Alflutop - инструкции за употреба, с реални контрагенти и освобождаване форми (инжекции във флакони за инжектиране

В тази статия, можете да прочетете инструкциите за употреба на лекарствения продукт Alflutop. Това е коментар на посетителите - потребители на лекарството, както и мнения на лекари с опит в използването Alflutop в тяхната практика. Много по-активно да попитам добавяте свои собствени мнения на препарата: помощ или не помага лекарството да се отърве от заболяването, които са били наблюдавани усложнения и странични ефекти, не може да се претендира от производителя в резюмето. Alflutop аналози в присъствието на наличните структурни аналози. Употребата за лечение на остеоартрит и дегенеративно дисково заболяване при възрастни и деца, както и по време на бременност и кърмене.Alflutop - лекарство, което регулира метаболизма на хрущяла chondroprotector. Това е биоактивен концентрат на плитки морски риби, съдържащ мукополизахариди, аминокиселини, пептиди, натрий, калий, калций, магнезий, желязо, мед и цинк.

Alflutop предотвратява разрушаването на макромолекулни структури на нормални тъкани, стимулира възстановителните процеси в чревна тъкан и тъкан на ставния хрущял, което обяснява неговата аналгетичен ефект.

противовъзпалително действие и тъканна регенерация на базата на инхибирането на хиалуронидазна активност и нормализиране на биосинтезата на хиалуроновата киселина. Тези ефекти са синергични и причиняват активиране на метаболитните процеси в тъканите, особено хрущялната тъкан, инхибиране дегенеративни процеси.Действието на екстракт от морски организми е комбинирания ефект на активните съставки, обаче изследването на фармакокинетичните характеристики не е възможно.

 • първичен и вторичен остеоартрит на различна локализация (включително коксартроза, гонартроза, артроза малките стави);
 • спондилоза;
 • остеохондроза.

Разтвор за инжектиране (инжекции в ампули) 1 и 2 мл.

Инструкции за употреба и начин на употреба

Лекарството се предписва за възрастни.

Когато polyosteoarthrosis и остеохондроза Alflutop прилага чрез дълбоко интрамускулно инжектиране на 1 мл на ден. Курсът на лечение - 20 инжекции - 1 инжекция на ден за 20 дни.

Когато първична лезия на големите стави лекарство се инжектира в ставата на 1-2 мл на всеки съвместно с интервал от 3-4 дни между инжекции. Курсът на лечение - 5-6 инжекции във всяка връзка.

Може би комбинация от интрамускулно и вътреставно инжектиране.

Курсът на лечение е препоръчително да се повтори след 6 месеца.

 • сърбеж дерматит;
 • зачервяване на кожата;
 • парене на мястото на инжектиране;
 • Накратко миалгия;
 • анафилаксия;
 • преходно увеличение на болка (с вътреставно инжектиране).
 • бременност;
 • кърмене (кърмене);
 • детството (поради липса на клинични данни);
 • свръхчувствителност към лекарството.

Прилагане на бременност и кърмене

Наркотикът е противопоказан по време на бременност и кърмене.

В случай на индивидуална непоносимост на морска храна (морска риба) увеличава риска от алергични реакции.

Досега взаимодействието на лекарствената форма Alflutop не е установен.

Аналози медикамент Alflutop

Структурни аналози на активното вещество Alflutop лекарство не е. Въпреки това, има голяма група от сходни механизми на действие на лекарства от групата на коректори на метаболизма на костите и хрущялите: