Диагнозата на симптоми - онлайн услугата за диагностициране на симптомите на заболяването

За услугата онлайн диагностика "Диагнозата на симптоми"

Въведена онлайн услуга "Диагнозата на симптоми" болести работи на принципа на интелектуалната медицинска директория, като посочи лекар възможно варианти за диагностициране на заболявания. Принцип на действие сравнява симптомите на болестите, включени в пациента, както и симптомите на болестта са в данните от директория на базата данни. Списък, състояща се от 589 симптоми позволява детайлно да предадат клиничната картина на пациента.Списък номериране 330 заболявания, описва всички сегменти на практическата медицина. В резултат на диференциалната диагноза, лекарят получава списък от заболявания диагностицира възможно в присъствие на избрана комбинация от симптоми, при които диагностика на заболявания, в низходящ ред на вероятностите.

Диагностично ръководство,-онлайн-терапевт, с елементи на диференциалната диагноза на заболявания, е предназначен за употреба от практикуващите лекари в клиники, спешните отделения на болниците и лекарите, което води пациентите в болниците. Тя може да се използва като инструмент за преподаване в диагностиката на заболявания на подготовката на студентите по медицина.Изборът симптоми и анализ

Изборът на симптомите

Добави Премахни симптом на симптом

Въпроси и отговори за услугата

Въпрос: Аз съм 53 година. През последните 2 месеца на краката и на двата крака в областта на пръстите на ръцете, формирани тумори. Много боли и възпрепятстват ходене. Само вчера, същата туморът се появи на лявата си китка. Това може да бъде. За какво да се справят с експерт.

A: Здравейте. Може би това hygroma - неракови образувания на кожата. Трябва вътрешен терапевт консултация.

Въпрос: Аз съм на 40 години. Аз вцепенен три пръста на дясната си ръка: кутре, пръстен и в средата. Когато вдишвате, не мога да дишам дълбоко, чувството, че започвам да се задуши, започва да потъмнява в очите, той попада, започнете пулс се ускорява, когато се измерва кръвното налягане. Местната терапевт предлага ранна менопауза. Моля те, кажи ми какво става с мен?

A: Здравейте. Имате нужда от пълен преглед. Във всеки случай, ако има изтръпване на пръстите на ръцете, той е длъжен да се обърне към невропатолог за да се избегнат усложнения.

Задайте въпрос за работата на услугата