Как да кандидатствате шеллак като у дома си стъпка по стъпка ръководство

Трябва да се отбележи, че веднага Shellac е името на фирмата CND нокти гел. Всички други фирмени, като се използва тази марка, а не че другите, като аналози на производителя.Shellac лак у дома

Преходни цветове, като използвате шеллак кафяв

Едва ли има жена, която не харесва в наше време да рисува лак за нокти. В шеллак покритие индустрията на красотата твърдо зае своето място. Този вид маникюр сравнително наскоро се появи на пазара, но вече печели популярност сред женската половина на обществото. Поради своята издръжливост, блясък, както и улесняване на прилагането, много от момичетата се влюбих в този продукт. Екскурзия в салона за маникюр и гел за нокти отнема много време и пари. В желанието си да спестят ценни минути и ресурси, бутане жени с идеята за покриване с шеллак ноктите у дома, без пътувания до капитана. Всички покритие технология за нокти гел за нокти шеллак доста лесно, дори и за обикновените граждани.

Основното, което в този случай правилният подход за закупуване на необходимото оборудване и опит и умения с течение на времето, да подобрят уменията си.

Много производители продават готови комплекти, за да започнете. Те правят маникюр и гел за нокти е много по-лесно. Но точно както всичко, което трябва да бъде закупен отделно, по-добра цена. Така че, помислете за това, което ще се нуждаете за успешен резултат с шеллак.

Какво е необходимо?

 1. UV (ултравиолетова) LED или мощност на лампата на най-малко 18 вата, а за качество и бърза полимеризация от 36 вата.
 2. Кожички за кутикула рязане.
 3. Абразивни трион 220-280 песъчинки и тъмножълто (300grit паркет).
 4. Pusher - острие да се движи настрани птеригиум.
 5. Четка за отстраняване на праха.

Shellac лак у дома

Определете за прилагането на Shellac

 1. Обезмаслител (праймер или лепило).
 2. Ръчно дезинфектант кожата (антибактериално).
 3. Невлакнеста кърпички за почистване и отстраняване на плочата адхезивен слой.
 4. Средства за омекотяване на кожичките.
 5. Basecoat (база).
 6. Color гел за нокти.
 7. Край (горе).
 8. Декоративни елементи (кристали, блясък, слюда).
 9. Средства за почистване на крайното покритие на лепкавост.
 10. Хранителна масло маникюр.

Shellac лак у дома
Shellac лак у дома
Shellac лак у дома
Shellac лак у дома
Shellac лак у дома
Shellac лак у дома

Този списък ще спомогне за оптимизиране на качеството и безпроблемно специалист, за да се направи покритието с шеллак у дома. Уверете се, че сте готови да започнат работа, можете да започнете стъпка по стъпка прилагане на шеллак.

Всяка стъпка трябва да се направи в съответствие с инструкциите правилно и ясно, в противен случай не може да бъде желан резултат.

Преди да започнете да рисувате ноктите си с шеллак, тя трябва да се подготви добре.

Първи етап. Подготовка на ръцете и ноктите

Shellac лак у дома

Задължително дезинфекция антисептично гел преди маникюр

Чисто, промива се със сапун и ръцете са лекувани с антисептик. С омекотяващ агент, чието действие е 5-10 минути тласкач измествания вътрешната облицовка. Пинсети много спретнато отрязани излишната кожа. Суха кърпа премахне всички остатъчни средства.Ако кутикулата е тънка, почти невидимо, толкова колкото е възможно повече да настоява оранжево тоягата си.

А добре свършената работа ще ви помогне да се прилага шеллак доста близо до дъното на чинията, което ще се държа за него толкова дълго, колкото е възможно. В най-добрият вариант би бил предварително направени маникюр с накисване и отстраняване на кожичките regrown кожата. Тъй проведено непосредствено преди прилагане на лак гел у дома маникюр, може да предизвика отделяне на материала на ноктите, поради свойствата на плочата да абсорбира вода.

Вторият етап. Стърготини и оформяне

220-240 песъчинки ноктите файл, получаване на желаната форма на свободния край: овална, квадратна или бадемово. Колкото по-високо абразивни пилата, така че е по-мек. Ако ноктите са твърде тънки, меки, деликатен, струва си да вземе трион до 280 песъчинки, и дебел и здрав годни скованост 220 песъчинки. Мека баба или трион, ние почистване на повърхността на нокътното легло, докато изчезването на блясък. Важно е да не се прекалява и да не правя прекалено тънка, рискът от увреждане на архитектурата на ноктите. Стърготини повърхност на ноктите, ще даде грапавина, повдигнете снежинките, които дават отлично покритие. Мийте внимателно, за да се отстрани остатъчния прах.

