Как да др.подобни автомобил у дома

Как да кандидатствате восък

За себе полиране колата си, ще трябва да закупите висококачествен восък състав. Както и, в допълнение към восъка ние все още се нуждаят от малко гъба за прилагане на восък върху частите от тялото на машината. И парче от чиста мека кърпа.Преди да започнете процеса на полиране на автомобили, което трябва да се уверете, че повърхността на тялото е суха и кристално чист. Вие можете да помогнете в този доказан и надежден автомобил на вашия град.

Wax, че вие ​​ще се полира повърхността на тялото не трябва да съдържат в състава си на абразивни частици. Следователно, трябва да прочетете внимателно инструкциите на опаковката. И също така се опита да осигури купих восък върху малки области от каросерията на автомобила.

Би било хубаво да се полира колата си на места, където няма пряка лъчи на слънцето или на закрито. Желателно е, че повърхността на тялото на превозното средство е неотопляем, можете дори да се каже, готино. В момент, е необходимо да се прилагат восък за елементите на тялото е не повече от шестдесет квадратни сантиметра.

Как да кандидатствате восък

Ако сте с помощта на течен полиране восък, след това преди употреба, тъй като съдържанието на флакона трябва да се разклатят. След това изсипете необходимото количество восък върху малкия луфа.

И след това нежно и равномерно прилага восъка към цялата повърхност на каросерията на превозното средство, избрано.

Препоръчително е да се започне полиране на тялото от върха на колата, а след това се премести в долната част. В този опит да нанесете тънък слой от восък върху повърхността на колата елементи на каросерията. Опитайте се да се избегне възможността за получаване на восък върху стъклото.

Както и пластмасови части на тялото и гумени уплътнения. Тъй като в контакт с восък върху тях не са атрактивни бели разпечатки.

След прилагане на восъка върху повърхността на превозното средство, е необходимо да се поставят няколко минути време за фиксиране и след това се процедира директно към самия процес на полиране.Как да кандидатствате восък

Полиране на повърхността на тялото, колата трябва да предадат в кръгови движения. За целта използвайте чиста, мека кърпа или специално проектирани за тази цел кърпа.

След полиране края на коша на вагона трябва да се провери и в случай на откриване на отстраняване на остатъците от восък и пластмаса небоядисани повърхности каросерията. За да почистите стъклото, използване на восък, специално предназначени за такива цели спрей.

Правилно полиране на тялото кола с високо качество и доказан постоянно восък ще предостави колата си красив блясък на слънцето. И надеждно предпазва боята от механични и екологични ефекти в рамките на един или два месеца.

Как да кандидатствате восък

Доволен куче намордник, езда на предната седалка до шофьора, винаги издигаме други.

Как да кандидатствате восък

Преди около три години, Google е придобил правото да използва своите безпилотни превозни средства на.

Как да кандидатствате восък

Приятели, познати и членове на домакинството, по всеки възможен начин се стремят да угодят на собственика на превозното средство, което му придава към.

Как да кандидатствате восък

Няма един единствен абсолютно идентични машини, дори и ако всички те са една и съща марка, и слезе от поточната линия инча

Как да кандидатствате восък

При тези настоящите трудни икономически условия правителството на страната е като все повече и повече.

Искаме да поканим на нашите уеб портал граждани, които искат да научат повече за онлайн заем за банкова карта в района на Донецк и да получите най-новата информация, където можете да получите най-нормален кредит за Украйна.

На този сайт ще можете бързо да видите най-изгодни заеми от национални и частни банки, и прочетете честни мнения за определена банка. Това ви позволява да изберете най-добрите кредитни оферти, които отговарят на вашите изисквания.

Наред с другите неща, можете да изпратите заявка до голям брой банки, без да се излиза навън.
Няма значение какъв вид заем, който искате да се получи: потребител или кредит за закупуване на автомобили, нашия сайт ще ви помогне да направите точно това!

Здравейте И аз използвам твърд восък. Избършете лесно, издържа по-дълго и се получава без развод.