Как да се справим с някой, който постоянно се оплаква от живота

Има хора - вампири. Чрез непрекъснатото своите оплаквания те смучат енергията от хората. Мисля. че след такива изказвания колеги сърцето ти не е радост. че имаш в живота се е развил по-успешно. а по-скоро тъжно. депресия и има някаква агресия.И тук е парадоксът. като правило. и пари. и щастието на хората там. просто да изберете своите жертви. за тяхното изливане на жалби за живота. като по този начин се извадят от вида на отрицателна. разрушителна енергия и я предава за вас.

Съветвам ви да се опита да ограничи контактите с такъв човек, винаги можете да се обърнете към наемане на работници в бизнеса. ако един колега в една стая с вас седи. след това да се ходи на хубавото време вече е позволено по време на вечеря. Опитай се да говориш по общи теми и превежда разговора в неутрална посока, тя не изглежда да забележите тези оплаквания не съгласие за това. Вярвам, че скоро ще се разбере. Това не е, че вие ​​сте свободни ушите и се изсипва в теб през цялото отрицателното й е невъзможно.Аз бързо отбиха от приятелката си на пет takogo.Let да я слушам хленчене за пари, съпруг и raboty.Samym нагло я освобождава от навика да се оплаква буквално всичко. За липсата на пари, за да каже: "Вземи си шапката и да отидете на магазин, че сте подали" .a не е bednaya.Po жалби за съпруга си и той каза: "Моят съсед не е съпругът й е имал с ръце и крака ще вземат й.". И мъжът ми е добър приятел. Suit, която тя купи и не се харесва, ме измъчваше в продължение на три дни, докато не иска да ми даде този костюм. Сега zhaloby- в proshlom.Ne никога не трябва да се вслуша в тях, особено по въпроси като .tak съм излекуван приятелка.

Как да се справим с един мъж

Сега имаме целия свят се оплаква от живота, някой, който е повече от по-малко. Да, клетва не е опция, но ако просто пропуснете цялата информация, тя ви казва да се превърне глуха, малко филтриране и се преструва, че симпатизира с нея и не може да помогне нищо, защото много ситуация.

Това е, което аз правя, но тъй като тези сесии пищи и прекараха времето си бих могъл да се посвети на нещо по-полезно. Вариант: "Съжалявам, но трябва да изпълните" не е опция, ние сме в същия офис. преди 2 години -