Как да се угоди на деца 1

Когато едно дете е контактът между тях и техните родители могат да се нарича "вродената" се появява в семейството. Но подобно на децата на чужди родители как да общуват с тях? Въпросът е как да угоди на малко дете, е много важно, тъй като приятели и познати е необходимо да имат деца.Ако ще се запознаят със странно дете, възрастен трябва да вземе един отговорен подход към тази важна среща. Той просто изглежда, че детето просто достатъчно, за да успокои бонбони или играчка, е действително изграждане личните отношения е много по-сериозен.

По въпроса за това как да се угоди на детето, има огромно количество съвети, които не само ще осигурят опитни родители, но дори и професионални психолози. Първо, трябва да се направи оценка на съществуващото положение, а след това да започнете да говорите. Какво искаш да кажеш?

На първо място, веднага след като детето може да изглежда за очите, и се наложи да го анализираме внимателно мимикрия, настроението и поведението. Тези малки нюанси, за да ви помогнат да изберете най-точна комуникационна стратегия, за да заинтригува по-младото поколение, не дразни.

На второ място, гледайки с едно око в детската градина, е съвсем очевидна, отколкото в живота си се интересуват от бебето, какво играчки са най-любители на колко герои от анимационни филми, която имитира. В действителност, това не е трудно, защото тематичните улики са разпръснати през цялото време.

На трето място, можете да наблюдавате кратко поведение на децата в общуването с родителите, за да се разбере каква е диалог, това е много странно, познато. По този начин в бъдеще, за да се получи хубаво и приятелски разговор в позната език, а не двойна диалог с чужденец посетителя.

На четвърто място, необходимо е да се оцени реалистично отношение на детето към нова приятелка. Като правило, всичко, което бе ", изписана върху лицето му", така че да се разбере субективното мнение на себе си е доста лесно, това не е задължително да бъде сертифициран психолог и провеждане на специални тестове.

На пето място, важно е да се помни, че дори най-малкото дете - той вече е формирана личност с техните вкусове и предпочитания. Не е необходимо да се покаже, че е студено и повърхностно отношение към по-младото поколение като дете на такава реакция със сигурност не се отговори на услуга и сърдечност на децата му.

И на последно място, но много важен момент е да се започне общуването ясно възрастен, защото детето може просто срамежлив на непознат. Не е необходимо да се запознаят с бебето с дидактическа разговор, особено посоча грешките си. В този случай, станал близки приятели със сигурност няма да работят, но радостта от детските очи при следващата си визита ще бъде.Ако децата трябва да общуват, как да угоди на любим дете? Препоръчително е да започнете разговор с руския реч изразителен. Това е много важно за по-нататъшното диалог се е състояло, в противен случай детето ще приеме нов познат като не съвсем адекватни права.

Ако въпросът е как да угоди на детето все още съществува, че е необходимо да се започне с подарък. Например, всички деца обичат сладкиши, така Kinder Surprise или парче шоколад - печеливша за успешното първата среща. Въпреки това, преди да дадете за спомен, трябва да представите себе си, се обърнете за любов - накратко, да се държи като възрастен в компанията на ново познанство. Децата обичат тази нагласа, още от дете мечтая да порасне възможно най-скоро.

Отговорът, като малки деца, се намира в поведението. Например, по-младото поколение чувства изразено негативно, ласкателство и измама, така че е желателно да се създаде нов познат с открита и чиста душа. Основното нещо - не се мълчи, и е трудно да се поддържа някакъв разговор. Това е много важно, в противен случай детето няма да бъде в състояние да се отпуснете, да се чувствате комфортно и в комуникацията ще бъде само неудобно, нервна и постоянно се изчервявам. Вие не трябва да позволи това.

Как като дете човекът, когото той вижда за първи път? Ако един възрастен на първото заседание ще бъде в състояние да се смее подозрителен и мълчалив дете, може да се предположи, че в близък контакт вече е инсталиран. Една добра шега, и ние можем да приемем, че "в торбата", толкова дълго, колкото тя е остроумен, ясна и навременна. Освен това, по-нататъшната комуникация няма да доведе до трудности.

Ако бебето показва отворена негодувание срещу такъв нов познат, който да вземе? Как да се угоди на детето в този случай, и дори е възможно? Не изпадайте в паника, това е просто първото впечатление, което, ако е необходимо, може да се променя в тяхна полза. Трябва да се работи, например, малък приятел, можете да предложите една вълнуваща игра, или просто историята си. Ние трябва да се държат естествено и не се опита да направи добро впечатление на младата публика.

Като малко дете, като нов познат, който идва за първи път посети? На първо място, той трябва да спечели на родителите си. Хлапето мълчаливо ще гледат възрастни разговорите, и виждайки услугата и дерзайте майки и татковци, за да се отпуснете в новото дружество. Така че няма нищо по-трудно, най-важното - да се стремят и да се покаже като много искреност и чувства, колкото е възможно. Ако бебето все още да е в състояние да се заинтересува и да привлече вниманието на децата, може да се предположи, че един нов приятел на по-младото поколение.

Ако детето е във връзка с един възрастен човек потрива ръце и огъване на пръстите на ръцете, това означава, че той е бил прекалено нервен. Ползите от такъв диалог и новата любов няма да бъдат толкова точни, така че бебето първото нещо, което искате да успокои и да се отпуснат.

Ако възрастен човек ще намери правилния подход към новия си познат на по-младото поколение, то ще бъде едно приятелство, в продължение на много години. Малките деца бързо се привързват към добри хора, и добро отношение продължава дори и след израстването.