Еми Uaynhaus - биография, информация, личен живот, снимки, видео

Еми Uaynhaus

От това, което почина Ейми

Два пъти носител на наградата Ivor Novello.

Вторият албум «Назад към Черно» донесе й 6 номинации "Грами" и спечели пет от тях (включително и Запис на годината), във връзка с които Ейми е вписан в Книгата на рекордите на Гинес като първият и единствен британска певица, която спечели пет награди Грами.Той допринесе значително за популяризирането на соул музиката и британската музика. Нейният закачливите стил на роклята си муза за модни дизайнери като Карл Лагерфелд направи.

Ейми Уайнхаус - Back To Черно

Родителите й -. потомци емигрирали от българска държава, евреите, таксиметров шофьор Мичъл Уайнхаус на (роден 1950 г.), фармацевт Джанис Уайнхаус (родени Сийтън, роден през 1955 г.). Двамата се оженили през 1976 г., седем години преди раждането на дъщеря си. по-голям брат на Ейми - Алекс Уайнхаус - е роден през 1980 година.

Семейството отдавна е потопен в музикалния живот, особено джаз. Известно е, че по бащина баба през 1940-те е имал близки отношения с легендарната британска джаз музикант Ronni Skottom и майка братя са професионални джаз музиканти. Ейми боготворен баба си и татуиран си име (Синтия) на ръка.

Еми Uaynhaus в детството

От това, което почина Ейми

Ейми си спомни, че баща му като дете постоянно пее за нея (често Франк Синатра песен). Тя също го взе навик и по-късни учители са трудно да се получи това да се държи спокойно в класната стая.

училище Ashmole The (Ashmole School) съучениците й бяха Дан Гилеспи Sells, фронтменът на «The Feeling", и Рейчъл Стивънс ( «S Club 7"). На възраст от десет с приятелката си Ейми Dzhulett Eshbi събра рап група Sweet 'N' Sour, и по 12 години, за да влезе в театъра Silvii Ян училище, където две години по-късно е изгонен поради липса на старание и лошо поведение.

На 14-годишна възраст, Ейми пише първата си песен и първи опитаха наркотици. Една година по-късно, тя започва да работи в същото време в Световната Entertainment News Network и джаз бенд. Постигнато с посредничеството на приятеля й душа художник Джеймс Тайлър, тя подписва първия си договор - с EMI, и получи чек, бе поканен в студиото на DAP-царе, придружаваща част от Ню Йорк певица Шарън Nayt, след което тя е началото на обиколката.

В същото време, самата Ейми не остана доволен от резултата, като каза, че само "80%, каза им албум" и намеква, че на етикета са включени някои песни, които самата тя не харесва.

Вторият албум Назад към Черно. за разлика от първата, тя съдържа малко джаз мотиви: вдъхновение за певицата беше музиката на женски поп групи 1950-60s. Албумът е записан от производителя Салаам Реми дуо - Марк Ронсън. Последното, освен това, е помогнал с промоция, игра на няколко ключови песни в неговия Ню Йорк радио шоу на East Village Radio.От това, което почина Ейми

Албум Обратно към Черно донесе Уайнхаус 6 номинации за Грами.

Ейми Уайнхаус - Знаеш, че не ме бива

Еми Uaynhaus - скандални снимки

Скандали и наркоманиите Еми Uaynhaus:

Пресата започва да се появява скандални фотографии (от което става ясно, че Ейми отворен използва твърди наркотици).

Еми Uaynhaus и Блейк Филдър-Гражданска след семейна битка

От това, което почина Ейми

Баща Уайнхаус Мич изрази загриженост за състоянието на дъщеря си, което предполага, че сега не е момента да трагичната резултата. майка на съпруга беше на мнение, че двойката е готова за съвместно самоубийство. представител на Уайнхаус обаче обвини папараците преследват певицата, което прави живота й нещастен.

Причината за отмяната на пътуването се нарича "бездействие на съответното ниво."

През цялата си кариера, алкохола и наркоманиите, Ейми непрекъснато я направи героиня на скандали, изображенията певица в възрастен форма, взето от папараци, не слизат от страниците на таблоидите.

Пиян Еми Uaynhaus

От това, което почина Ейми

От това, което почина Ейми

От това, което почина Ейми

От това, което почина Ейми

От това, което почина Ейми

Emi Uaynhaus Височина: 159 cm.

Личен живот Еми Uaynhaus:

В техните семейства стават час караници, скандали и дори се бори заради злоупотреба с алкохол и наркотици.

роднини на Ейми често се твърди в пресата, че е Блейк има лошо влияние върху момичето и го даде равен с лоши навици.

Еми Uaynhaus и Блейк Филдър-Гражданския

От това, което почина Ейми

От това, което почина Ейми

От това, което почина Ейми

В затвора, Блейк започна процедура за развод, обвинен в държавна измяна Ейми. Това се случи, след като папараци заснет Еми Uaynhaus по време на почивката си в Карибския басейн, в компанията на 21-годишния актьор Джош Бауман. Пресата е широко съобщава, че Ейми многократно се появи на плажа полугол и се забавлявахме Бауман. И тя отвори сърцето Ейми в интервю за връзката си, казват те, Джош, това е толкова вълнуващо, че лекарствата не са били необходими.

От това, което почина Ейми

От това, което почина Ейми

Смъртта на Еми Uaynhaus:

Етикетът "Universal република" в изявление по повод смъртта на художника, заяви: "Ние сме дълбоко натъжен от внезапната загуба на такъв даровит музикант, художник и изпълнител."

Българската певица Земфира на своята интернет страница пише: "Ейми умря. дъждовен ден. r.i.p. ».

Тя е погребана в еврейско гробище Edzhuerberi Лейн (Edgwarebury Lane) в Лондон предградие Edzhuer (Middlesex County) до баба си.

Бивш съпруг Блейк Филдър-Sivila за погребението на бившия съпруг не е позволено.

Дискография Еми Uaynhaus:

Филмография Еми Uaynhaus: