Extreme 2 скициране, рисуване маркери, моята работа

Как да се направи маркер
Както обещах, започвам да се говори за участието си в хода на две седмици Extreme скициране 2 Анна Rastorgueva.

Курсът бе посветена на изготвянето алкохолни маркери. Имаше 8 от задачи, 4 основни и 4 бонус, ако работата по урока е направена през първите два дни след откриването на урока. Аз бях в състояние да изпълнява всички задачи, които наистина затопля душата сега обхваща всеки клас-задача повече.Да, преди да се говори за класа, аз ще кажа няколко думи за материалите, защото това е доста важно. За съжаление, трябваше да купи 12 нюанси Чопич маркери: E51, E31, E55, E57, E77, E49, С1, C3, C5, С7, С8, B21.

Как да се направи маркер

Или маркери алкохол други марки: Touch Twin, Stylefile, Graph'it, Vista Artista, Finecolor, Spacemarker. Важно е, че в съответствие палитра.

Поръчах основната палитра Sopic (в комплекта се оказа класическия Чопич и Чопич скица и Чопич Ciao), но по време на курса се опита също Graph'it и Touch (реши да закупи един чифт маркери). По-долу е първоначалното ми палитра и тест vykraski. B21 и E55 - не е kopikovskie цветове и избрани Graph'it колеги. И с тях аз наистина не се досещате, след това смених маркерите Touch B182 (измръзване синьо) и BR114 (бледо камила) и всичко беше страхотно

Как да се направи маркер

Като цяло, алкохолни маркери е отделна голяма тема и имам в момента са събрали много информация, така че ще кажете нещо повече за палитри маркери и за марки и как да ги нареди, тествани и по-отделно (като избрани маркери). В същото време, давай на материалите.

Liner. Дебелината на от 0.2 до 0.5 в обхват. Препоръчителна Чопич Multiliner, Сакура микрона, Stabilo, Faber-Castell. Лично аз се Чопич Multiliner 0,25. Напълно доволен с тях, след сушене маркери не са размазани, има практически нищо не се намазва, аз съм много доволен, препоръчвам.

Бялата писалка гел. Sakura Gelly Roll или хибридна гел захващане. Имам и двете. Мисля, че първият е още по-добре, но втората не е лошо да се справи с техните задачи, така че можете да вземете и че и другата.

Акварелни моливи. Бели и тъмно кафяво Faber-Castell, Derwent. Но има и други компании, и не е твърде лошо, за да се справи с тази задача. Акварелни моливи се нуждаят от повече работни места за бонус и стъкло изображение (бяло).

Имал съм няколко вида хартия, но по-голямата част от работата, което правя в обикновен офис, защото това отнема по-малко мастило и по принцип не е толкова зле и нямате нищо против, ако нещо не се случи. В средата на годината, аз дори се прави малък скицници

Материалите разбрани, ние започваме да уроци.

1 урок. Купа на лате.

В този урок ние сме съставени чаша. Много чаши. Чаша кафе с пяна чаша, чаша чай, като цяло, в instagramme по етикет # ekstrimsketching2 царуваше ранните дни от настроението на чаша. На плочи всички провокира, все още пълни с енергия, са изготвили минимум 4 чаши и тук те са

Как да се направи маркер

1. Тази чаша е станало възможно благодарение на урока. Това означава, че бял чаша, сянка постига маркери сиви (С1, C3, С5), кафе и фонови нюанси на кафяво (виж палитра).

2 и 3. След това реших да експериментирам с цвета на чашата и на заден план, в крайна сметка имам още две чаши. Един от плетен cheholchike, а другата с денивелация чай.4. Исках нещо светлина и въздух, след като всички експерименти и беше толкова бяла чаша с бисквитки на бял фон.

Как да се направи маркер

Имаше и междинни варианти, но те все още не са започнали да се разпространяват, всичко, което може да се види в моя instagramme.

