Защо схрусква кости не е само проблем за хората, живеещи

Всеки от нас поне веднъж в живота си се сблъскват с това явление. Пресрочилите дълго на едно място, Ставам, се простират и изведнъж чуват обособен криза на костите. Всъщност, вие не питам "защо костите схрусква" и ", от което ставите криза." Трябва да се каже веднага, че това явление може да се случи в един здрав човек, а има какво да се притесняваш. Ако тези звуци не са допълнени с който и да е дискомфорт или болка, че не е нужно да се притеснявате. Като упражнение, и постоянно се движи с правилния хранителен режим, можете да забравите за всичко това.В зряла възраст, скърцането на костите се чува по-често. Лекарите могат да обяснят това явление, тъй като промените, свързани с възрастта. Отново прави гимнастика, а не седи на едно място, тези звуци могат да бъдат отстранени. Защо кости Крънч? Нека да видим повече в този процес. Две или повече кости в човешкото тяло, за да се образуват ставата. Той е покрит с гладка, предотвратява триенето материал - ставния хрущял. Капсулата, която е ставата е синовиална течност, която значително намалява триенето. Ако по някаква причина има дефицит, често симптом на старостта, човек схрусква кости.

Но това не е всички причини. Защо схрусква кости все още? Младите жени е много често този проблем. Той е свързан с т.нар хипермобилен. Тялото произвежда тях не е съвсем нормално, по-разширяващ колаген. Тази генетична особеност променя много тъкани, особено на костите и ставите. Те са много мобилни и да започне да пращи. Crunch настъпва артроза, на ставите прави повърхността груб, тъй като възпалителни процеси и натрупаните газове. Но това не е всичко. Защо кости Крънч? Може би тази липса на движение. Тя е типична ситуация за нашата епоха на компютърните технологии. Човек седи по цял ден, почти без промяна на позицията. Ръцете на клавиатурата, гледката е насочено към монитора. Участва в тези моменти само на мускулите на ръцете, които са в постоянно движение. Мускулите на гърба през цялото време е много напрегната. Оказва се, че през нощта ние трескаво схруска костите на врата, коленете и гърба.За съжаление, ние често забравяме, че нашите кости и стави, които са тясно свързани помежду си, представляват динамична орган, който трябва да се движат. Какво да се прави? На първо място, трябва да се научите да бъде толкова полезни гимнастика. Научете как да стане от компютъра поне веднъж в няколко часа. А няколко прости движения и отново сте във форма. Движете главата си от ляво на дясно, нагоре и надолу. Намачкайте врата и раменете. Много полезен за няколко минути, за да виси на бара. Идеалното решение би било диаграма разпределение, в която три пъти седмично ще бъде даден на няколко часа от спортни дейности. Това ще се отървете от всички на криза. В противен случай, с настъпването на напреднала възраст може да има проблеми по-сериозно.

По-долу може да се използва от най-популярните методи. Вземете черупките на обикновени яйца, внимателно го втрийте, докато един много фин прах. Не забравяйте да добавите малко да го храна клас киселина, без калций не се абсорбира от организма. Разбърква се и се яде всеки ден в продължение на една малка лъжичка. Полезно е да се яде всеки ден в продължение на няколко супени лъжици сусам. Ако скърцането придружени от болезнени усещания, потърсете незабавно медицинска помощ.