Как да се залюлее мускули

Как да помпа мускули

За да се осигури растеж на мускулите трябва да бъдат разгледани правилно. За да направите това, ние ще проверява ефективността на програмите за обучение от базов набор от мускули.

За да се увеличи размерът на мускулна маса, не е необходимо да се извърши дневните часове на обучение, ще бъде достатъчно, за да се справят с общо 45 минути 2 - 3 пъти седмично. Необходимо е да се увеличи максимално мускула с всяка тренировка просто трябва да даде 100%.основни упражнения

Всички упражнения се изпълняват за увеличаване на мускулната маса може да се разделят на две групи: първата - е основната група от упражнения. В тяхното изпълнение и включва работата на няколко различни мускули. Втората група - тази изолация: те включват само един мускул. За тези, които тепърва започват да се справят с нужда да се използват упражнения, включващи множество мускули.Основни упражнения осигуряват ефективно растежа на мускулите и да допринесат за развитието на важни хормони като тестостерон и хормон на растежа.

Ето кратък списък на тези упражнения:

Колко трябва да се направи, комплекти и повторения?

Основната програма не се осигурява от прилагането на голям брой повторения и подходи. Всяко упражнение предполага изпълнява 2 и 3, загряване подходи за работа с 6 - 8 повторения. За да направите това, изберете оптималните големи тежести.

Преди обучение е необходимо за извършване на топло-и загряване подходи за извършване с тежести от 50 - 70% от теглото на операционната. е необходимо за напредъка в обучението да се определи в дневник за обучение.

честота на обучение

честота на обучение зависи от скоростта на възстановяване на организма, и тази цифра е индивидуален. Някой може да се възстанови в един ден, и някой на три дни. Най-добре е да се ръководи от чувствата си. Най-важното, не забравяйте, че един човек е само началото на пътя към обучение с тежести е необходимо за възстановяване на най-малко 48 - 60 часа.

Хранене за растежа на мускулите

За оптимално мускулен растеж, не трябва да има дългосрочна глад. Необходимо е да се определи броя на консумираните калории на ден, а след това да ги разделят на 5 - 6 хранения. Важно е също така да се изчисли прием на белтъчини и допълва недостига на протеинови шейкове.

Основната програма ще ви помогне да изградите мускули, а също и увеличаване на производството на важни хормони.