Как да хванеш голяма риба

Риболовът е разрешен през всички сезони: през зимата, лятото, есента и пролетта. И по различно време, живота риба на различни места, за всеки сезон, изисква различни начини на риболов и стръв.Как да хванете риба

Ако отидете на риболов по река през лятото, а след това да вземе със себе си като примамка за риба на пара зърна на пшеница, овес, грис от ечемик или консервирана царевица. През пролетта и есента се препоръчва да се използва като прикачен файл червей. През зимата, опитайте се да ловят риба в тесто от брашно, просо каша или хирономус.


Изберете място, където малко по-дълбоко, а не тинесто дъно. Тогава дюзата не отива под калта, риба лесно ще бъде в състояние да наблюдава и да падне за стръв. Въпреки това, твърде много дълбочина и няма да допринесе за доброто риболов - риба обикновено се случва при средна дълбочина.

Изберете свържете с правилния размер и е подходяща за вида на рибата имате намерение да се хване. Например, за да иде, ако да го хване на грахово зърно, е съвсем подходящ брой кука 4 - 6. Риболов на същите идни парче Nightcrawlers в кабели с която се изисква по номера на куката 6 - 8 1/2 с кратко предмишницата. Когато вашите планове - друг вариант - да се хванат иде на целия Nightcrawlers долната въдица, кука, използвайте номер 8 1/2 - 10. Когато се извършва риболов на шаран на пшеница зърно сложи номер кука 3 1/2 -4. Но когато се лови на зелените играете добро вместо кука номер 2 1/2 - 3.