Как да се направи молив маратонки етапи, lessdraw

Здравейте приятели! В този урок Бих искал да ви покаже как да се направи стъпка по стъпка маратонки. Можете да използвате всеки от наличните инструменти и ще привлече Keda молив, боя или на компютъра. Да се ​​свежда до изготвяне.За да се направи маратонки, ние трябва да помним, тяхната форма. За удобство, можете да отворите снимка с маратонки или използване на снимката, която се оказа далеч от мен. Започнете да чертаете опростена форма на обувка, която е плоска подметка, петите, а най-добре, трябва да се окаже по този начин.

Как да се направи обувки

Сега добавете под формата на някои от детайлите, това е, което трябва да се огъват в ходилото.

Как да се направи обувки

Когато нашата форма е готова, трябва да се подчертае най-важните детайли, които правят разлика между различните маратонки обувки - единствен и полукръгъл чорап.Как да се направи обувки

Сега трябва да се сложи ленти на подметки за обувки, по този начин.

Как да се направи обувки

Сега направи връзките, които са резбовани чрез дупки в маратонки.

Как да се направи обувки

Остава да се тегли чертата, която е хваната повърхност обувка.

Как да се направи обувки

Сега, нашите обувки са боядисани, те могат да бъдат боядисани. Обичам червения цвят, и чорапи и връзките на обувките трябва да се оставят бели.

Как да се направи обувки

Ами това е всичко за тази рисунка урок за начинаещи се свърши, и сега, че знаете как да се направи един молив маратонки етапа. Благодаря ви за това, което използвате моите уроци.