Урок 2. Десерт със сметана в стъклена чаша

В този урок научихме да се направи в чаша десерт. Реших да се чаша не много стандарт, тоест, да не се урока справка рисунка, и себе си, и това не е толкова лесно, защото вместо на еднороден цвят, аз също замислен слоя боя, като цяло, че това се обърна ми десерт.

Главната особеност на стъкло живопис е уплътнение около краищата на форми и отраженията, които са добре да се направи бял молив акварел, и можете да се насочите бяла дръжка, но в този случай се използва само бяло акварелни моливи.

Как да се направи маркер

Сега погледнете снимката и мисля, че ще е добре да го прехвърлите, дори и в ситуация, в която един образ е един или два дни и ние трябваше по някакъв начин да се намери време сред планините на дела, който в момента е в резултат :))

Урок 3: шоколадови кексчета с крем с масло

Тук, на този урок имам малко пълнени ръката му и отстъпи първото повече или по-малко симпатичен, тъй като мисля за резултата. Важно е да се разбере с формата на PIROZHENKO, вижте как сянката попада в гънките на крем, а също така е важно да се направи велпапе кошница, но това, което дълго време да пиша, ако можете да видите

Как да се направи маркер

Урок 4. Спондж под десерт захар в чаша

Отново, стъклария, но не пълна до горе, тя е много по-трудно, отколкото изглежда на пръв поглед. Комбинацията от цвета на фона и разнообразие от нюанси на сивото в акцентите, следващи формата на обекта, всичко това трябваше да бъде заловен и прехвърлени на хартията. Така че тя има общо с мен. Малко фея се е превърнало в атмосферата от картинката

Как да се направи маркер

Урок 5. В интериора на кафе

Как да се направи маркер

Тук, в този урок аз започнах bogopoluchno край C1, което привлече много активен, ясно се вижда, в светлата стената. Това, разбира се, разстроен, реших да купя една и съща бензиностанция на най изпълнение на техните собствени цветове до това няма да се случи.

Урок 6. Дървен стол

Бонус урок. Научих се да се направи едно дърво. Още веднъж, аз избрах своя версия на едно столче. И аз избрах формата не е тривиален. Може би дървото излезе и не колкото ни се иска, но под формата на повече или по-малко успешно, въпреки че би било желателно традиционно преначертае

Да, тук, между другото, единственият урок, където е необходимо кафяв акварелни моливи.

Как да се направи маркер

Урок 7: Фасада кафе

За пореден път се направи рисунката. Оказа се, малко зимата версия

Как да се направи маркер

Урок 8: Вечерно кафе

Това е последният бонус и последен урок на курса. Аз го направи урок. Ето най-после е нашият удобен синьо B21 и най-тъмната сиво C8

Как да се направи маркер

Обобщете. Курсът изглежда много полезно и стимулиране да се направи. Огромен брой хора, изпълняващи задачи едновременно впечатлен и вдъхновен много работа на всички участници могат да бъдат намерени в таг # instagramme ekstrimsketching2, но да те предупредя, че има хиляди от тях :).

За повече информация за маркери рисуване техника аз все пак ще пиша, защото поръча 80 броя от различни цветове маркери и след като те идват, те активно ще се изследват. Но дори и в тази палитра можете да се направи много.

И все пак, не пренебрегват минуси рисуване маркери и целия курс. Курсът е предназначен за начинаещи не на всички, по-скоро, той е подходящ за тези, които вече притежава някои умения по рисуване, той знае как да предаде на формата, обема, светлината и сянката, и така правилата. D. Но това е рисунка не е бил запознат маркери. И след това, разбира се, работата е била отлична. Следваща минус - е цената, заяви маркери, тя не е малка, и цвета не винаги е лесно да се намери и в други марки. Но в противен случай, аз виждам само предимства :)) много практика, добри теми, интересни решения в скиците. Така че това беше голям 2 седмици и това беше след тях, влязох в ритъм продължава активно да рисува всеки ден. Само поради тази причина аз съм изключително благодарен за крайност скициране 2, както и маркер самата техника

Това завършва разказа си, той е доста дълъг, но се надявам, интересно