Играчки от инструкции за видео монтаж шперплат с техните ръце, рисунки, планове, Цена, Фото

Периодично живота ни връщат страсти за известно време забравил. Например, сега на върха на популярността е производството на играчки със собствените си ръце.От особен интерес се движат играчки, изработени от шперплат, толкова повече, че цената на готовите играчки ще бъде доволен от вас, да ви вдъхнови за създаване на нови шедьоври.

Играчки с техните собствени ръце шперплат

На снимката - истинския дворец шперплат.

Защо го направи?

Доста често производството на хоби се превръща в печеливш бизнес.

Оригинални цветни играчки се използват като:

 • декорация обзавеждане на дома;
 • декорация за обработваема земя, а леглата;
 • като вещи;
 • сейф (екологични) образователни играчки.

Играчки с техните собствени ръце шперплат

На снимката - шперплат играчка като елемент лампа.

Шперплат евтин материал, с която е извършено придобиването няма да има проблеми. След като овладял основите, лесно ще се ръководи при избора на дебелината на лист за определена играчка.

Наличието на ниско тегло и дебелина, шперплат достатъчно силен, може да издържи на тежки натоварвания.

Качествени характеристики на материала, позволяват да се създаде играчки с различни нива на сложност и размер:

 • куклен и детски мебели;
 • къщи;
 • дизайнери;
 • оригиналния новогодишните играчки, украсени с дърворезби.

Ако решите да си направите играчка с ръцете си, трябва да се започне с най-простите продукти. можете да усложни задачата като придобиването на практически опит.

Първо трябва да се изготви схема на шперплат играчки със собствените си ръце. Това е основата, качеството на които зависи от външните характеристики и функционалност на играчката. Плановете трябва да бъдат направени реални, така че ще се избягват грешки и неточности.

След като сте се уверили, че рисунката е съвършен, той носи върху картон или хартия. На следващия етап - прехвърлянето на изображението на шперплат.

Трябва да се работи

Играчки с техните собствени ръце шперплат

Фото инструменти за производство на играчки.

инструменти

За тази вълнуваща клас ще трябва първоначалния набор от инструменти, но качеството им трябва да е перфектно:

 • циркуляр;
 • мозайката;
 • шкурка;
 • циркуляр.

Резултатът от спестовни инструменти може да стане недостатъчно полирани ръбове, които могат да причинят нараняване.

След данните за играчки, изработени от шперплат прехвърлени към основата, можете да започнете да работите:

 • за право рязане с помощта на циркуляр;
 • за извита - диск.
 • за прекалено извитите линии - пъзел.

Екстри

Играчки с техните собствени ръце шперплат

На снимката - като маймуна.

Подгответе всички подробности, можете да започнете да се съберат играчки.

За тази цел ще трябва помощни материали:

За да се гарантира здравината и функционалността на играчката с помощта на винтове и пирони, за малки части, които не трябва да се движи - лепилото. При изпълнението на монтажа трябва да се забравя, че металните скрепителните елементи трябва да се слеят с повърхността.

На Съвета. Преди да се пристъпи към производството на продукти, ви приготвя място, където можете да работят свободно.
Голяма част от успеха зависи от способността да се концентрира и да се движат свободно, без страх от нищо, за да опровергае или нулата.Най-лесно е да се разгледа процеса на работа за конкретен пример.

Осъществяване играчки

Дори и при избора на материала трябва да се обърне внимание на наличието на явни недостатъци:

Преди да се пристъпи към чертежа прехвърлени на шперплат, тя трябва да се почистват внимателно груби ренде, полиране с фина шкурка. На перфектно гладка повърхност е изключително проста за да прехвърлите изображението с обикновено мек молив.

За да направи процеса на полиране да се чувствате комфортно, се препоръчва да приключи бара с шкурка. DNT рисуване бавно рано бутони я към субстрата.

Съвет: Начинаещите трябва да се фокусират върху поза, това зависи от точността на вашите движения, съответно на крайния резултат.

За да бъде пациент, гладка или алтернативно рязане, извити линии, получени след придобиване на практически умения. В завършен вид трябва да бъде ре-полирана с финозърнеста шкурка.

