Какво трябва да знаете, когато цвят на косата, студио brelil - echosline обучителни семинари SF

Какво трябва да имат информация и ясно го следват по време на заявлението? Разбира се, правилата на ползване на продуктите, и по-специално за боядисване на коса фирми BRELIL Професионалните. Само на няколко правила и съвети, които трябва да се спазват по време на приложението, за да се получи високо качество.Багрила КЛАСИЧЕСКИ, ПРЕСТИЖ НАГОРЕ и се смесва само с оксиданти OXILAN (3, 6, 9, 12%)
SHINE багрило смесва само с оксид - Парфюмиран емулсия (0,1 - SOFT; 0,2 - MEDIUM; 0,3 - висока).

Когато се смесва с други окислители други марки, дори смесени оксиданти нашата марка, вие рискувате да не качествени резултати в цвят, състояние на косата, оцветяване съпротива. BRELIL Фирма за такова оцветяване не може да бъде държан отговорен. Това е едно от основните правила за използването на бои. Е, къде без съотношение на смесване и на времето за престой.

крем бои Colorianne класически и Colorianne PRESTIGE

1) устойчиво оцветяване на всички нюанси: 1 част боядисване + 1,5 части окислител за 30-35 минути. Oskidy всеки възможен (3, 6, 9, 12%)
(* Само за червена боя нюанси CLASSIC се препоръчва да се използва съотношение 1: 1 за едно и също време на експозиция)
2) сиво: 1: 1 (6% или 9 оксиданти) за 40-45 минути.
3) Superosvetlyayuschy номер: 1ч. бои + 2 часа. окислител (9 или 12%) за 45-50 минути.
4) Тонизиране: 1: 2 до 20 минути (3, 6%)

Винаги съотношение 1: 1 с окислители. Устойчиви на конвенционален боядисване време на поддържане на 30-35 минути, а за сивия - 40-45.

багрило SHINE гел

1) Тониране пастелен (прозрачен) 1: 1,5 в окислител 0,1 - SOFT продължение на 10-15 минути, и за интензивно прави 15-20 минути.
2) Тониране тон върху тон, творчески и ярък цвят коректори, рогозки сив: съотношението на 1 до 1 с окислител 0,1 - МЕКА 20-40 минути
3) Устойчиви оцветяване - 1: 1 за 30-40 минути с 0,2 -MEDIUM или 0,3 - HIGH

Zdravstvuyte.Zhivu в малък град в Belarusi.K За ​​съжаление има само един господар, който използва в неговите работа Brelil.Mne бои наистина харесва този продукт, но има съмнения за картината, ненужно. коса започна да пада тежко и тя lomatsya.Krasit мен и първи sled.obrazom Desaturate прах bezamichnoy Брел 9% окислител и след тонизиране боя Брел престиж 10.32 перла блондинка. с okisl.6%. Цветът е един клас, но състоянието на косата uhkdshilos течение на времето. Въпреки използването на цялата продуктова линия Брел. Косата му някъде 5 ниво. Наскоро четох, че 10 е поредица superosvetlyayuschaya и не може да се използва за тонизиране. Може би фактът, че # 33 ;? отговор pozhaluysta.kak бъде, ако не е трудно. как да се получи красив пясъчен руса. Pliz.

Елена. Като цяло, тази схема се извършва боядисване. Но като се има предвид броя на "малките неща" в работата с вас, можете да постигнете много по-добре косата.
1) Ако искате да имате достатъчно светло и имате 5 натурална основа, че има смисъл да се "силен" прах - Абсолютно. Фактът, че прахът без амоняк са доста специфични и често представлява повече време, за да седне на една и съща изясняването като Абсолюта. Факт е обаче, че колкото повече "чист просветляване" силен прах ли странно дава най-добри резултати по отношение на качеството на косата. Използвайте окислител не е 9%, и могат да се смесват 6 и 9% в половината, т.е. 7,5%. Или още 6%, когато се работи с прах "Absolute".


