Как да се грижим за кожата под мишниците на, да я направи красива, облекчи тъмна кожа под мишниците

Отворени екипировки и секси рокли осигуряват безупречен външен вид и перфектна кожа на една жена, включително и тези в зоната на подмишниците. Той е не само липсата на нежеланото окосмяване, но също така и факта, че тази област трябва да изглежда чиста, гладка и сияйна.Въпреки това, доста често е под мишницата кара жените дистрес - някой кожата е по-тъмна, някой ще се гордеем с грозни гънки или постоянно раздразнение.

Как може да направи разликата, има ли някакви ефективни мерки да направят кожата красиви мишниците, как да се грижи за тази област на тялото?

Правило едно - Хигиена

Тъмно, грозен подмишница често са резултат от неправилна употреба на почистващи препарати и антиперспиранти. Те активно се отрази на кожата, което отразява състоянието му не е най-добрия начин.

Ето защо, за да се облекчи тъмна кожа под мишниците, можете да опитате да се откаже от аромат на сапун или гел, и да използвате натурални продукти - сапунени ядки и перилни препарати, базирани на тях. Те не изсушава кожата, не предизвиква алергии, не отнемат влагата. Можете също да опитате един обикновен сапун, без прибавяне на химикали.

Вместо обичайните дезодоранта е по-добре да се премине на кристалите на солта. Те имат различен начин на въздействие върху организма - не блокира действието на потните жлези, не оставяйте филм върху кожата и да унищожи бактериите и мирис.

Трябва да си взема душ на всеки осем часа. През това време, пот, се открояват в тази чувствителна област, тя започва да се съборят и има неприятна миризма.

Какво да изберете депилация

Тъй като изтриване на нежеланото окосмяване ще има, във всеки случай, трябва правилният подход към тази процедура. Известно е, че холивудските звезди правят дори инжекции Ботокс да блестят в откритите рокли без страх да се налага грозен подмишница.


Разбира се, тази процедура може да доведе до смесена оценка, така че изборът ще бъде по-добре да се спре на други методи за епилация:

  • Ефект върху косата крушки електрически импулси (електролиза). Ефективно, но скъпо и отнема много време протегна метод - процедура отнема до шест часа, и се нуждаят от такива процедури може да бъде до една дузина.
  • Лазерна епилация - един от най-добрите минимално инвазивни и безболезнени опции. Въпреки това, за да се получи стабилен ефект ще трябва да посетите салона на месец, или дори наполовина.
  • Фотоепилация (чрез посока интензивна светлина флаш). Спорен метод често предизвиква зачервяване, болка, и не засяга леки косми.
  • Използването на машината. Най-разпространеният начин да се налага двете предимства (опростяване) и минуси (разфасовки, кожата грапавост, необходимостта да се проведат дневно).

Мисля си за това как да се направи кожата красиви подмишници, трябва да се спре на един от горните методи, като се вземат предвид последиците от епилация и, разбира се, техните материали и времеви характеристики.

Ако изборът падна на бръснача, винаги трябва да закупите качество гел, като се използват женски машини с много остриета и преместване на лента и се опитват да избегнат съкращения.

Имам ли нужда от допълнителни грижи мишниците

мишниците на кожата е много деликатна и чувствителна. Ако искате да го сложи в ред и премахване на дразнене, сухота или грозен гънките, можете да извърши серия от козметични процедури:

  • Смесете кисело мляко, една супена лъжица куркума и лимонов сок, го задръжте върху кожата в продължение на половин час.
  • Направете смес от неутрално масло, портокалов сок и краставица.
  • Приготвя се състав на масло от пшеничен зародиш, масло от гроздови семена, аромат масло и три капки вода. Използвайте ежедневно.
  • Лесно скраб и избелване на подмишниците ще се смесват: смляна кафемелачка на кори от цитрусови плодове, портокалов сок и една капка от неутралната базово масло.

Използването на тези малки женски хитрини, може да направи кожата под мишниците на красиви, светли и гладки, и блясък на открито, секси дрешки.