Градински беседки, направени от дърво с ръцете си снимки, чертежи, инструкции стъпка по стъпка, за да направим

Това количество материал е много, но с помощта на таблицата по-рано намерени цената е напълно възможно.

Фазирана последователност от действия

Първото нещо, което да се направи - да се направи място за изграждане на боклука, изсече дърветата и премахване на храсти.След приключване на подготвителната работа, стъпка по стъпка алгоритъм работи е както следва:

 1. Създаване на проект. Определяне на площад пергола, правят рисунка или намаляване на времето и да използват готови чертежи и диаграми.
 2. Маркирайте областта за изграждане на перголи с ръцете си. Вие трябва да карам в ъглите на един квадратен отвор и дръпне въжето, след което проверете диагонала (трябва да е равен).
 3. Направете яма за бъдещето на мазето и да зададете на кофража. Може да се използва кантиране дърво с дебелина 2 см.
 4. В третия етап на фондацията е изпълнен с бетон, варов разтвор. Когато голяма площ на фундамента препоръчително да инсталирате маяци.
 5. В завършен основата подредени керамична плоча (можете да използвате друг вид покритието по желание). Основното, което да се запомни тук - покритие се използва целогодишно, трябва да е студоустойчив.
 6. Няма нужда да се копае в земята в публикации ъгъла. За непрекъсната работа беседката в страната или на друго място, е достатъчно, за да се установи референтна лъч в основата. За да се подготви п-скоби с вътрешни размери от 10 см. С помощта на дюбели или анкери скоби, монтирани на ъглите и в центъра на конструкцията.
 7. Да инсталирате вертикални опори с самонарезни винтове към U-образни затягащ. Напълно подходящ 5мм винтове с дължина 3 см. Особено внимание се обръща на покрива (склонен да бъде или не).
 8. Монтаж на надлъжните греди се извършва на височина от 10 см, а 90 до 1 метър над пода. размер лъч варира между 50-50 мм. Барове се използва за задаване на нежелани компоненти да бъдат засилени чрез вертикални разделители или напречни летви.
 9. От вътрешната страна, в горната част на колоните трябва да бъдат направени измити в дължина от 12 см и дълбочина 3 см. Болтови M8h120 монтиран греди. Можете да използвате параметрите на борда 30h120 мм желаната дължина.
 10. Следващата стъпка ще бъде да се укрепи рамката. Съставено напречно с помощта на елементи, които са свързани с публикации за подпомагане и гредите, след усилени ъглови барове.
 11. Във финалната фаза на борда obreshetochnye пълнени с гредите.
 • в края на краищата трябва да се монтира на вятъра борда, в противен случай покривът няма да изглежда толкова повече;
 • беседка (този дървен материал), за да бъдат обработени предпазни средства: боя, боя. Осигурява дълъг експлоатационен живот.

Чертежи. схеми

За да разберете как да се създаде бъдеще беседка, е необходимо изготвяне. Те изглеждат така:

Дървени беседки с ръцете си

Рисуване беседка с покрив под ъгъл.

Дървени беседки с ръцете си

Чертеж със заоблен покрив и повишена форма.

Той използва един от тях, ако е необходимо.

Част 2: дървена решетка беседка за вашите ръце

За да създадете бъдещето на решетка, изработена от дърво изисква 4 бара размери 20h45 мм.

Монтирани между по-добра система използване канали и шипа. Ако опит в дърводелски там, плочките се свързват с: рана завършва на 45 градуса и свързани с винтове или лепило за дърво.

На вътрешната страна на рамката, необходима за монтиране на конзола с раздел 10h20mm. На всеки кадър да отнеме до 8 бара. Те са в състояние да визуално близо краищата с дървена решетка.

Монтаж и събиране на дървена решетка

На този етап се пристъпва към най-основните - пълнеж. Тук е необходимо да се подготвят скарата. Разположен на случаен принцип, но в същото разстояние по диагонала. Необходимо е да се съобразят с точното разстояние между съществуващите релси. По-добре е да използвате шаблон.

Няколко произведени летви, свързани така, че те се припокриват един с друг и да прилепва плътно. Касите са свързани помежду си с пирони или винтове.

Ако искате да създадете повишена пергола за увивни растения на бъдещето. не се изисква рамката, тъй като решетка, а ще бъде рамката, като необходимата здравина и твърдост.

При избора греди с високи характеристики на размер (20x40 мм или повече) е монтиран директно на дорника (рамка).

След завършване на монтажа на решетката трябва да се шлайфа и обработва обезопасители (бои, лакове) за непрекъсната работа.

Част 3: Опции в снимката

В зависимост от опит в дърводелство, може да се изгради една дървена беседка в страната през свободното си време.

Помислете за различните варианти за беседки в снимката.

Издълбани беседки са доста редки, тъй като стойността на най-високата (средно по 200 хиляди рубли). Но с опита на изрязва дърва може да направи такава красота:

Дървени беседки с ръцете си


Снимката е направена на един от форумите в Интернет. Неговата изложени на потребителя при палежа за името. Според него изграждането взе беседка 3 месеца, 2,5 от тях единствено на дърворезба. Въпреки, че се оказа доста добре.