Обикновено първите артефакти произведени чрез използване на готови чертежи, в които последователно се определя процеса на сглобяване.

Детайли chotkom свърже в съответствие с инструкцията. Свойствата на материала позволяват да коригирате формата на части за откриване на аномалии в процеса на сглобяване, най-важното е да не се бърза.

На Съвета. Шлифован шперплат трябва да бъде изключително около слоеве, повърхността трябва да бъде съвършена, лъскава-матово покритие на пипане, ще изпитате приятно усещане.

Производство на динамични играчки

Играчки с техните собствени ръце шперплат

На снимката - динамичен играчка с ръцете си от шперплат.

Aroused голям интерес сред представителите на различните поколения на детски играчки динамични, за които спокойно можете да преминете на производството, след като е усвоил основните умения за работа с материала и инструменти.

Като пример, помислете за един от най-популярните варианти: патица, която е в процес на движение е подслушване крака.

 • рисуване и прост молив за прехвърляне на субстрат;
 • шперплат лист, оптималният размер на А4;
 • дължина пръчка 80 cm диаметър 7 mm, топчета - 50 мм.

Играчки с техните собствени ръце шперплат

Снимката - план за патица играчка.

 1. Можете да отпечатате модел на принтер с промяна в размера, сложи върху подготвена повърхност. (Вж. Също шаблони за изрязване на мозайката шперплат)
 2. Пъзел с цел намаляване на колелата и патица. Изрежете да бъде точна, резултатите от набързо или резки движения, за да се адаптират доста трудно.
 3. Фина шкурка старателно shlifuete завършен вид, особено по ръбовете. Умелото използване на шкурка може да коригира грешките, направени в процеса на рязане, нередности стават незабележими.
 4. За производството на динамични играчки, в допълнение към стандартния набор от инструменти, споменати по-горе, е необходимо да се изготви тренировка.
 5. В този случай, трябва да пробиете дупка в района на опашка за монтиране колелца.
 6. Последната стъпка е боядисване занаяти, с възможност за избор на цветове, можете да се даде свобода на фантазиите си.

По принцип, ако действа в съответствие с инструкциите и чертежите, които са приложени към ЛЕТА модел, това не е проблем, но се препоръчва да се започне с елементарното.

Коледна играчка от естествен фурнир

Играчки с техните собствени ръце шперплат

На снимката - коледна украса.

Коледни топки с ръце особено в търсенето през последните години, търсенето им се увеличава в резултат на връщането на мода за ръчно изработени продукти.

За тяхното производство, ще ви е необходим лист от шперплат, набор от инструменти, ярки цветове и всички видове декоративни елементи: дантела, мъниста, парчета плат или кожа, лепило. Тегло шаблони представени в интернет, но се разглеждат в занаяти индивидуалност, даде свобода на въображението си.

След прехвърляне на изображенията точно дребен шперплат гриза желаната форма, работата е доста труден, тъй като в повечето случаи играчките по-скоро компактен.

След смилане тренировка шперплат, направете малка дупка за лентата или преждата, сега са лесно възможно да се започне декориране. Ярки цветове (акрил гваш) ще дадат ръчно изработени статия специален празничен вид, моделите, формирани чрез изгаряне в комбинация с лак - имитация на античността.

Тънкостите, които трябва да се научат да се създаде висококачествени занаяти

Играчки с техните собствени ръце шперплат

Оцветяване igrushek- не по-малко завладяваща процес

 1. Когато поставяте хартия за копиране, за шперплат трябва да бъде поставен бутони или шипове, така че да могат свободно да се вдигне на чертежа за контрол на качеството на картината.
 2. Най-тънкият елемент е предвидена по протежение на разположението на влакната да се увеличи силата си.
 3. Когато трион шперплат мания да се движи, не е точно по линиите, както и да премине от нейна страна, от външната страна.
 4. Диаметърът на отвора трябва да бъде малко по-употребявани шипове за свободното си въртене.
 5. Не е необходимо за шофиране ноктите напълно е възможно, ще трябва да прехвърли специфичните детайли за подобряване на модела.

заключение