карма на отпадъците

Промяна на кармата за себе си

Карма - плашеща дума, но в действителност тя не носи отрицателен, но хората го правят по някаква причина, се пази. Образно, карма - е лекар на енергетиката, което е страх, но тя е от жизненоважно значение за хората. Карма не може да избяга и да не се отлага, посещение на лекар. Опасяват, че това няма смисъл, това е по-скоро приятел, отколкото враг. Карма - нашият духовен учител. Той ни учи да изследват света и да я вземете за какво става дума. И в случай на големи поуки, можем да разчитаме на нейна полза. Но в случай на повреда на изпита ще трябва да започнат наново урок, който може да доведе до отрицателен. карма на отпадъците - това не е измислица. Той е в състояние да се подобри всеки, който наистина го иска.карма на отпадъците

Как да се изработи кармата
Всяко действие, дори и най-малката и най-незначителен, е отпечатано в нашия вътрешен свят, това е карма. Познати чувство, когато виждам гладни кучета на улицата, аз искам да си купи хляб или колбас, но поне парите се, все още минават. Най-трудното нещо в такива моменти на вътрешно чувство.

В крайна сметка, независимо от пренебрегване на желанието му да помогне на кучето, ние разбираме, че това е грешно и започва да измъчва съвестта вътре. Но това все още се случва някой по-силен, а другият почти незабележимо.

Как да се изработи кармата
Разбира се, това е само пример, и не означава, че трябва да помогнем на всички безразборно. От това нищо няма да се промени. Но такова желание - да се помогне появява по-рядко. На кармата записано в първите съзнателни актове. С други думи, ако не сте забелязали, кучето на кармата няма да повлияе на това, което той не помогна.Значението на избор. Кой начин предпочитате: обработка или мързеливи, или да се научи да ходи, да се обичат - да се промени, и така нататък?

Тестване на карма стъпки

Как да се чисти кармата?

По-долу са изброени съвети за това как да почистите карма, и ги оставете малки стъпки може да започне да се премести в пречистването и подобряването на карма, както и неговия живот, късмет и щастие.

1. Запознаване с източника на проблема

Как да се изработи кармата
Хората имат навика да обвиняват всички проблеми на външни фактори или други хора. Това не е нещо, което не е наред, по-скоро безсмислено. В сърцето ми винаги има отговор на въпроса "Защо се случи това." По този начин можете да изберете, води до факта, че сега имате. Трябва да се разбере и осъзнае това - че ти си избрал съдбата си.

Например, може да промени фаворит, защото и вие го изхвърлих. Смисълът на всичко, което се случва с нас, е в нашите действия.

Съвети за това как да се чисти карма:

Но това са прости примери, всъщност, по-сложни решения определят съдбата на нашия дом: Университета на избор, съпругът (съпругата), апартаменти, начин на живот и така нататък. Основната цел да реализира участието си в собствения си живот, за да се разбере, че не е нужно да обвинявам никого, но най-вече себе си.

2. Анализ на проблема

Как да се изработи кармата
Ние трябва да мислим как започна всичко и защо доведе до резултата, че имате, а след това ще се почувствате по-добре. Проблемът няма да изчезне, но лошото чувство си отиде, но ще бъде заменен от един прост логично обяснение и дори, може би, вие ще разберете как да го оправя.

3. медитация, молитва, самоконтрол

Как да се изработи кармата
Тестване на кармата включва и стъпка по стъпка и духовно пречистване. Най-лесният начин да направите това е чрез молитвите за религиозни хора. Онези, на които тази тема е далеч, е възможно да се предложи друг вариант - медитация. Молитва има специални звукови вибрации, които има благоприятен ефект върху тялото ни. И тъй като чрез молитва, хората често дори излекувани от сериозни заболявания. В случай на кармата, бихте искали да поиска прошка, не само този, на когото молитвата е адресирано, но и душата си, себе си. Медитацията - начин да се разберат и да разберат техните действия, желания, мисли. Също така един вид извинение, тъй като вие получавате по-голяма яснота, по-ясно осъзнава действията си и техните недостатъци.

4. Работа на буболечките