Как да се оправям брада стърчи методи защо брадата, брадата изправяне

Премахване на брадата
Много мъже решават да следват модните тенденции и се стреми да расте брада. Въпреки това, красив добре поддържан брадата по-скоро рядкост, отколкото правило. Повечето от мъжете са изправени пред факта, че косата си навита и да растат в грешната посока. Нека разгледаме основните мерки в грижата за брадата.Защо брадата стърчат?

В рамките на две седмици, след като брадата на машинката може да карам да се надува, и поради това лице ще изглежда подут. Единственото нещо, което може да се направи в тази ситуация - да се изчака.

С развитието на брадата се изправи под собствената си тежест. Този метод позволява да поправите брадата най-надеждната и безплатно. В допълнение, за да се изправи брада, не е необходимо да я миете всеки ден. Това се дължи на факта, че ежедневно измиване на косата става по-ожесточена. В естествената си защитен слой се промива масла, които са отговорни за коса покорство.

Най-добре е да се измие лицето драматично през деня. Когато такава грижа натурални масла ще се натрупват в косата, което ги прави по-сговорчива.

Премахване на брадата

Как да се изправите непокорен брада с гребен?

За да расте косата правилно имате нужда от тях редовно ресане.

Ресането на косата е необходимо само в правилната посока, около 15-20 минути дневно. Провеждане на такава процедура в рамките на една седмица ще ви помогне да се изправи окосмяване по лицето.

Можете да го срешете правилно. Въпреки това, когато се използва този метод на косата трябва да бъде предварително мокри. Ресането мокра коса срещу растежа. След изсушаване драстично трябва да се среши в правилната посока и изглаждане с мокри ръце. След тази процедура, лицето ще бъде много по-богата зеленина, но изравни.

Изправяне на косата със сешоар

За космите на брадата са плоски, можете да използвате сешоар. На първо място, преди да започнете инсталацията е необходимо да се мият брадата с климатик. Тази мярка ще помогне да се направи косата по-гладка.

Изми косата трябва да се изсуши с кърпа и гребен в правилната посока. След това е необходимо да изсъхне на лицето сешоар. За неуправляема коса допълнително може да се използва за оформяне на мус.

Премахване на брадата


Трябва да се отбележи, че по този метод не е необходимо да се прибегне до мъже с чувствителна кожа. Това се дължи на факта, че горещ въздух може да предизвика дразнене и лющене на кожата.

Привеждане кърлинг брада

Това изравняване техника се използва главно в салони. Тази функция се дължи на факта, че тя се нуждае от специален чугун е малък. Процедура за привеждане в съответствие е съвсем проста.

Премахване на брадата

Специалист брада предварително измиване и сресване. След това се изсушава сешоар и сресана отново в правилната посока. Магистър разделя растителност по лицето, на няколко слоя с гребен и на свой ред привежда utjuzhkom. Този метод ви позволява бързо да се приведе в съответствие доста окосмяване по лицето.

Използвайте специални инструменти

Производителите на козметика са се развили доста голям брой инструменти за изправяне на коса. За коса е плоска, можете да използвате специални балсами и шампоани изравняване.

Използването на тези средства дава възможност да се приведе в съответствие окосмяване по лицето без усилие у дома.

брада грижи

Уточнете окосмяване по лицето, можете да използвате няколко пъти в седмицата, специален балсам. Редовната употреба на тези средства, за да се подобри управляемостта на косата.

В допълнение, специални масла могат да се използват за грижата за окосмяване по лицето. Използването на масла позволява да направи косата по-мека и по тази причина настаняване. Тази мярка е най-ефективният позволява повален окосмяване по лицето.

Премахване на брадата

В някои случаи се даде брада добра форма й помага да се измие със сапун и вода. Косата ще бъде по-буйни и неконтролирани части от малко primnutsya. Въпреки това, когато се използва този метод важно да не се прекалява. Не е необходимо да се измие окосмяване по лицето със сапун и вода често, тъй като това ще доведе до неговата твърдост.

Как да помогнете на брада?

За да активирате растежа на косми по лицето си струва да се използват специални маски. Най-ефективно да помогне активирате растежа на косата такива вещества:

 • Репей масло.
  Този механизъм укрепва корените на косата и стимулира растежа на слама.
 • Хмел.
  Това растение прави косата по-дебел и по-дебел. Редовната му употреба ще позволи да се отърве от плешивите петна и засилване на работата на космените фоликули.
 • Витамин Е.
  Витамин даде косата си блясък и се насити на космения фоликул полза микроелементи.
 • Витамин А.
  Използването на този витамин за ускоряване на растежа на косата и да се предотврати загуба на коса.
 • Juniper.
  Фондове на базата на това растение овлажняват кожата и предотвратява белене на кожата по време на растежа на растителността по лицето.
 • Канела масло.
  Масло от канела може да се отърве от разцепени крайща и да се избегне изсушаване regrown коса.
 • Лайка.
  Това растение омекотява косата и допълнително успокоява кожата.
 • Air.
  Инструменти на базата на това растение дават сили да коса и запазват своята дълбока цвят.

Различни начини за изправяне на брадата има доста. За да се постигне максимална визуален ефект е необходимо да се избере най-оптималния метод за привеждане в съответствие и редовна грижа за косата. Цялостна грижа ще ви помогне да му се даде добре поддържан външен вид.