Как да се разграничат една котка от котка основните разлики между мъжките от женските

Често собствениците са скептично настроени, които са в ръцете си: момче или момиче? Как да се разграничат една котка от една котка? На какво основание може да разберете секс коте?

Как да разберете секс коте

Всеки възрастен знае разликата между котка котка. Основната разлика - вулвата. Мъжките са тестисите (тестисите), женски - половите органи цепнатина (вулвата). Но тези разлики са забележими само при възрастни домашни любимци, когато тестисите се спускат в скротума вече и стават видими. Докато мъжете са все още малки, за да се признае на това основание е изключително трудно, защото по силата на опашката все още можете да забележите, че 2 дупки. Поради това, има и други признаци, които позволяват да се определи кой в ​​ръцете си: момче или момиче.Как да се различи пола на котенца

Най-лесният начин да се определи пола, коте, докато той е още доста малък (когато няма дебел слой, намесвайки се обмисли внимателно). Само трябва да действаме много внимателно, за да не се навреди на бебето. Вземете трохите измиват ръцете си, подсуши, като се уверите, че котка-мама не е срещу вашите манипулации.

Поставете бебето да си длан корема и много леко повдигнете опашката. Трябва да се направи оценка на формата на отворите и разстоянието между тях. Това е основната разлика между котка котка.

В samochki разстоянието между дупките е много малък, те са почти в непосредствена близост един до друг. В допълнение, в долната дупка ще се "разтяга" (в края на краищата, на половите органи цепка). Следователно, тази конструкция се сравнява с удивителен знак, само обърнати.

С възрастта, разстоянието между "точки" при мъжете, се увеличава и "расте" коса. В женските като такива "отлаганията" не се наблюдава, а разстоянието става около един сантиметър между дупките.

Как да се различи пола на котенца

Как да се разграничи възрастната котка от една котка

Разбира се, ако котката не е кастриран, че се прави разлика животни лесно. Външни полови органи ще бъдат дадени на мъжки и женски. Сложна задача, ако котката е кастрирана и тестисите му премахнати. Следователно, за да се определи пола, трябва да се изчисли разстоянието между дупките. При мъжете, дори и кастрирани, той е голям (много повече от сантиметър), като в същото котки ануса и половите органи цепка са много близо един до друг.Има начини за определяне на пола, котката, но те са "по-популярен", защото тя не дава 100% гаранция.

Фолк поличби при определяне пола

Avid собственик на котка ще ви кажа разликата между котка котка, без да погледне към опашката. Просто погледнете в муцуната и като вашия домашен любимец на ръка, те са склонни да се каже 99%, мъж или жена, които сега виждаме.

 • Муцуна. При котките е по-широк в котки е удължена, тясна. Носят мъже също по-широки от тези на момичетата. Но ако няма с кого да се сравни, няма опит в работата с домашни любимци мяу, а след това е твърде вероятно да направи грешка.
 • Походка. жените са склонни да бъдат по-доброто, движейки се плавно, едва чуто. Но има и хора, които се движат из къщата с шепот, като стадо слонове побягна.
 • Поведение. Котки спят повече време, докато котки искат да научат всичко, по-любопитно и по-малко отива в ръцете. Жените са по-чисто, винаги са готови да се оближе. Освен ядене и пиене, от мръсна момиче купички в повечето случаи отказват, докато котката е по-малко нервно.

Как да се различи пола на котенца

 • Цвят. Не е тайна, че трицветната котки не са изпълнени (много рядко, само когато генетичната мутация, така котки с трицветни цветове са стерилни). Също така, ако забележите, черупки от костенурки, бъдете сигурни, че преди женската. Същото може да се ръководи безопасно, ако видите животно пред цвят американ. Но ако пред вас е да мърка с цвят джинджифил коса (някои наричат ​​канела), а след това пред вас един истински мъж. Всичко това е благодарение на генетиката. Срещу нея няма да стъпче.

Как да се различи пола на котенца

Artroglikan за кучета
 • Как да се различи пола на котенца

  Памперси за кучета: как да се учат
 • Как да се различи пола на котенца

  Легла за кучето със собствените си ръце
 • Как да се различи пола на котенца

  кучета се качват, когато и в зависимост от случая
 • Как да се различи пола на котенца

  Как да се различи пола на котенца

  Защо кучетата се държим заедно по време на чифтосване
 • Как да се различи пола на котенца

  Що за куче е най-добре да се започне в апартамент или къща