Какво мислят и казват, котка, как да се разбере,

Какво нашите домашни любимци, те комуникират помежду си, тъй като те говорят за нас, дали е възможно да се разбират без някакво специално обучение?

Всички животни, особено котки, имат свой собствен език. Той е не само звуците, които те чуят хората, но звучи по друга честота извън нашето възприятие, те имат по-широк кръг - чувам ултразвук, или пък как да ловят мишки и къртици. Например, лицето, чува звук честота в диапазона от около 20 Hz до 20 кХц и котки улова и ултразвук \ дължина на вълната вече \ на честота 65 KHz \ някои индивиди до 100KHz \. Ето защо, в много отношения животни комуникират с нас по-скоро трудно. Например, ние не чувам куче съдийски сигнал, или мишка под пода, но котките не възприемат нискочестотна звучи nizhe30 Hz в сравнение с 20 Hz се възприема от човека. Но с възрастта и котки постепенно избледняват, някои от най-старата жена напълно глух.Викове през пролетта, с които се съобщава на порите котката обичат познати, според мен, за всички. Growl, по-често, както и при кучета е заплаха или тревожност. Тези звуци не изискват декодиране, те са доста изразителен. В много случаи, както при хората, някои звуци са придружени от съответните действия и изражението на лицето.

Cat murcit включва двигател, обикновено това означава, забавно и по-силно звука, толкова по-доволни путката, обаче, е почти прекалено murchanie. Тя може да дава, когато те боли нещо. Така че, ако котката ви е болен, или просто да се възстанови от заболяване, но пее песента си без видима причина, най-добре е да го гледате, може да има проблем или да се потърси незабавно медицинска помощ.

Котката съска и плюе, това е страх, че е готов да се защитават, а дори и в атака, за да продават скъпо живота си. Котките са по-малко склонни към шеги, отколкото кучета.

Интонация продукция звучи много прилича на човешкия говор и ако путка murknet примесено с въпрос, тогава това е наистина един въпрос, ако взискателни, тогава той наистина е изискване. Може би това се дължи на човешки контакт. Котките са много чувствителни, може да се каже, ние можем да се учим един от друг и от лицето, като маймуни, просто се интересуват от имитация на своя обект. Аз няма да говоря от името на всички, но една голяма част са познати на мен и котки правят. Zhila- е коте, скромен, срамежлив и тих, без съскане нулата мебели и домакини, да не хапят, след като тя се запознава с по-опитен котка с едно бездомно минало. С една дума, след два или три месеца от съжителството 3-годишно момиче научил абсолютно гангстерски лудории на новата си приятелка. Сега тя съска и ръмжи и измъчван мебели, се научили да хапят и нулата, публикува диви вой. Интонация появи в нейните "разговор" подобни интонации, заселили се в близост до котката.

Наличието на определена миризма, котка тагове, веднага навлизат във всички териториални претенции на някои котки, всяко животно има своя собствена миризма - тя ги като паспорт. Така те оставят информация за себе си като сексуален партньор, и че районът е защитен. Естествено там присъстват feramony. хормон на любовта. Nanyuhalsya такива етикети коте на няколко часа. до недоволство собствениците декларират своята готовност да се чифтосат. Освен това, те могат да бъдат с вас отбелязва, за да изпратите, маркирайте тази малка коте гуляй си обувки или дрехи, а сега лети телеграма на улицата и така нататък. Това марка, ако котката е локва бутер, а след това можете да помислите и други причини, да изразяват недоволство от вас, за да се неутрализира отрицателната енергия на лъчението. Възмутен kakim- или си акт някои котки са готови да предприемат решителни действия, например, за да влязат в гардероба с чисто бельо и да направи възмездие под формата на неговото овлажняване. \ Като цяло, животните обичат да се почисти, svezhevyglazhennomu бельо е добре известно, че е възможно, че те възприемат този оазис лишен от специфични миризми като никой човек, незаета територия, и бързат да го декларира пред нея. \ предписване Почистете добре пране купчина, звяр ви напомня, че животът тук е тази котка, а не някой друг, а това изисква от вас да се върна в час emlyu и да забравите за нея. Най-вероятно, котката наистина се върне на господаря си по пътя си, ако той е бил разсеян в грешното целта, забравяйки за себе си, или качват на следващия енергия паразита, и котката, така че лекува. Така че не е твърде прибързано да накаже животното, със сигурност не са се провокира поведението си, така че тяхното здраве. Разбира се, и на поведението на животните, също не винаги е нормално, те самите не може да бъде прав, в настоящите условия, че е трудно да бъде напълно здрав, но това е друга история.Нека да не забравяме и за езика на тялото - поза и определени движения и изражения на лицето, да, да, изражения на лицето. Кой не видя лицата им с обич, когато те са щастливи; или зловещи свирепи лица. когато те са ядосани и да крещи, широко зейналата червена уста, пълна с остри зъби. В допълнение към гласа и миризмата на нашите животни са перфектно комуникират един с друг с помощта на езика на тялото. Има пози, които са достатъчно прост за разбиране на хората, и все още има няколко значения, както във всяка нормална език. Например: ако котката спи лежи на гърба, само защото е удобен, лесен и надежден. Когато тя имаше нещо боли, тя предпочита sozhitsya, а след това тя седи, бране на всички краката под него, по един доста напрегната поза, дори вълна като vzdyblivaetsya.