Shellac лак у дома

Оформяне нокът

Третият етап. Получаване на повърхността на плочата

Кърпа без влакна, напоена с обезмаслител течност, избършете ноктите. Не са мазни петна трябва да останат. След това, леглото става непрозрачен. Нанесете грунда е необходимо на ръба на чинията, а не харчат два пъти реша на едно и също място. Изчакайте за изсушаване грунд за две минути. Прилагане на праймер киселина може да причини изгаряне на кожата. Внимателно лечение на тази стъпка. Когато приключите в този момент, стискаме от докосване на третираната повърхност.

Shellac лак у дома

Процес на обезмасляване на ноктите

Четвъртият етап. база

Освен това, трябва да бъдат добре натиснат с четка за прилагане на тънък базов слой, запечатване края на свободния край, като на нея накрайник четка. Извършва това действие трябва да е правилен, опитайте се да не се докосват части на кожата, или основата, а след това оцветено покритие ще бъде вцепенен, което води до разцепване на материала. След това сложи ръка на лампата, когато е време UV полимеризация е на 2 минути, LED - 30 секунди.

Горене по време на сушене може да означава твърде силен рана или дебел приложение основа, или не спазват технология.

Когато времето изтече, и лампата ще излезе на повърхността на ноктите покрити с шеллак, оформена лепкавост, няма нужда да го премахнете.

Shellac лак у дома

Прилагане на базисна

Петият етап. цвят

Цветовата схема на лака за гел е огромен и разнообразен, като всеки сезон продуцентите са готови да направят нови елементи. Изборът на цвят е характерно за всеки. Прилагането на цвят слой трябва да се прави по същия начин, както и основния слой с разлика в този цвят се прилага два пъти. Това покритие осигурява гладка, без цвят пропуски. Не забравяйте и за прилагането на цвят на краищата на ноктите. Времето за полимеризация е на 2 минути с UV светлина на лампата. Paint ноктите като си сърце желае желанието на всеки модата.

Shellac лак у дома

Процесът на нанасяне на цвета

Шестият етап. връх

Фиксирането на върха трябва да се прилага в по-дебел слой, отколкото в предишните стъпки. Това предпазва лака за нокти от драскотини, пукнатини и други механични повреди, както и дава блясък. Покрийте края на ноктите на тази стъпка, колкото е необходимо, колкото и останалите. Затварянето на края ще ви позволи да служи лак гел за три седмици, без отряди. Това действие е един от най-важните елементи в целия процес. То не изисква процедурата два пъти, веднъж е достатъчно. Полимеризация отнема две минути. Последният слой изисква отстраняването на лепкавостта на кърпа или памучен тампон, навлажнен със специална течност.

Shellac лак у дома

Нанесете горно покритие

Седмият етап. дом участък

Shellac лак у дома

Сваляне на адхезивния слой

Да не забравяме и всеки път да се прилагат кутикула масло за кожата около ноктите. Течности, които функционират като адхезивния слой и отстраняване на обезмасляване съдържат агресивни съставки създават сухо. Подхранващите масла компенсират липсата на влага, за предотвратяване на появата на грапавини и ще помогне да придобие еластичността на кожата.

Трябва да се отбележи, че дизайнът един цвят, три седмици чорапи, често скучно. Поради това, че следващия път, като към дизайна на декоративни елементи под формата на различни стикери, кристали и пайети, че е възможно да се превърне маникюр у дома до неузнаваемост. Богата цветова палитра за дълго време не се отегчават и ще даде възможност за промяна на цвета на настроението.

Важно правила, изискващи спазване на:

 1. Бутилки с гел лак не трябва да стоят на слънце, винаги да държат шеллак затворен и тъмно място.
 2. Всички необходими материали трябва да бъдат избрани един от компанията по друг начин, избират от различни производители, съществува риск, че резултатът няма да продължи един ден.
 3. Добре изцеди шеллак четка върху шийката на флакона, не дават голям спад излишния материал замъглено и развалят областта.
 4. Тънък слой от шеллак ще помогне за предотвратяване на подуване на корема.
 5. Крушката в лампата могат да се променят на всеки 3 месеца.
 6. Починете в чорап шеллак две седмици, но най-добрите месеци за този период ще бъдат актуализирани плоча.
 7. Сложете упражняване на следващия ден, ръкува не е най-добрият помощник в маникюра.

В заключение, можем да заключим, какво е предимството на домашно лечение? Засилване на спазването на условията ще позволи да се проведе процедурата, в салон. Събрани комплект не е достатъчно за една седмица. Когато намалява сръчността минути, заети на работа. Възможност да лакирайте ноктите си по всяко време на деня и нощта, само един плюс за заети хора.

Премахнете изкуствените нокти обмислят важно. Изберете щастлив ден за подстригване.