Как да се изгради бизнес от нулата

getId ()> "клас =" vote__count vote__count_align_tl "> 2

преди 2 години 10 месеца

Как да се изгради бизнес от нулата и да направи тя? Да приемем, че вече сте преминали първата фаза - генериране на плана. Сега, след като бизнес идея е избран, той остава да го приложат. Има няколко възможности за това как да се изгради бизнес от нулата. Можете да закупите франчайз и да се създаде компания, като се използват готови промишлени разработки. И вие можете да създадете свой собствен, дори и малък проект. Помислете за основните стъпки за изпълнение на този вариант.Как да се изгради своя бизнес

Стъпка 1: Създаване на бизнес план

За всеки начинаещ предприемач бизнес план служи като основа за бъдеща работа. По време на обучението си, ще научите за конкурентите и добре обмислени производствени процеси и да създадете първата си бюджет. В никакъв случай не се стигне до създаването на бизнес план официално. Някои вярват, че този документ е необходимо, за да се угоди на инвеститори. Така че тя трябва да бъде привлекателен и ясно да отговарят на определени изисквания. И ако трябва да се привлекат средства все още не е определена, след това се опитайте да нищо. В действителност ние се нуждаем от бизнес план бизнес, на първо място, до предприемачите. С него провери жизнеспособността на проектната идея, потенциалната му сложност и рентабилността.

Как да се изгради своя бизнес


Стъпка 2. Първите разходи

По-нататъшни стъпки, трябва да отразяват съответните раздели на плана и бюджета. Като правило, първите начинаещи разходите на предприемачите са под наем и закупуване на оборудване. Когато действителните разходи, необходими, за да започне да доведе до бюджет "план-факт". Тя ще направи оценка на потенциала на компанията и да разбера какво трябва да очакваме в бъдеще. Така например, в бюджета е заложено под наем на цена от 15 хиляди рубли на месец. В действителност, която е сключен договорът за месечна такса от 20 хиляди рубли. Поради това се очаква месечен доход е намалял с 5 хиляди рубли.

Как да се изгради своя бизнес

Стъпка 3: Първите служители

Малко вероятно е, че вие ​​ще бъдете в състояние да прилага сериозен бизнес сам. Имайте предвид, че най-труден и важната част от предприятието - това е счетоводство. Това изисква познаване на законодателната рамка, грижа и разбиране на бизнес процесите. Цена за некомпетентност счетоводител може да бъде много висока. Поради това, че не трябва да се опитват да спестят пари от наемането на професионален не е.

Как да се изгради своя бизнес

Стъпка 4. Регистрация

Създаване на юридическо или физическо лице регистрация предприемач трябва да се извършва само когато е необходимо. Например, можете сключване на договор с клиент или започнат да получават големи плащания в брой. Имайте предвид, че появата на нов търговско дружество веднага привлича различните контролни органи.

Как да се изгради своя бизнес

Тези стъпки - само на рамката, която позволява да се започне изграждането на бизнес от нулата. Основните компоненти, изпълва тя трябва да бъде вашият бизнес идея и упорита работа.

Вижте също Как да напиша бизнес план за пример. Как да се изгради своя бизнес. Как да се привлекат инвеститори

Как да се изгради бизнес от нулата, ако вече имате бизнес идея, но не и разбиране за това как да го приложат? Представете основните стъпки, които ще ви помогнат да се отговори на този въпрос.