Как да си направим една буца коса - с помощта на кравайче, се търкаля с решетка на дълга и средна коса

Стилна прическа бум - това е един от най-простите и елегантни прически. Това може да стане, ако е необходимо, в минути, докато тя изглежда лаконично и празнично. Има изобилие от възможности за така наречените "италиански лъч", което го прави идеален не само за вечер стайлинг.Когато дължината на нишките под раменете, той може да бъде идеален вариант на прическа "всеки ден." Classic "италиански лъч" е много подходящ за работа, обучение или спорт.

Как да си направим една буца коса

Как да си направим един бум на главата му

Такива варианти като драматична "бум" на вързопите плитките или са се отразили на ролка - това е един голям удар за изображението на вечер или сватба.

Стилен "бум" може при желание да бъде разположен в задната, отгоре или отстрани. Така например, високо вдигна "италиански лъч" визуално увеличава дължината на шията, и отклонява вниманието от погрешни черти на лицето. Но жените с дълъг врат е по-добре да се даде предимство на по-ниските "подутини".

За да създадете всякакъв вид "подутини" на коса ще ви трябва:

 • гребен;
 • гел или стил мус;
 • валяк. дунапрен "поничка" или гума;
 • так копчета или невидим;
 • Лак за силна фиксиране.

За вечер или сватба вариант "италиански лъч" може да бъде украсена в стил, подходящ за орнаменти.

на плитки

Curly "бум" на тънки плитки - истинско откритие за собствениците покорни къдрици. Въпреки очевидната сложност на такава опаковка може да се направи с ръка в продължение на 5-10 минути. За да направите това:

 1. Измийте косата и подсушите. Собствениците на тънки пръстени трябва допълнително да се прилагат към корените средства, за да се получи обем.
 2. Съберете косата във висока "опашката" на гърба.
 3. Разделете общото тегло на нишките на три части. Всяка част на плитката в плитка.
 4. Внимателно увийте плитката около всяка от венеца. формиране образна "лъч" на гърба.
 5. Краищата на плитките да се скрие под получената конуса. осигуряване на невидим.

Този бум изглежда страхотно с флорална декорация или "пръчици".

Как да си направим една буца коса

Еднократна от кълчища, изглежда необичайно, поради относително буйни, много нива структура. Това е една чудесна възможност за разглеждане на града или припряно "събирания" в едно кафе с приятел. За да го създадете:

 1. Измитите и взриви сушени косата се съберат в един стегнат "опашката" на гърба на главата си, закрепени групата му. Нанесете върху косата пяна или гел за коса.
 2. Разделя се на 6-8 плитки. всеки път, когато ги завъртите в една и съща посока.
 3. Получената снопове един по един завинтва върху венците - основата, образувайки великолепен "италиански лъч". Краищата на снопа да се скрие вътре в "неравности" и фиксират конусите или невидими.

Получената "конус" трябва да се поръсва с лак, за да я не пребит от отделни къдрици.

Как да си направим една буца коса


Шишарка с пяна "кравайче" - това е един много прост и елегантен вариант на подобна инсталация. Тя може да се извършва на ръка в продължение на 3-5 минути. Благодарение на съраунд Foam "кравайче" прическа ще изглежда много по-голям обем.

Тя е много проста:

 1. Съберете косата на една висока "опашка" в горната част с тънък дъвка. Нанесете върху цялата дължина на нишките на гел за коса.
 2. Сложете край на "опашката" на кравайче.
 3. След това завъртете нишките на кравайче така. че е напълно затворени ключалки.
 4. Готови ли сте да "бум" трябва да осигури изводите.

Тази инсталация ще изглежда толкова естествено, ако цветът на поничката повтаря сянка нишки. Да се ​​създадат такива настаняването е удобно да се използва специален кравайче "велкро", а не като се рушат тънки нишки.

Как да си направим една буца коса

Cone с валяк

Необичайни бум с валяк - това е невероятно елегантна версия на вечерта или сватба стайлинг в "ретро" стил. Бране валяк желания размер и форма, можете да създадете един необичаен "италиански лъч".

Най-добре е да се използва за тази цел от дълго руло с един бутон, за да реши проблема, без дори и най-непокорната коса. За да направите това:

 1. На промива и суши сешоар прилага мус.
 2. Те се събират в една висока "опашка" с тънък дъвка. оставяйки свободен един тънък кичур.
 3. На следващо място, сложи на ролката, така че да лежи на върха. След това цялата маса се разпределя около ролката, така че да бъде затворен.
 4. Безплатна нишка се усуква около ролката, образувайки "бум". Краищата трябва да бъдат скрити във вътрешността на конуси.

Удължени възглавница на пяна със специално заоблени краища помогне да създадете великолепен обем без руно.

Как да си направим една буца коса

Бум с мрежа

Спектакълът "бум с решетка" е идеален за специални поводи. Само специална мрежа, и малко въображение, ще трябва да го създадете. Това го прави по следния начин:

 1. Внимателно среса озове във висока "опашка".
 2. Сгънете на две цялата маса. след това ги закрепете около венеца затъкна краищата.
 3. Носете да се получи "бум" на специална мрежа.

Красотата на такава прическа е, че създаването му не е необходимо да използвате фиби невидими или стилизиращи продукти.

Как да си направим една буца коса

насипно бум

Bulk "бум" асиметрични кичури - чудесна възможност за вечерта. То не изисква използването на специални валяци, или "геврек", като по този начин тя изглежда много необичайно. За да го създадете:

 1. Цялата маса на косата разделена на 2 части. Половината на върха по време на завиване на клипа и издърпайте дъното в "опашката".
 2. Горните нишките за премахване на скобата и ги увийте около пръста си, образувайки гъста плитка. След това внимателно ги постави около "опашка" за формиране на лъч.
 3. Останалата част от освобождаването, ръми с малко боя и гребен. Увийте го около гредата. скриване на върха. Получи "бум" на върха на една красива сигурна невидим.

Тази инсталация не изисква никаква допълнителна декор за своя сингулярност се крие в сложните преплитащи се нишки. За разлика от всекидневния си избор, тази инсталация изисква много време и достатъчно умения.

Как да си направим една буца коса

 • Как да си направим една буца коса

Прическа за дълга коса със собствените си ръце

 • Как да си направим една буца коса

  Прости прически за къса коса

 • Как да си направим една буца коса

  20 прически при дипломирането за къса коса