Как да нарисувате маркери

Как да се направи маркер

Научете се да се изготви маркери може да помогне на някои полезни съвети.

За да работите подходящи маркери на алкохол, тъй като те пресъхват за кратко време и не изискват много тежка хартия. Възможно да се използва обикновена или специална.Има няколко техники за използването на този инструмент:

Circuit. изготвен с цветни химикалки или моливи за шарката на тон създава интересен ефект, и не изглежда твърде остър. Но повечето творци предпочитат да изготвят лайнер му. Водоустойчива спирала в обвивката не се разпространява с помощта на маркери, които дават тон и цвят. Отблясъци и белите части се добавят в края на писалката или боя.

Контурът може да се направи в края на мастило с химикалка. Желателно е да се избере водоустойчив мастило.

Много по-рядко техника без контур. Причината за неговата непопулярност е сложността на маркера работа на малките детайли. Но ако моделът е голям, а след като изображение ще изглежда благоприятно.Маркери и моливи

Много важен елемент от чертежа е смесица от цветове. Маркери затрудняват. За плавни преходи трябва да имат много различни нюанси, и тя ще трябва да похарчите. Изходът е използването на цветни моливи към маркер, и обратно.

Ако комбинирате маркери с бои, пастели или мастило, можете да създадете техниката си. Тя дава чудесна възможност за любителите да експериментират. боя обикновено се използва за "Underpainting".

Съвети за начинаещи.

1. Помислете, след изсушаване, рисунка ще бъде по-ярка. Към това трябва да се използва, за да направи за себе си или проби, за да сравните и изберете необходимите нюансите.

2. За да се постигне по-тъмен тон, че е възможно да рисувам желания чертеж площ няколко пъти.

3. Не всички цветове могат да се смесват и просветлява след изсушаване. Опитайте се да го направя, докато харчат повече суров.

4. Смесване ви позволява да получите нюанси, които не Ви харесват в комплекта.

5. Вие не можете да започнете да рисувате с тъмни цветове.

6. Карайте ядрото на хартията в кръгови движения, за да се избегне остави пропуски.

7. Понякога можете да смесвате цветове директно върху върховете на маркерите. Но ако го правиш често, тогава съветите ще бъдат повредени и трябва да си купите нов.

8. Някои компании позволяват да променяте обичайните съвети на четка (четка), както и обратното.

9. широката част на върха позволява да се рисува върху голяма площ, а на върха - тънко привлича или точки.

10. Преди да нарисува определен регион, не води около него, в противен случай тя ще бъде забележим.