Как да се измие палто у дома

Герб е една от тези дрехи, които са по-добре да се вземат, за да химическо чистене, но по различни причини това не винаги е възможно. Но тези неща просто трябва да бъдат сигурни, че техните чисти и се грижат за тях, както всеки друг.Отнасяйте продукта по време на сезона, преди да го приберете, трябва да се сложи в ред по някакъв начин.

И нейния собственик чудеса: Как да се измие кашмир палто или вълна подобни неща, чаршаф, полиестер?

Почистване на Коутс традиционните методи

Ако връхни дрехи леко замърсени, не е задължително да се наложи да я измие. Най-често мръсна яка и маншети, както и ако продуктът е дълъг, областта на подгъва. Какво е достъпно да се направи у дома, ако е възможно да се отърве от мръсотията на любимите си неща? Не е необходимо да се измие къща козината. Ако замърсяването не е твърде вкоренено - можете да опитате, като опция, химическо чистене. Просто взето четка Дрехи и избърше мръсотията механично с известни усилия. Ако процесът не е довело до желания резултат, ще трябва да организира мокро почистване на дрехата.

Козината на измиване

Почистване на слой с дебелина кърпа - най-трудно

Почистване на материала признат за най-трудно. Но не веднага уплашен и трескаво мислеше как да изтриете такъв продукт. В един идеален - той е професионален химическо чистене. Къщи нужда, когато се грижат как тази тежка двуслойна материал може да бъде по-малко мокри. Ако замърсяването не изсушава Отерло - използвайте мокра прах сода. Направи й подобие мокър пясък и прилага чаршаф. Този материал се отцепва лесно замърсяване.

Дръжте сода върху кърпа, за да изсъхне и старателно почистете. Някои използват галета. Ръженият хляб се разпадне на продукта, за да се търкаля, за да образуват лепкава топка. Те абсорбират мръсотията, и дрехите ще бъдат чисти.

Cashmere вълна, може би, може да се счита за най-податливи на ефектите и лесно се подлага на повреди и се свива, това изисква внимателно лечение.

Преди измиване на Кашмир герб у дома, опитайте се да отстраните замърсяванията точка.

Не се нуждаем от много поливане замърсени място, много домакини са хвалени за килими изчезват ефективност в грижата за кашмир на връхни дрехи.

Това означава, че трябва да се направи пяна в топла вода, в резултат на люспи пяна събират и поставят на кашмир в областта на замърсяване. След 10 минути, пяната се отстранява заедно с четката за дрехи, напоена с кал, и тъканта на изделието е само леко влажна. По мнение на домакините, този метод е много добър за почистване, мръсотия ефективно отстранява по този начин, и се измива палто в машината не е нужно.

Козината на измиване

Покритие на вълна може да се измие в пералня

Не е фундаментално измие палто в автомата. Почистете отделни места по във вълнена дреха можете, с помощта на гъба или мека четка потопена в силна инфузия на зелен чай. Като опция - използвайте климатика. използвана за изплакване пране. Сложете го на купчина четка за почистване на изделия от материи и купчина харчат внимателно няколко пъти. В края на почистване с помощта на чиста, навлажнена четка.

Този плат не е особено капризни и лесни за миене, но отделно замърсени терени могат да бъдат в бързината да обработи закупен за отстраняване на петна. Мазнините, отстраняване на солта. Смесете щипка сол във водата, за да изглежда като мокър речен пясък и се прилагат на място. След 30 минути, се разклаща четката. Като общо правило, петна лесно избледняват.

Мога ли да се измие палто в пералня

Ако резултатът от почистването ще ви задоволи, вероятно мислейки как да се мият дрехата в пералнята.

Измийте слой в машината е възможно при определени условия.

  • Възможно ли е да се измие кашмир палто? В случая с този материал, той ще бъде предпочитан за ръчно пране. Pure кашмир е предмет само на химическо чистене, за да се избегне увреждане. Изключение е тъкан, която в допълнение към кашмир има висок процент на синтетични влакна. Как да се измие кашмир герб, ако прането в машината е забранено?


Материалът не се връщам, не търкайте продукта. Сложете го в хладка вода, като добави препарат кашмир, и внимателно се измиват подтикващи движения. Twist нещо не може да бъде направена от кашмир. Необходимо е също така да изсъхне правилно, което позволява оттичане на водата. Разпространение на продукта на масата, леглото под него бяло хавлиени лист или няколко слоя плат, като мокро - сух тъканта се заменят.

