Как да изберем кафе машина за дома и офиса със списък на най-добрите компании kapuchinator

Кафето е една от най-популярните напитки. На планетата на потреблението й достига над един милиард чаши. Представете си колко би било здраво, ако всеки трябваше да се готви за себе си. Още през 1843 г., за да помогне на любителите на кафе е изобретена първата машина, която в крайна сметка се подобри до познатите ни кафе машини. Кафе машина - един вид сложност; мелница. Той автоматично подготвя кафе, просто натиснете бутона. Вътре има много процеси peremolka зърна, водоснабдяване или пара тръби е възможно да добавите мляко на пяна. , Потребителите трябва само да попълните и се изсипва необходимите продукти вътре. За информация как да си купите най-добрият модел и какво да очаквате да кажа на нашето ръководство за избор.Как да изберем кафе машини

Топ производители на кафе машини - което фирма да изберем

На вътрешния пазар има много модели на машини за кафе. Почти всеки производител на домакински уреди е в обхвата на своите продукти на този вид устройства. Търсенето за тях е много голяма, тъй като броят на пиещите кафе се разраства с всеки изминал ден. Кафе-машини са закупени за различни офис организации, както и за домашна употреба.

Всички тези фирми са установени само на положителната страна, показващ пример на комбинация от отлично качество и надеждност на произвежданите стоки. С конкретни модели могат да бъдат намерени в нашата класация на най-добрите машини за кафе.

Операционната принципа на машините на устройството и кафе

Как да изберем кафе машини

Кафе машина - специална автоматична кафе машина, както от смлян продукт, и на цялото зърно. Готвене напитки кафе-машина изисква минимална човешка намеса.

Апаратът се състои от няколко важни части: бойлер, нагревателен елемент, топлообмен стъкло, помпи, датчици и клапани на системата, както и група трансфер и чешмяна гореща вода.

Принципът на използване на машината е технологично сложно, ако отидете в подробности и тънкости. Без тях, тъй като тя изглежда много по-лесно. Потребителят отива да спи в специална отделение (рог filtrosoderzhatel) част на продукт, екструдиране таблетка темпера след това слага Стойка на място.

Освен това, натискане, водата се управляват чрез проток група изход кафе се изсипва в чашата. Издадена от пара котел, с помощта на които ръчно бита мляко или затопляне напитка.

Някои модели имат функция на отоплителни очила. Отопление идва от котела или от електричество.

видове кафе машини

капсула

Как да изберем кафе машини

Най-автоматизирана капсулата кафе машини се счита. Тези модели се използват готови пресова на таблетки с кафе - капсула. Те трябва да бъдат поставени в специално отделение, където пробиване случва залив и гореща вода под налягане.

На следващо място, прясно сварено напитка се разпределя в чаши. Капсула устройства не изискват издаването на индивидуални параметри, като температура и сила, защото всичко се определя от тези капсули, които се използват.

 • ниска цена;
 • Бърз и лесен за приготвяне;
 • тиха работа поради липса на pomolki процес;
 • дългосрочно съхранение на кафе капсули (1-2 години);
 • малък размер.
 • непроменяеми параметри;
 • малко поле за експериментиране;
 • високата цена на кафената таблетка.

Как да изберем кафе машини

Капково кафе машини са идеални за тези, които обичат да пият слабо кафе в големи количества. Устройството генерира пара се кондензира и достигане на определена температура, капчици започват да премине през смила кафето.

Това е благодарение на тази технология сила на напитката остава сравнително малък. Повечето машини капково кафе достъпно топлинна мощност, което е много удобно в случай на пивоварната кана за кафе в продължение на няколко души.

 • на разумна цена;
 • лекота на експлоатация и поддръжка;
 • големи порции обем;
 • отопление функция;
 • възможност да направи кафе и чай.
 • нужда от почистване след всяка употреба;
 • ниска температура, и сила;
 • Вие не можете да подготви капучино.


Помп (рожков)

Как да изберем кафе машини

Загрейте над деветдесет градуса вода потоци с определено налягане през тръбата, където попълнено кафето, като аромата по този начин много вкусна напитка. Силата на тези устройства в диапазон от 1200 до 1900w и времето за готвене отнема само половин минута.

 • Бързо готвене;
 • наситен и ярък vkuc;
 • пие аромат.

Парна (рожков)

Как да изберем кафе машини

За разлика от предишния, е пара температура от около сто градуса в кафе-машина. Той също така преминава през кафето в конуса. Поради високата температура намалява пара аромат, кофеин, но поглъща повече поради което напитката се получава по-силен. Парни машини са с капацитет от 1200 до 1500 W, и са в състояние да направи кафе в рамките на няколко минути.

 • ниска цена;
 • Висока якост на кафето.
 • относително ниска скорост за готвене;
 • пият по-малко ароматен.

Параметри на кафе-машината на избор

Как да изберем кафе машини

Производителност (обем)

Този параметър е отговорен за голяма част от напитката може да се приготви в един работен цикъл. Избор на кафе машина, спазвайте мястото, където ще бъде инсталиран.

