Какво е brondirovanie коса, салон за красота - Ливингстън - (Минск)

Днес удължен новата мода услугата по фризьорство - коса brondirovanie. Много момичета, които просто искат да се промени нещо в себе си през лятото, с интерес започнах да се чудя: какво е brondirovanie коса? Какъв ефект имаме? Имате всички костюми за коса на тази процедура?се опита да разсее, вече е време да се образуват, митове за brondirovanie и да даде подробности за процеса.

Мит 1. brondirovanie - пълен OBESVECHIVANIE КОСА

Разбира се, brondirovanie - един вид промяна на цвета. Но в цвета не е лесно, а не цялата коса. Магистър рисува само няколко направления на конкретна технология. За всеки клиент, като се вземат предвид желанията му, определя най-подходящия нюанс за него. По време на процедурата, определени цветове се комбинират, в резултат на естествен цвят - плавен преход от естествения цвят на косата за по-светло. Оказва се, ефектът от слънце избелена коса. Това представяне не започва от корените, а около един сантиметър по-долу. Това дава на наситеността на цветовете и оригиналност.

Мит 2. brondirovanie - Това е същото като сплита

Ако акцентите - една промяна в цвета на кичури коса от корена до върха по главата, а след това brondirovanie - е по-сложен процес. На първо място, по време на косата brondirovanie разделена на няколко сектора, всеки от които се разпределят ключалки. След това те боядисана по специална технология. На второ място, когато е запазена brondirovanie естествен цвят на косата, preimuschetsvenno в корените. Т.е. оцветяване кичури коса по време на brondirovanie не идва от корените.Мит 3. brondirovanie вредни за КОСА

Brondirovanie - това е безопасно третиране на косата си. Съставът на боя не включва амоняк, и следователно, оцветяване е нежна и по-безопасно.

Мит 4. brondirovanie подходящо само за права коса

Смята се, че косата brondirovanie идеален за само права коса. Това не е така. Ефектът на слънце избелена коса изглежда добре и чуплива коса.

Мит 5. Ако всичко е направено brondirovanie ВЕДНЪЖ трябва да го правите редовно

Brondirovanie - идеален за тези, които искат да развиват своя собствен цвят на косата. Благодарение на оцветяването на отделните направления на корените на косата по-долу, както и чрез плавно творческа комбинация от по-леки и по-тъмни цветове, за да постигне по-естествен ефект. Косата не се нуждае от постоянна техника brondirovanie оцветяване. Ако искате да - можете да повторите процедурата на всеки 3-4 месеца, и ако решите да расте косата си, а след това с помощта на brondirovanie, можете да го направите без да се жертва за красота.

С brondirovanie коса може да се промени малко, опресняване на изображението, като добави няколко нотки на лятото. Не се страхувайте и да вярват на слухове, които излизат около новите brondirovanie лечения за коса. Както се казва - колко много хора, толкова много мнения. Можете просто да реши да се опита и модерен оцветяване, с които вашето изображение ще стане по-лесно. Експерименти върху - това е интересен процес, който може да си позволи да всяка жена.