Козината на измиване

Покритие на полиестер и може безопасно да се промива в пералня

  • Мога ли да се измие от дебел плат палто? Тук отново се хареса на препоръките на етикета за грижи. Необходимо е да проверите наличността залепени места, защото, ако те са - лепило raskisnet когато мокри и дрехи във форма за постоянно. Ако такива сайтове са налице - нещо не може да се пере. Тя ще се повреди за постоянно. В случай, че разрешителните на производителя за пране - не измъчван от въпроса: как да се мият вълнено палто и се процедира в съответствие с препоръките.
  • Мога ли да се измие вълнено палто? Да, това е позволено. Производители на машини дори включени в комплекта функция е специален режим за тези тъкани. Има вече е включен изисква температура, скорост на въртене на барабана и други настройки за безопасно измиване на вълна. Разбира се, за измиване на покритие в перална машина, е необходимо да се използват специални средства за вълна, течни по-добре. Те са добре изплакнете плат и да я направи мека.
  • Продуктът е направен от полиестер и може да се измие с използване на подходяща автоматична пералня. С помощта на миене, той не е трудна, с изключение на белина и хлор. Такива предмети изсъхват бързо, не губи формата си при пране, което е най-голямото им предимство.

Правила измие с автоматична перална машина,

Как да се измие вълнено палто в пералня, за да не кацат му навреди? Измийте вълна палто вкъщи е приемливо, като се използва подходяща температура, ниска скорост на центрофугиране и промиване деактивиране.

По-вата, състоящ се от тъкан, по-ниска температура на водата трябва да бъде.

Как най-добре да се мият палтото в перална машина, за да се избегне колапс и загуба на форма? Ако не разполагате с специален перфориран чанта за пране, не забравяйте да го купите.

Как да се измие кашмир палто в машината

Определете температурата на промиване при 30 ° С и се използва мек препарат, без да вредят на влакното. Spin е необходимо да се изложи по-малко от 800 оборота в минута. Измийте Кашмир герб у дома - половината от битката. Необходимо е да се да изсъхне добре. Сложете точка на хоризонтална повърхност и се изсушава при стайна температура. Dosyhat крайния продукт трябва да е на прав широк закачалката. Измийте в кашмир на машината е допустимо, ако е силно замърсени.

Как да се измие от дебел плат палто

Козината на измиване

Coat задължително трябва да се промива в перална торба

Ако се оставя измиване, измиване на завивката слой може да бъде по едно и също време, както другите. Coat чаршаф поставя в лигавицата на резервоара на пералната машина и да започне цикъла на измиване при ниски температури, за да се избегне контраст с температурата в изплакване или слой ще се свие.

Промива дрехата трябва да се суши при обикновени условия. Първо, вие трябва да го подсушете върху маса в разширената форма за окончателно сушене е по-добре да се мотае с продукта под собствената си тежест се остави и да запазите желаната форма.

Как да се измие на козината на полиестера в пералня

Уверете се, че гледа на етикета, че съставът на полиестер и наистина дали е възможно да се измива в машината, и едва след това да започне миене. Превърнете в пералната агрегират най-подходящия режим с ниска температура и използването на праха, който обикновено се изтрива.

Spin, в идеалния случай, по-добре е да изключите, ако тази функция позволява на устройството.

Сух продукт е от него виси на закачалка с ергономичен дизайн за връхни дрехи. Тя има широка повърхност и не дърпайте тъканта.

Химическо чистене палто

Козината на измиване

Дайте на професионалисти за дрехи - и да получите чиста, почти нещо ново

Ако не се осмеляват да се измие кашмир палто в машината, или се съмнявам, че този тип облекло, а също и от други тъкани издържат измиване без загуба - даде на професионалистите нещо от химическото чистене. Днес тя не е много по-трудно, а не непременно за дни и нощи се чудят как да се мият палто от вълна. Ще мръсна продукта от почти всяка тъкан, и се връща чиста и свежа. Трябва само да се достигне точката на приемане и даде пари за това удоволствие.

Условия за грижа за козината

  1. Всяко периодично почистване валяк слой с лепкава повърхност от прах, мръсотия и суха коса.
  2. Винаги виси на закачалка.
  3. Iron продукт изключително от грешната страна, или чрез влажна марля, така че да поддържате повърхността на купчина.
  4. Светлината се сгъва Zamin разпространи параход.
  5. Преди да пуснат на съхранение - за обработка на лек за бенки.
  6. Ако попадате в тези дрехи под дъжда - да изсъхне върху хоризонтална повърхност, поставяне на кърпа.

Погрижете се за този великолепен нещо, и тя ще ви служи вярно в продължение на много години. Предизвикателството: как да се измие кашмир палто или като измиване палто от вълна - това е решим, а не бреме ли твърде често.

Козината на измиване

Опитен домакиня. Той знае всичко за реда и чистотата в къщата. Той предпочита години на доказани методи и лични преживявания. Майка на шест деца, има две внучета.