Как да направите своя видео Спиртомери ръце

  • Домакински - използва за установяване крепост варя, алкохоли и водка в обхвата от 0 до 96 градуса;
  • Винарни - името говори за себе си. Такива напитки Спиртомери измерени крепост до 96 градуса в малки контейнери:. Чаши и др;
  • Лаборатория - най-висока точност професионални Спиртомери;
  • Оптично - използва се за измерване на крепостта ликьори, вина и други алкохолни напитки до 40 градуса;
  • Vinomery - такива Спиртомери наричани още хидрометър. Той се използва за измерване на замък виното. Той определя нивото на алкохол и захар в течността. За силни напитки такова устройство не е подходящ, тъй като неговата измервателен обхват от 0 до 12 градуса алкохол, и от съдържание от 0 до 25 градуса захар.

Как да изберем и да използвате Спиртомери

Спиртомери собствените си ръце
Ако решите да закупите Спиртомери в магазина, обърнете внимание на нейната цялост. Той не трябва да има никакви щети. Препоръчително е да направите покупка само доказани търговски обекти, а не с ръце на спонтанен пазар. Това ще зависи от качеството и трайността на нейната работа. Китайските Спиртомери често с лошо качество. Имайте това предвид.Спиртомери използват с повишено внимание. Това е крехко нещо от стъкло и може да се чупят лесно. Преди да се използва, избършете го внимателно и нежно се снижи центърът в контейнер на алкохолна напитка. За да се получи точна - температурата на водата трябва да бъде в рамките на 20 градуса. Дръжте Спиртомери в здраво защитена местност. Това е особено важно, ако има деца в къщата.

Спиртомери собствените си ръце

Спиртомери собствените си ръце
Ако не искате да харчите пари за фабрично устройство, след това можете да го направите със собствените си ръце. Нищо сложно за него. И дори въпреки факта, че това устройство е самоуправляваща се прави - тя е с висока точност четения. Има няколко начина как да произвеждат такова нещо полезно в икономиката:  • Използвайте химикал;
  • С помощта на поплавъка;
  • С тръби.

Спиртомери на химикалка

Спиртомери собствените си ръце
За производството на такива Спиртомери, необходимо за получаване на случай на обикновен химикал, който се вмъква в пастата. Просто дойде по-удобно пластмасов контейнер на капки за нос. Случаят трябва да бъде по-дълъг от 14 см., И подходящ ширина деколте капки за нос. В купа с топла вода, като е запазен флакона капки да стане по-гъвкав и по-лесно да споделите с държач за писалка. Внимателно и плътно завинтва в долната част на държача на дръжка (предварително отрязани това до 0,5 см) в гърлото на флакона на капки за нос. Сега е необходимо да се приложат спрямо бъдещите Спиртомери с фракция или скрап стомана. Пускаме полуфабрикат в буркан с топла вода и горния отвор на леко добавяне дроб. В резултат Спиртомери трябва да се потопят във водата с 2 см от шията. Отпипетират се внимателно погреба лепило вътре за имобилизиране фракция. След това се въртят плътно капачката от дръжката. С помощта на нож отпразнува първия си марка по случая. Този маркер трябва да бъде на нивото на водата. Неговата стойност е нула. Следващата стъпка е потопен в чаша домашно Спиртомери 40-градусова водка. Knife направи разрез на горното ниво на алкохол. Той ще има стойност от 40 градуса. След това, с линийка измерване получената дължината на сегмента 0-40 и го разделя от 40. Поставете разрез нож. Всяко деление ще има стойност от 1 градус. Можете да се опрости задачата и сложи белег на всеки 5 градуса.

Спиртомери на плувка

Спиртомери собствените си ръце
Имаме нужда от podgruzhenny поплавък, който има дълъг shestik. Сложете го в буркан с вода със стайна температура и сложи отпечатък върху нивото на водата. Тя е равна на нула. Ако е необходимо, можете да добавите малко тежест на поплавъка потънал до желаното ниво. Ако къщата ви разполага с разнообразие от алкохолни напитки, е възможно да се използват за прилагане на точните разрези. Естествено, ако тяхната сила е вече известно. С помощта на нож, за да си водят бележки.

Спиртомери на тръби

Вземете височината на стъклена тръба на 7-9 см. Платината поставени вътре в нея като дроб или може да отнеме риболов. А след това, затворете капачката. В центъра на тапата се добавя кръг прът, изработен от дърво. Дължината му трябва да е около 12-15 см. И след това направи разрези в интернет въз основа на предишните два метода. Максималната стойност на 96 градуса, като се започне - нула. За целите на прилагането на марката от 96 градуса с помощта на контейнера с алкохол. Сегментът 0-96 се разделя с 10 и започна марката. Разделяне на стойността на една от 9.6 градуса.

Както можете да видите - да Спиртомери много проста. Такова устройство ще бъде лоялен сътрудник винопроизводители и самостоятелно състезатели. Отличителна черта на домашните Спиртомери е неговата точност. Но китайските си колеги, много често виновни за това качество.

Бъдете първите, които коментират "Направи собствените си Спиртомери"