Как да се сложи свещи в църква

Защо сложи свещ в църквата

Църквата е място, където можете да се обърнете към по-висока мощност, помоли за помощ, и ви благодаря за вашата подкрепа. За тази цел, хората четат молитви и палят свещи, но как да го направя така знаят едно. Има ясни правила, които ви позволяват да го разбера.Преди да разбера какво палят свещи в църквата, е да се каже, че ги купуват най-добре е в храма, и трябва да се даде предимство на изделия от восък. Този материал има специфична миризма, която е подобна на мед. Работата е там, че восъкът - субстанция, имаща способността да привличат отрицателна енергия и информация, че по време на свещта изчезва. В християнството, осветлението на свещи е символ на покаяние и вяра.

Днес в Интернет можете да намерите почти всичко, включително и онлайн параклиса, където можете да запалят свещ и да каже една молитва. Разбира се, правдата му е доста съмнително, но фактът, че такава възможност съществува, това е факт.

Как да ходят на църква и да изложат на свещите?

Струва си да се казва, че Бог не е от значение колко е купил свещ, защото най-важното, какво мислите й тава. Препоръчително е да сложите няколко свещи: за благодарност, поздравления, пожелания, а също и да изразяват исканията и проблеми.

Как да се сложи свещи в църквата:

  1. Първо свещ трябва да се запали в близост до Храм икони, която защитава и запазва самата църква. Всеки има свой собствен образ, така че чрез закупуване на свещ, попитайте за някоя от иконите, което трябва да дойде от самото начало.
  2. Ако ходят на църква на почивка, а след това свещта трябва да бъде поставен за празника.
  3. В случай, че храмът е свещена сила, е необходимо да се каже една молитва и запали свещ пред тях.
  4. Следваща място, за да запалят свещи в църквата - иконата на Светия, чието име е вярващ. Когато не е в храма, можете да поискате от духовен учител.


Ако дойдете в храма на почивка или по време на църковна служба, а след това в свещници не може да има празни места. Във всеки случай не е необходимо да гасят и премахване на свещи на други хора. Решението в тази ситуация - или да изчакате, докато дупката е безплатна, или сложи свещи близо до светилника, и след това, свещениците със сигурност ще ги запалят. Свещи в църквата трябва да се запали от изгаряне на вече, но в краен случай, можете да използвате един мач или по-светъл.

Трябва да се каже и за съществуващите предразсъдъци, които са се появили в резултат на въображението на хората. Например, няма абсолютно никаква разлика каква ръка, което трябва да се сложи свещта. Това не е грях и пърлене единия край на свещта, тъй като това действие е просто за цел да да се осигури стабилност в свещник. Има и суеверие. че ако свещта е паднал, е за съжаление. В действителност това не е вярно.

Как да запалят свещи за мъртвите в църквата?

За да запалят свещ за мъртвите и наскоро починалите, е необходимо да се намери в навечерието на масата, който постави в лявата част на църквата близо до разпятието. Първо, отидете на този сайт и прочетете молитвата

Защо сложи свещ в църквата
Господи, а след това, в продължение на известно време гледам пламъка има запалени свещи и след това тен и задайте си. Можете да сложите свещ за всички смъртни случаи или за всеки поотделно. След това прочетох една молитва, в която можете да се обърнете към тези хора.

Къде в църквата, за да запалят свещи за здравето?

За тази цел, подходящ за всички икони на светци, които са от дясната страна на входа. Най-добре е да изберете изображението на Спасителя и на Дева Мария. След като са били инсталирани на свещите, трябва да прочете молитвата за лицето или лицата, за които сте провеждане на ритуала. Важно е да ги изброим по име, тъй като мъжете и жените довършителни.