1. За организиране на офис, кафенета и барове имате нужда от телефон с голям обем два литра.

2. За домашна употреба машина за еспресо удобно на един литър, тъй като това ще бъде достатъчно, за голямо семейство.

тип нагревател

Обикновено има котли, или нагревателя. Термоблокове като метална тръба тънък се нагрява много бързо и вода, доколкото е необходимо. Котли също се стоплят цялата налична вода, докато температурата достигне желаната стойност.

1. Тези, които търсят за кафе-машина с висока скорост и икономия на енергия, е необходимо да изберете първата опция.

2. Единици с допълнителен котел ще отговарят на любителите на капучино и еспресо.

тип воденични камъни

Мелнични изработени от стомана или керамика.

1. Стоманата може да издържи максимално натоварване и затова са по-добре да си купи кафе машини за ресторанти, кафенета и други заведения с висок трафик на хора.

2. Тих керамика, обратно, е желателно да се лети на малка за дома и офиса, тъй като машината няма да се използва там в такова количество, какъвто е случаят в ресторант.

Дозировка и смилане режим

Кафе-машини могат да се подготвят за кафе за най-различни рецепти. Това означава, че за различни напитки ще трябва собствената си доза и мелене на готовност.

Еспресо изискват най-малкото смилане, а за САЩ - по-голям, и така нататък. На режим смилане за набиране е обозначено с фигурите, където най-малките ще бъдат в по-ниска стойност, както и най-големият - най-много.

Дозировката обикновено варира от 5 до 15 грама. Изборът малка доза, като се получава силна напитка и, следователно, напротив.

Наличието на резервоари за мляко

Човек трябва да има капацитет в моделите на кафе машини за капучино. Има специални устройства с капучино. Мляко в експлоатация машина достигне желаната температура и след това бита и се прибавя директно към напитката. Важно е в такива машини за кафе, за да следи за свежестта на млякото, предотвратяване на киселинността.

режим на пестене на електроенергия

Кафе машина с тази функция, независимо изключва котела, ако тя не се използва по-дълго от определеното време за това от спестяване на разходи за електроенергия. Такава функция ще бъде от полза за всички.

Едновременно готвене две порции

Едновременното подготовката на две чаши кафе е много полезен в условия, когато напитката е произведена в продължение на няколко. Поради близостта помежду кранове това ще излея двоен дял в една чаша, че ще се хареса на феновете на време, за да се пие много кафе.

платформа подгряване функция за чаши

Някои модели на кафе машини са оборудвани с функцията на нагряване на чашките и поддържане на необходимата температура за дълго време. Особено тази опция трябва да е интересно тези, които предпочитат еспресо, тъй като тя се сервира само в гореща пот.

На дисплея ще бъде полезна опция, тъй като позволява да се чете информацията за услуга, като инсталирана програма, температура, шлайфане режим или предупреждение залив вода, зареждане зърна, оборудване за почистване и така нататък. Автоматично регулира настройките ви помогне да се избегнат грешки при използването на еспресо машината.

Коя да изберем кафе машина

Как да изберем кафе машини

1. машини капсула тип са най-добрият избор за офиса. Тези машини за кафе не се нуждаят от постоянно почистване и се различават лесно обслужване. Но имайте предвид, че високата цена на капсули кафе изисква значителни парични разходи. производителност на устройството не трябва да бъде по-малко от два литра. Millstone е по-добре да предпочитат стомана, те продължават по-дълго.

2. капково машини трябва да бъдат избрани за тези, които предпочитат да пият слабо кафе. Най-добре е да се закупи подобен кафе машина за домашна употреба, тъй като ще трябва да се почистват веднага след приготвяне. Изпълнение не може да надвишава един литър, това ще бъде достатъчно, дори и за доста голямо семейство. Керамични мелнички осигуряват тихо и перфектно се справят с малък товар.

3. Еспресо кафе машина ще бъде най-добрата стойност за дома и офиса. Те ви позволяват да се подготви едно питие с висока скорост, като по този начин спестяване на енергия и консумативи продукти. Тук, както никъде другаде полезна функция чаша отопление, както и на контейнера за мляко.

Колко е кафемашината

Как да изберем кафе машини

1. Доста добра капсула за кафе може да се купи, отговаря на 10-ти. П. Един добър избор би бил машина за офиса с малък брой служители.

2. Повече от 10 и до 50 хиляди души. P ще струва капково тип кафе или еспресо. Такива устройства значително ще спести на кафе в сравнение с капсулен. Начало покупка рожков, тъй като тя често е с капацитет за мляко, отопляеми чаши, както и много други функции, които ви позволяват да се насладите на изискани питиета.

3. от 50 до 200 хиляди. P може да си купи кафе машина с висок ресурс, допълнителни функции, като например дисплей, шлайфане корекция, едновременно готвене на две порции и avtotchistka оборудване.