Котките, за разлика от кучетата на едно и също, на практика не са защитени корема му и те инстинктивно, нежно пази. Опитайте и без разрешение на домашни мека корема на котката, толкова повече не искам да, защото рискувате да станете тясно запознат с нокти и зъби уплашена котка. Ако самата котка се поставя в стомаха си, той ви е наистина доверие, да не се бърка с времето, когато тя е била само на себе си чеше гърба или почивка. \ Представете си, че се лъже след добра вечеря на гърба, ръцете и краката, не притеснява никого, спокойно спи, и изведнъж нещо се пада на стомаха или грабва. Можете да го меко казано, не ми харесва \. Понякога, особено пухкавите животни, като поза, корема нагоре, е най-предпочитана, като по този начин отрича натиска на собствената си тежест върху вътрешните органи. Може би времето вкъщи лакомник да отидете на диета или повече, за да се премести? Бременности заместители коте корема майстор тук по-скоро молба за помощ, тя изпитва дискомфорт.

Някои собственици на нестерилизирани котки, виждат като се търкаля на пода в конвулсии и с жален викове на любимия си, те си мислят, че котката се чувства угризения, но това наистина е любов копнеж с страстни обжалване.

Котаракът в този период, с всички сили ви показва това, което тя наистина се нуждае от обич, внимание, а дори и по-добре да му бъде позволено да търси любов, любовник доведе до къщата се е действал в качеството му, добре, нищо. Той замества корема си и веднага се обърна с ръмжене корема реално трудно можете да вземете в ръката си и задните крака, като заек, да доведе до редица тежки удари. Така той показва на еротичен си страст, защото, когато се поддаде на провокация, и искате да я погалят, вие влизате в един вид любовна игра, за която ще намерите съответния котешки отмъщение, както се очаква, не се случи.

Котките са едни и същи действия, които да придружават обичайната игра, но в никакъв случай това означава голямо вълнение, известно недоволство. В играта, за да усъвършенствате уменията на бой и лов, и разбира се, обичам да флиртуват. В битки, също участва, този "заек добре дошъл", тя е много ефективна, тъй като все повече и нокти отиват в действие.

се бори с котка, котки стават страхотни рани от нокти и зъби на главата, краката, гърба, дори и на опашката, но почти никога не са ранени корема, въпреки че те използват задните крака. Но преди двубоите идва сравнително редки, най-вече ограничава до котки гледат и сърцераздирателни викове на нещо, което най-често се чуват през пролетта. Така че, ако не искате да изплаши котката, никога не я погледне отблизо, това е еквивалентно на призив за битка. Ако дойдете в къщата, където има котка, тя е най-добре се ограничава до плъзгащи се погледнете, и ако все още се срещна с котката изглежда, можете да poschuritsya, това е нещо като: "Желая ти само добро. Аз съм тук в мир. "

Ако котката е, величествено заклещени на негова страна, гърба или стомаха, то тогава е добре, че е доволен от себе си живот и, разбира се, вие, вашето домакинство. Изгърбена стойка, лоша мутра или намръщено, може да се говори не само за дисфункционално физическо здраве, но и на емоционалното състояние, тя може да се обиди към вас, съпричастни с теб, просто притеснен за предстоящи събития, свързани със семейството си. Нейното семейство, нейната гордост. в който живеете с него, с всичките си човешки качества.

Това се случва, че разглезените котки започват да се "лов" за техните господари скрие такъв бандит или бандит засада и изведнъж скочи и грабна и се изпълняват. Понякога по-стара дама се оплакват, че техните домашни любимци буквално ги гонят, хапят, драскат с кръвта. Какво е това- отмъщение, да. Играта, да. Любовта тормоз, да. Цялата гама от чувства, три в едно, и, като цяло, поведението на господстващо положение, изискването да се обърне внимание на тях.

Комуникацията между животни, в този случай, котки, най-вече се случва на ниво умствени образи. подкрепено от някои интонационни звуци и жестове. Експериментите показаха, че дори и растенията реагират на нашите мисли, настроение. Мисля, че много хора забелязали, но мисля за неговите прекрасни красиви животни. и той или тя е, точно там, наобратно на ъгъла и погледна въпросително: "Е, какво е името, след това". Тя е за нас, хората, котките са измислили един вид жаргон, те комуникират помежду си на родния си език на котката, в които не се прави разграничение в зависимост от вида и мястото на пребиваване. Всяко семейство има свой начин за комуникация с хора, малко по-различно от останалите, се казва, че котките са умни и наблюдателни, всеки поотделно, за да се научи да се разбере човек за няколко - три години. В сърцето на жаргона на котка все още е на родния си език специфични, така че собствениците имат много реален шанс за малко концентриране гледате домашните си любимци и да получат знания по езика на котката. Можете да предложите и по този начин, така че да си представим какво ще се постигне с котки, и ако тя отива към контакт, можете да имате думи и интонация, с цел коригиране на следващите си стъпки. Животните, които предприема не по-малко удоволствие, отколкото сте. Те са толкова горди, толкова щастлива, когато видят, че лицето, което ги разбира. Така че, звуци, интонация, поза, движение, изражение на лицето, виж, миризма, поведение и дори психични образи. всички тези заинтересовани животни, за да комуникират с външния свят. Съгласен съм доста широка гама от комуникационни взаимодействия.

Повярвайте ми, всяко домашно животно е в състояние да се свържете с човек, готов за диалог с нас, защо не се опита да направи реципрочна стъпка.

SUSLOVA VV ветеринарен лекар

Прескачане на главната страница