Ekolayfhaki как да се спаси околната среда от замърсяване

Как да се запишете на околната среда

Това е нашата Земя е затънала в боклука. Въпреки факта, че сега се е много да се говори, че повечето хора са безотговорни по отношение на околната среда. В действителност, за да се запази природата да не се направи нещо свръхестествено. Това е достатъчно, за да се вслуша в съвета, за да прости еколози, за който писахме в статията "Ekolayfhaki за всеки ден." Сега искаме да ви мотивира да започне да се защити околната среда, докато спестяване на пари и време.Как да се запишете на околната среда

Как да се запишете на околната среда

Ето някои прости съвети, които можете да използвате, за да се запази природата и околната среда. Може би някои от тях ще изглежда смешно или незначителен, но в този случай е важно всяка малка стъпка. Както се казва, "Големите неща започват малки."

Отиди на електронния документ

Знаете ли, че всяка година, отсече около 100 милиона дървета на пощенски кутии и апартаментни души са били заклани някой излишен "отпадъци"? Необходимо е да го спре. И за да започнете, разбира се, е от себе си. Опитайте се да преведете на максимално всичките си документи в електронен вид, за да се запази околната среда.

Такава модерна технология позволява значително да се намали броят на паднали дървета (не съществуват ненужни проверки, които се веднага отиват в кошчето). В края на краищата, това е много удобно.

Как да се запишете на околната среда


Обърнете добър поглед към дома си библиотека. Може би там ще намерите кулинарни публикации, които не са използвали и няма да се, защото сега всички рецепти могат да бъдат намерени в интернет. Или можете прашни романи или детективи, струва едно четене, - ще ги дава на своите приятели или колеги, които ще ги оценят.

Вие сте малко вероятно да забогатеят от продажбата стари книги (при условие, че вашата колекция не е наистина ценни екземпляри), но й даде втори живот. Книгите ще минават от ръка на ръка, както и необходимостта от по-ново издание ще намалее.

Продажба или дарят нежелани дрехи или други предмети

Ако хвърлите всички безразборно, а след това се учи, като в случай на книги, дай неща втори живот. Ако сте престанали да угоди на дрехите си, или има много ненужни неща (вази, чинии и т.н.), всичко това е възможно да се продават на специални обекти. Дори и ако смятате, че "то" не съвсем приличен външен вид, тя може да бъде полезна на някого. Както се казва, че боклука за един човек, съкровище за друг.

И, разбира се, не забравяйте за благотворителност.

Научете всички отпадъци се изхвърлят правилно

В големите градове не е трудно. Всички боклука си разпределено върху специален контейнер (вж. Снимка). И не е чугунен батерия, електронно оборудване, мебели могат да бъдат изпратени на компании, които се интересуват от тези неща. Всичко, което се отнася и за обработка, нещо - в детайлите. За това можете да получите обезщетение. Да, може би малко, но все пак едно и също хубаво. 😉

Как да се запишете на околната среда

Откажете се от битовата химия

На първо място, това не е за околната среда. На второ място, домакински химикали, опасни за вашето здраве.

Ако не искате да използвате народни средства за защита в домашни условия (много добра причина - това е икономичен и много ефективно), но сега можете да намерите много ресурси, които включват естествени и безвредни компоненти.

Използвайте плодове и зеленчуци до максималната

Ако сте любител на готвенето фрешове, използвайте остатъци от захарна тръстика като тор за растения.

В допълнение, тя ще бъде много полезно да се научат "4 начина да използвате зелен остатък" и "Как да се възстанови отглеждат зеленчуци у дома." От тези статии, ще научите нещо ново и много интересно за себе си. В допълнение, тя ще ви позволи да спаси малко.

Това са прости ekolayfhaki, които допринасят за опазването на природата. Запазване на околната среда е възможно, най-важното, за да направите, е да започнете със себе си.