Дървени беседки с ръцете си

Тази опция по своя собствена беседка да бъде лесно. Тук не става ясно, че преодоля красива - покрив или рамка беседката на. Във всеки случай, създайте го себе си е трудно, и ако са направени по поръчка, е необходимо да се подготвят 400 хиляди рубли.

Дървени беседки с ръцете си

Тези беседки са популярни сред заможните граждани, тъй като цената може да достигне милиони рубли. Всеки детайл е обмислен до земята, без минуси (с изключение на цената). Създаване на създание сами по себе си, без да се налага да дърводелски оборудване и богат опит, това е просто невъзможно.

С барбекю

Беседка с барбекю - това, което би могло да бъде по-добре? Представете си дъжда отвън, но отвътре - леки и вкусни вкус. Какво да се прави? Отговорът е прост, когато има беседка с вграден барбекю. Как? Това не е толкова трудно, че отговорът на снимката:

Дървени беседки с ръцете си

Създаване на версия на беседка, по-голямо внимание е отделено на не рамата и барбекюта, както първоначално е направен в основата, а след това монтирани кадър. Създаване на красотата на простите си достатъчно сили. Основното нещо - наличието на желание. Нищо извънредно в дизайна не.

Дървени беседки с ръцете си

Този вариант е подходящ изключително беседка за ползване през лятото и в сухо време. Изградете свой собствен прост, основен проект - формират основата и да се изгради барбекю.

Дървени беседки с ръцете си

На снимката по-горе пример за стандартен дървени беседки български шофьори на камиони или собственици на частни къщи. От снимката показва, че проектът създава смесени чувства. От една страна - това не е приключило (можете дори да настроите дървена решетка), а от друга - нищо повече, всичко е просто и в същото време красиви.

Камък и дърво

Перголи, създаването на които се използват от камък и дърво, завладяваща със своята красота и имат впечатляващ външен вид.

Дървени беседки с ръцете си

Когато създавате вила беседка може да бъде първоначално постави всички обичайни тухли и декоративни камъни след данъчно облагане и добавяне на дървена конструкция. Можете да направите такъв дизайн на всякакъв вид и форма на основните, ако е необходимо - планират бъдещето си.

Дървени беседки с ръцете си

Подобен вариант, тъй като на снимката по-горе - доста необичайно. Основната трудност е да се създаде прозорци. Покривът е направено както следва: първоначално посочено покривен материал и на върха на сушат тръстика. Античен ефект върху лицето.

Красива, и в същото време само

Изкуствени съоръжения могат да изглеждат изключително стилно по-добре от всички други полирани поръчкови изделия. И всичко това благодарение на факта, че там е личност.

Дървени беседки с ръцете си

Обичайната борда и белени кората на клоните на дърветата - тя може да бъде по-лесно да се създаде прост и в същото време една красива пергола? Създаден като максималната красота в продължение на 1 седмица, а веднага след като структурата е впечатляващ.

Дървени беседки с ръцете си

За да създадете беседка не е необходимо в мазето, защото подът е разположен в малка височина над земята. Лесна и необичаен. Когато създадете с помощта на стандартни дъски, които след това се третират с бои и лакове.

Необичайни беседка може да създаде 3 или повече месеца. Това зависи от това колко бързо се обърнат, за да намерите необходимите материали. Но нищо не може да спре с такава красота, както в снимката:

Дървени беседки с ръцете си

Трудността се състои в намирането на необходимата гора. Намирането на правилния материал, можете да се съберат на дизайна в рамките на 1-2 дни.

Дървени беседки с ръцете си

Оригиналният беседката - съгласен? Създаване на дизайн е трудно, но постижимо. Вариант публикуван на потребителски форум с forymchanin на псевдоним. Според него, тя му е 4 месеца. но гледката е завладяваща.

домашно

Дървени беседки с ръцете си

Самостоятелно дизайни са винаги в търсенето, защото те са просто и красиво. За изграждането на беседка за градината, както и в предишната снимка, това ще отнеме не повече от 8000 рубли. Bit част украсявам цветя и се осигурява красив външен вид.

Дървени беседки с ръцете си

Вариант с фронтон покрив е популярна сред градинарите. Дизайнът не е сложно, за изграждането му да отнеме до 3 дни. Най-много пред добър, компактен беседка, с простор и комфорт в лицето.

магия

Дървени беседки с ръцете си

Hex беседки са винаги на мода и е не по-малко значение. Сравнително проста и все пак комплексен дизайн преструва беседка оригинална и подчертава индивидуалността. Дървена маса подчертава дизайн интериор.

Дървени беседки с ръцете си

Какво става, ако страните Арбър организира лози. Съгласете се, беседка изглежда страхотно. Но би било добре, ако ние добавяме около зеленината.

Как да се изгради беседка красиво с елементи на околния пейзаж? Селекция от снимки е там.