2) Да се ​​използва препоръчителна оцветяването рус 3% окислител или комбинация от 3 и 6% окислител половината (4,5% се получава). 6% се използва за тониране не Blondet.
3) ако след изясняване и преди тонизиране ще бъде "по-топъл" цвят, за да 10,32 Престиж могат да добавят допълнителна коректор лилаво и / или синьо. Но те добавят много, много (# 33; # 33; # 33;) в малко количество. Това трябва да се направи за предпочитане специалист.

По този начин, ако по време на излагане на изясняването на не повече от 50 минути и с Absolute праха на малко по-ниска окислител тонизиране + 3% окислител, или 4,5%, а след това със сигурност ще има по-добро качество на косата със същата грижа.

качеството на косата, не е лошо, но дори и при по-нисък процент все още е значителна загуба на коса)))) и си мислят как да не си давам зор на картината без промяна на цвета. Бих искала да отбележа, че такъв експеримент вече бе прието: да вземе 10 ниво до 12%, но корените на превръща в джинджифил tsveta..vidimogo трябва да премине от блондинка до кафяво. Възможно ли е? Без reddishnesses? Красивата блондинка? Благодаря

Елена. Благодаря ви за вашите коментари и снимки. Ако с цел:
1) "деклариран резултат" - е така да се каже, вектора да има различен цвят в зависимост от снимката е много подобна. Но за да се гарантира получаване "в цвят" не е един човек в света, включително и производствени технологии, а втората - тя е нюансите на използване на продукта под формата на индивидуален забавянето във времето и визуална проверка. Но ако се съди по снимките в моето субективно мнение нюанс на блондинка достатъчно интересно (ако пренебрегнем филтрите на камерата, осветителни функции и т.н.).
2), ако искате да получите по-малко първоначално при тонизиране прохладната сянка - Намаляване на времето на експозиция. Или "готино" с блондинка има тенденция във всеки случай бързо отмива. Това е вторият вариант - да рисува по същия начин, но да изчака, докато леко podsmoetsya. Най-идеалният вариант - това е, когато майстор бръснар, който извършва боядисване - ясно е идеята и разбира как искате цвета и гарантира получаването му.
3) Е, що се отнася до вашия въпрос относно отказа на обезцветяване. Факт е, че който и да е боя, дори и SUPER серия изсветлява при боядисване винаги дават различен нюанс, никога подобно на действието да се облекчи коса прах или други средства. Поради това, можете да изберете по-тъмен кръг първоначално, а след това да се направи супер освежаване бои. В BRELIL Professional максимална степен на изсветляване директни багрила ще бъде в съответствие PRESTIGE варианта с номер 100 / хх. комбинация от 100/1 и 100/2 най-често се използва за бежово Blondeau.
4), в резултат на по-малки, ако не сте много добро качество на косата и да започне да се боядисват косата си по-деликатен начин, тенденцията за подобряване на състоянието на косата има достатъчно дълготраен ефект. Т.е. внезапни драстични промени в последната 1 оцветяване и не можете да получите. HO # 33, # 33, # 33; всяко постоянно оцветяване - е увреждане на косата в някои известна степен и не може да бъде в съвременния свят "медицински" Процедурата за коса. Ето защо, два важни аспекта:
4.1) в "деликатна" живопис по-малко ви боли наскоро regrown косата първоначално боядисани.
4.2) за изтощена коса, в допълнение към "меки" и "чувствителност" за създаване на сянка - трябва да се съсредоточи върху възстановяването на косата, както добре.

За нас е удоволствие да отговорим на всички възможни въпроси появиха # 33;

Да, рус оттенък наистина interesnyy..seychas podsmylsya и какво искате # 33; бих искал да знам с какви средства от серия от Брел по-добре се използва за възстановяване на коса. И въпрос номер две: Ако използвате superosvetlyayuschie нюанси, е необходимо да се вземат 12% TEMPO? Аз разбирам, че въз основа на доста тъмна основа, която имам там, тази блондинка, тъй като те вече са все още не ще? Как тогава, за прехода, който ще застане # 33.?; Благодаря ви предварително за отговора

Добър ден. Кажи ми, моля те. В описание superosvelyayuschego (100 / хх) серия Brelil Essence казва, че изсветлява до 5 тона и колко цветове изсветлява superosvetlyayuschaya (100 / хх) боя Brelil Престиж? благодаря