Банкетни зали на Москва за сватба, отдаване под наем зала за банкети

Трапезария за сватби

Описание: "Nemchinovka-Парк" - е модерен многофункционален комплекс, който предоставя богати възможности за бизнес и отдих дейности на различни формати. В комплекса: Chateau хотел за 160 гости, пет стаи за събития, ресторант "Donjon", лоби бар, заседателни зали, частен парк зона с неподвижен палатка, паркинг, уникална сватба мезонет и др.


Брой стаи: 5 стаи многофункционални (650 души), ресторант (80 места), частен парк област

Денонощна

Трапезария за сватби

Описание: банкетната зала със сцена и всички необходими технически съоръжения - звук, осветление, гигантски екрани. Възможност за организиране на видеоконференции с филиали за съвместно честване. Организация на същите програми време на децата в отделна, специално оборудвана стая.

Кухня: японски, европейски, руски

Брой стаи: Три банкетни зали за 30, 200 и 1500 души в центъра на Москва

Средна Бил 1500 на човек, от 2500 г

Трапезария за сватби

Описание: Уникална място за всеки празник или тържество. Няколко просторни стаи, декорирани в правилното стил, са на ваше разположение, ако искате да празнуват сватба, годишнина, рожден ден или просто да дойде на партито. Ние предлагаме на нашите гости е много забавно и запомнящи се моменти. Тези, които не мога да си представя почивка, без музика и танци, ние Ви каним да дискотека. Той предлага кулинарни акценти японски и европейски ястия, вкусни и ароматни ястия, приготвени от майстор-готвачите на скара! Срещи ястия са не само чудесен вкус, но и украсени с доставка! През топлите месеци за нашите гости, лятна тераса, където можете да се забавлявам с приятели.

Кухня: японски, европейски, специалитети на скара

Работно време: от 11:00 до гр последния клиент

Трапезария за сватби

Описание: Всички любители на хубава бира и немски специалитети ви канят Burgermeister. Голям избор на бира и спиртни напитки ще зарадва ценителите от цял ​​свят и да даде един момент на наслада, които можете да получите от тук всичко от дизайн и завършва с отлична храна. Ресторантът е декориран в класически стил, който е бил доминиран от кожа, дърво и каменни стени, осветени от фенери и декорирани панели. Има обикновено провеждат банкети. През лятото всички гости на ресторанта разполага с лятна тераса с невероятна гледка към градските пейзажи и забележителности на нашия град.


Кухня: европейска, Pub, немски

Metro: Okhotny Ryad, революция площад, театър

Брой на екраните: 1 (до 250)

Работно време: Ежедневно 11:00 - 24:00 часа

Средна Бил: 1500 на човек

Трапезария за сватби

Описание: Елегантен място в центъра на града, разположен на кольцо. Ако искате по-голям мащаб, за да отпразнуват рождения си ден, годишнина, сватба или просто се свиват с приятели от градския шум, голямо помещение отваря вратите си за вас. Високите прозорци, рамкирани в завеси, прасковен цвят стени, скъпи покритие, портрети в златни рамки, цветни обстановка маса и отлична кухня - създават празник, който ще се помни дълго за вас и вашите гости. Големият плюс на това място е възможността за организиране на тържества в горната верандата. При хубаво време можете да се насладите на гледка към Москва на чист въздух.

Зали номер: 1 зала (банкет - 60 души, бюфет - 150)

Средна Бил: 2500-3000

Трапезария за сватби

Описание: Ние предлагаме едно чудесно място за различни събития: честването на сватби, годишнини, рождени дни, Нова година корпоративно и т.н.

Зали номер: 1 зала (банкет - 200-600 души, бюфет - 1200 човека)

Трапезария за сватби

Описание: Скоро сватбата, годишнина или друг празник, а вие трябва да съберете малко количество гости - сервиз ресторант комплекс на Mayakovskaya оферти. За разлика от друг в изпълнение дизайн и функционалност, нивото два ресторанта, се въвежда в интериора приятен сорта. На Ваше разположение на входа е шикозен бар и наргиле стая. Срещи маси се сервират на втория етаж за 100 гости. Залата е украсена с големи огледала в антични позлатени рамки.

Зали номер: 1 зала (банкет - 100 гости)

Трапезария за сватби

Описание: Искате ли да впечатлите гостите, които ще дойдат на вашето тържество? Поканете ги в Пекин. Не, стига дотам, не го правят. В центъра на Москва е с чудесна локация със същото име като столица на Китай. Ние предлагаме едно чудесно място за различни събития - сватби, годишнини и абитуриентски бал. Красива зала с колони, мраморни подове и огледала ще направят почивката Ви незабравима.

Брой на екраните: 1 зала (банкет - 100 души, рецепция - 300 души, конферентна зала - 200 човека)

Позоваване на секцията

Избор на банкети

Ние всички обичаме празниците, независимо дали става дума за рожден ден, сватба или годишнина. И, разбира се, ние искаме да направим този ден незабравим за години напред, и за това трябва да се мисли чрез всички подробности за бъдещите чествания. И на първо място е необходимо да се мисли за мястото, т. Е. В предварително, за да се намери бална зала. Към днешна дата, банкетни зали на Москва са готови да приемат всичките си гости, независимо дали е на 10 или 500 души.

Конферентна зала за сватби

А сватбата е един ден, който трябва да се забравя и малките гости, като най-щастливия и красив празник. Това всичко е минало добре, трябва да се подбере предварително зала за сватби. Можем лесно да намерите точно банкетната зала за сватби, от които никога не сте мечтали. Всички ваши желания и възможности ние сме станали реалност, защото нашите банкетни зали за сватби са навсякъде Москва, и са готови да Вас и Вашите гости да вземе.

Носим избор на банкетни зали по ваш вкус и преценка, с готовия вид и шоу програма.