Как да си направим душ с ръцете си в апартамента - фото и видео

Вие бихте искали някакъв специален душ, но не мога да го намеря в магазините, че да отговаря на вашите изисквания? Това често се случва. Ние не винаги могат да си купят нещо, което да е на сто процента за добре за нас. И понякога не искам да се правят компромиси. Какво да се прави? Можете да намерите тази идея е луд, но в апартамент душ може да направи с ръцете си. В този случай, вие не само получавате изключителен, достоен за най-добрите снимки, но и значително спаси.Всичко, което е необходимо - материали, инструменти, необходими, финансиране и наличие на време, за да извършват всички операции.

Душ накланяне етаж

Изграждане на душ кабина с наклонен етаж:

 1. Първо, уверете се вдлъбнатина в пода, да бъдат оборудвани с източване правилно.
 2. Преди полагането на плочките трябва да се извърши уплътняване на етажа, който ще го предпази от изтичане.
 3. Плочки трябва да бъдат установени под ъгъл за да може водата да тече свободно в отвора за източване. По този начин, на повърхността няма да стагнира вода. Ако ситуацията ви кара затруднения, можете да поискате съвет от експерти, които ще бъдат в състояние да насочи действията си в правилната посока. След процесите на този вид изисква определена сума на опит и умения.

Поради стръмния плочки етаж в голяма степен ще улесни грижите на душа. И ако се постави специален плочката, като ще се избегне опасността от подхлъзване, отколкото да страдат от класическите варианти.

Също така, този формат ви позволява да се къпете почти всякакъв формат, разбира се, ограничена до обема на банята.

Душ кабина с плоска тава

Ако изберете тази опция, след което разгледа душ с плоско дъно с ниски брони. Подложката е с душ е инсталиран на подготвеното място. Тя е изработена като една вдлъбнатина в пода, които трябва да имат подходяща форма и размер.

След това се определя от мястото, където мивката ще бъде. Изборът зависи от местоположението на дупките в палета. С цел да се създаде такава структура не се нуждае от много опит и знания. Често в палета има крака. Те са оборудвани с регулируема височина.

Ето защо, ние трябва да вземем предвид дебелината и нивото на подовата настилка в стаята. При полагане на пода е завършен, да направи съвместен кант палет. За тази цел бордюра.

За да се осигури оттичане на водата е на разположение, е необходимо да се направи дренажни отвори в страната на малък наклон.

Монтаж на палета се извършва бързо и лесно, до голяма степен поради удобните регулируеми крака. Когато се инсталира тавата, не се нуждае от средства, за да се изолират и изчистване на склона, което е много важно за наклонени душ етаж.

Монтаж на душ тава

Тавата за монтаж не е голяма работа. Необходимо е само да подготви първата подложка.

Как да си направим душ

Как да си направим душ

Как да си направим душ

Как да си направим душ

Как да си направим душ


Как да си направим душ

Как да си направим душ

Как да си направим душ

Как да си направим душ

Как да си направим душ

Как да си направим душ

е препоръчително да се провери преди началото на процеса:

 • Съвпадението на отворите за изтичане на тавата с гнездо канализационни тръби.
 • За да бъде плътно прилепват към стените на ръба на палета.
 • И ако ъгълът е 90 градуса док стени.

За да направите свои ръце в апартамент душ, трябва да извършите тези действия poocherednost:

 1. Подсигурете краката на дъното на тенджерата. След това, в рамките на краката трябва да се сложи дебел картон, с цел да не се хлъзгат по повърхността, на която те се намират.
 2. Тя трябва да е добра за лечение на депресия в пода, така че не е имало остри обекти. За да направите това, използвайте подходящите инструменти.
 3. Едно трябва да се провери за нарушения в ъгъла на стаята. Това може да се използва конвенционален плочки.
 4. Ако съседната стена не са свързани под прав ъгъл, а след това на стената, ще трябва да се приведе в съответствие на височината на палета, така че ръбовете му плътно притиснати.
 5. Монтаж тръби трябва да бъдат осигурени, така че изтичането на палет отвор съвпада с контакта канализационната тръба.
 6. Регулируеми крака допринасят за Филдинг на нивото на палет.

И ако всички стъпки, необходими за да бъдат изключително внимателни, да не надраскате тиган.

Изграждане на стените на банята

Душ може да се купи в колекцията. И можете да си купите части за съчетаване на желаната опция.

След това можете да си купите готови стена, и е възможно да се изложи на стената, с помощта на керамични плочки. Всичко това се прави след подреждането на палета.

Как да си направим душ

Как да си направим душ

Как да си направим душ

Сега на пазара достатъчно сортове модели душове в апартамента, които могат да се различават един от друг по външен вид, методът на монтаж на отваряне на клапаните, размерите, материалите и другите неща. Раздел на кабината често се прави от пластмаса, стъкло или фибростъкло. Това определено се отразява на цената.

Ако направим кабината сами по себе си, тогава ще трябва да се помни едно важно предупреждение. Ако зададете кабината в непосредствена близост една стена, тя ще изисква много повече материали и компоненти, отколкото ако колата ще бъде в непосредствена близост до две стени.

То може да бъде различен и дизайн комплекти. Това може да бъде нагънат или матирано стъкло, пластмаса с вертикални ивици и така нататък.

С една дума, трябва само желание, и можете да изберете най-уникалната възможност, която е добре интегрирана в интериорния дизайн, докато предоставянето на всички необходими функционални свойства.

За определен тава работи инсталацията на готовия комплект стени:

 1. С помощта на нивелир, трябва да инсталирате профила на ръба на палета. Тя трябва да бъде в изправено положение. Пробиване точка, за да се отбележи върху плочката с молив.
 2. За да отворите, не е необходимо да се извърши тази процедура. Ние се нуждаем, за да центрирате удар да пробие горната повърхност на плочката. В този случай, е необходимо да се намери много внимателни, тъй като нестабилността на плочките.
 3. Това не може да се използва при пробиване "перфориране" или режим "удар", докато на тренировка не е преминал цялата дебелина плочки.
 4. Дупките трябва да направите, дълбочина, която съответства на дължината на дюбела. След определен профил.
 5. Първо инсталирането на фиксирани стени и платна от стъкло фиксирано в контурите. Трябва да се уверите, че винтовете са притиснати много здраво, тъй като това може да доведе до увреждане на стъклото.

Трябва също така да се гарантира, че уплътнението и долепена до ръба на палета.

заключение