10 начина да го изненадат първата им брачна нощ

Дори и ако сте с гаджето ви не е първият път, когато са правили секс на първата им брачна нощ за първи път играе ролята на съпруг и съпруга. Ето защо, тази нощ е също толкова важно, колкото и цветята, менюта, рокля и други важни подробности за вашата сватба. А помниш ли всеки детайл от тази нощ на 20 години след сватбата, това зависи само от вас.Как да си направим една нощ да се помни за цял живот?
На първо място, трябва да се третира като нещо ново и специално. Ето защо, независимо дали това е нова поза, поставете легло или уреди, да бъдат подготвени за тях предварително и да изберете това, което ще донесе най-голямо удовлетворение за вас двамата. И тези съвети ще ви помогнат да направите първата брачна нощ незабравима.

1. По-малко е по-добре
В навечерието на сватбата си направим интимна прическа. Тънка ивица, малък триъгълник, или пълната липса на пубиса ще действа от ваше новооткритото sverhvozbuzhdayusche съпруг. Направете интимна прическа може самостоятелно или в салон за красота, но е по-добре да се използва за това не е като бръснач и депилатоари кремове.

2. На пристрастия изкуство
Направете списък на сексуални позиции, за които сте били фантазира и да започне да ги въведат на своя брачна нощ. Можете да получите идеи в книги за секс или еротични списания. Ако не се намери сте заинтересувани от снимки, не е голяма работа. Опишете поза върху лист хартия, той запечата в плик и ръката ви навечерието младоженец брачна нощ.3. Аромати Жените
Известно е, че миризмата на любимия човек си спомня за много години. Ето защо, вземете за тази нощ духовете romatizirovanny крем за тяло и душ гел с аромат, който не сте използвали. А ако искате да повторите някога усещането на нощта със съпруга си, просто използвайте един и същи аромат.

4. Игра рокля-нагоре
В Апартамент за младоженци тайно сложи едно от нещата си годеник (промъкнат нищо от неговия костюм: кожен колан или копринена вратовръзка). След това бавно влезе в стаята. Ние гарантираме, че той никога няма да забравите странно облекло.

5. Pearl прегръдка
Ако имате перлена огърлица (или просто колие с кръгли мъниста), не забравяйте да ги вземете със себе си в стаята си. Сложете ги, така че те затопля, след това извадете и въз основа на протриване на лубрикант на водна. Вълнуващ го с една ръка, леко obkrutite огърлица около пениса. След това го взема с двете си ръце и бавно се движи нагоре и надолу огърлицата. И се пазете от токата, така че да не го нулата.

6. Направете татуировка
Купете си временна татуировка, която е доста лесно да се придържат най-много. Много секси ще изглежда пеперуда, цвете или дива котка на рамото, гърдите и задните части.

7. Яжте, пийте и да е секси
Нахранете взаимно любимите ястия - това е много секси (мисля "Девет седмици и половина"). Още повече, че голяма част от банкета ще прекарате с гостите, няма време за ядене. Затова се опаковат с малка кошница с лакомства (например пържени стриди, хайвер, шоколадови трюфели, ягоди и шампанско). Но не приемайте с храна или със силен мирис на подправки. Чесънът ви дъх до нищо.

8. романтика плен
Подреден, че в стаята са поставени ароматни свещи, легло осеян с розови листенца и нежна музика включени. Когато той влиза в стаята, тихо uskolznite до тоалетната, а минута по-късно, застанете пред него в прозрачна нощница.