Както тапети лепило за рисуване с ръце

Малцина биха спори с факта, че ремонтът - неприятно. Често ремонта трае много дълго време, което създава много проблеми. Стана така, че в рамките на няколко седмици, не е достатъчно време, нито сили, нито желание да продължи работата по ремонта. Затова няма нищо странно в това, че тапетите за боядисване стават все по-популярни. Това е много удобно: не е необходимо да се премахнат стари тапети (което понякога отнема много време), като поставите нови тапети, също не е необходимо. То остава само боя стари тапети, а интериорът ще изглежда по съвсем нов начин. Както тапети лепило за боядисване с ръцете си? Че това трябва да бъде взето под внимание?Като лепило може да се боядисва тапети

Боядисва тапети могат да бъдат боядисани във всеки нюанс на не повече от 5 пъти. Честото оцветяване намалява качеството на тапет.

За този процес ще се нуждаете от следните инструменти:

  1. Четка и боя.
  2. Urovnemetr.
  3. Боядисване кофа.
  4. Валяк за боядисване.
  5. Лопатка.
  6. Шнур.

Какви са боядисва тапети?

Преди да започнете процеса на тапети трябва да се прави избор.

Това трябва да стане без да бързат, защото правилният избор зависи от много неща. Боядисва тапет може да бъде така:

  1. Хартия, основата си се състои от хартия, на предната страна, тънък слой от винил.
  2. Боядисва тапет нетъкан са най производство екструдиран руно влакна.
  3. Много популярни са фибростъкло. Те се характеризират с висока якост.

Като лепило може да се боядисва тапети

Опции почистване стар стенописна украса.

Боядисва тапет винаги се характеризира с висока якост, което само засилва популярността им. Такава трайност може да се постигне чрез използване на бои. Ето защо те трябва да бъдат боядисани, без да се провалят. Но това не означава, че трябва да ги рисувам безкрайно, материалът на хартия боядисани 3 пъти и не повече от 5. Следва да се има предвид, че колкото по-често те са боядисани, толкова по-малко изразен релеф им. Това помага за намаляване на качеството. Поради това, че не е необходимо за покриване на тези тапети боя 10 пъти, качеството ще се влоши.

Придобиване боядисва тапети, можете да се отървете от много трудоемко етап от ремонт - стените на подготовка за лепене и самия процес лепене. Трябва да се отбележи, че е възможно да се вземе малко по-различен цвят, а Вие можете напълно да промените цветовата схема.

Как да кандидатствате тапет преди боядисване?

Този процес е много сложен, не се различава, ако следвате някои правила, а след това всичко трябва да излезе. Когато става въпрос за това как да се мотае тапет за живопис, че е важно да се помни, че това може да бъде направено, не всеки лепило. Ако изберете материала на хартия, той трябва задължително да бъде универсален. Ако материалът ви на хартиена основа, фибростъкло тапет, се препоръчва да се използва специално лепило.Като лепило може да се боядисва тапети

Шофиране стърчат панели на тапети по стените.

Когато всичките стени на стария е отстранена, трябва да се провери дали има дупки и пукнатини. Ако е така, тогава ще трябва да се отървете от тях, с помощта на шпакловка и замазка. Архивирането се нетъкан тапети улеснява подравняване на стените, но това е по-добре да се направи според указанията. Ако стените трябва да се премахне боя или емайл, а след това трябва да се направи с помощта на шкурка. След изсъхване на грунда, е възможно да се започне процеса на залепване. Трябва да се отбележи, че грунда да изсъхне за около един ден.

процес тапети хартиен носител е коренно различна от процеса на базата на нетъкан. Ако това е твърд материал, е необходимо да се намазка лепило и тапети и стени. Когато става въпрос за нетъкан тапети, след това намажете лепилото трябва само стени.

Започнете тапети нужда от боядисване от прозореца. Важно е да се придържаме с перфектна гладкост първата уеб.

Необходимо е да се измери височината на помещението, отрежете от ролката и същ номер с точност до 10 см. Всички нередности трябва да бъдат премахнати, когато лепене всички превишението трябва да бъдат отрязани. Ако избраният материал с голяма фигура, допускане на 5 см трябва да се направи от всяка страна, когато в интернет се реже. Имайте предвид, че по отношение на точността зависи много, така че не бързайте. По-добре да го направим веднага, отколкото да ремонтирам няколко пъти.

Какво да се разгледа в този процес?

Шофиране залепване нетъкан тапети

След като тапет лист намазва с лепило, трябва да ги накиснете добре. Изчакайте поне 10 минути, след което листа може да бъде залепен към стената.

Трябва да започне да се придържаме на върха. Пълнозърнест плат е залепен в горната част на стената и след това в съответствие с предварително изготвен вертикална линия. След това, тапети лист трябва да натиснете здраво в стената. После внимателно се изгладят четка, шпатула или гъба по цялата дължина. Това трябва да се извършва с повишено внимание, текстура повреден, докато тя не трябва. Излишък от лепило и въздушни мехурчета трябва да бъдат отстранени - в краищата до центъра. След това взема нож и изграждане на всички превишението под перваза и тавана са подрязани.

Всички тапети покритие ставите внимателно избърсва с влажна кърпа. В противен случай, той изтече на лепилото и боята просто не лъже. За да рисувате върху тапет е плоска, нови тапети прилагат с отлично покритие. След това, трябва да изчакате няколко часа, след което можете да започнете да рисувате. Картина трябва да се извършва само след като материалът е напълно изсушен. Ако това не бъде направено, качеството на работа е лошо. Така че не бързайте, че е по-добре, тъй като е необходимо да се изчака.

Някои трудни моменти

Преди pokleit боядисва тапети в ъглите, което трябва да се направи оценка на състоянието на ъглите на апартамента, най-често те са далеч от идеалното, че е неравномерно. Поради това е необходимо да се лепило тапет припокриват. Дръж лист не е необходимо. Когато изсъхне, тя просто се отдалечава от ъгъла.

След това можете да използвате urovnemetrom. В средата на двойния слой на фугата се проведе вертикална линия. След това е необходимо да държи нож на линията, всичко, излишъкът се отстранява и получената става е изгладено. Когато става въпрос за винилови тапети, тъканта на тапети покритие за смазване лепилото. След това то се случва да акордеона, лепилото в същото време бързо се абсорбира. Докато тапети лист се импрегнира, лейкопласт стена.

В случай на flizelinovoj и тяхното steklooboyami паста в суха форма на стената, намазва лепило. Те лежат на стената е много гладка, така че няма нужда да се владея дълго шпатула. За да се запази печат, по-добре да се използва конвенционален валяк за боядисване. Paint стъкло тапети за боядисване може да бъде повече пъти, отколкото нетъкан.

Помнете: по-добре е един път да закупят висококачествени материали, отколкото в кратък период от време, за да направи ремонт. Следва да се има предвид, че стойността на такива материали в магазините е много различен, така че, когато купувате не трябва да бърза.