Какво може да направи човек да поиска вместо - как си

Много възможности, така да се каже синоним на този израз. Всеки казва, свой собствен начин, колкото искате. Това обичам да казвам: "Добър denechek като млад живот" изразяване -Това всичко харесва най-много. както се казва, е израз така, дори и настроението се повишава, е способен да се смее изразяване.Е, с изключение на този курс могат да бъдат различни, както и да поиска, например:

  1. "Като у дома?"
  2. "Като себе си?"
  3. "Как си?"
  4. "Как е?"
  5. "Как върви?"
  6. "Как си?"
  7. "Тъй като денят мина?"
  8. "Това, което правя по цял ден?"

Е, това е фразата, и така те са и много неща не са в списъка, можете да помолите за английски, оригинален, в края на краищата.Разбира се такъв символичен поздрав и мъжът казва тях не очаква подробен отговор за последния период от живота противника, така че обичайните "как си?" Тя може да бъде заменена с куршум комикс поредица от въпроси като:

себе си? като жена? като деца? диария коригира? хвърли че тупване? и други безобидни шеги, но не забравяйте да се усмихва и да се прегръщат един приятел, или най-малко една фирма ръкостискане, за да потвърдите приятелско отношение.

На въпроса "Как си?" по някаква причина, много досадно. Предполага се, че това е почти риторичен въпрос, отговорът на това очакване, като "Всичко е наред!" "Чудесно!". Има, обаче, хора, които приемат сериозно този въпрос и начинаещи в подробности, за да му отговори. Може би затова не е алтернатива на този въпрос - "Как си?" Ето делата Не се оспорват, така че изглежда да е по-малко вероятно да се обсесивно спътник.