Защо не покажат лоша телевизия 100-1, цифрова телевизия, а не от общия улов на каналите

Защо не покажат цифрова телевизия
Причината, поради която не се покаже на телевизионния екран, в зависимост от вида на устройството Често лоши метеорологични условия не позволиха да покаже качеството на изображението и да даде добър звук телевизия. А защо не и трябва незабавно да се паникьосвайте, че телевизорът е бил счупен, защото, когато метеорологичните условия се нормализират, той ще се върне към нормален дисплей. Ето защо, преди да се обадите на капитана, трябва да се увери, че повредата се случили в действителност, но тя трябва да се върти антената и проверка за сервизно обслужване. Ако на телевизионния екран дори потушен, а след това е друг въпрос. Или звукът е, но няма изображение. В тези случаи, тези проблеми трябва да бъдат коригирани специалист.Защо не телевизионни предавания: 100 до 1-популярните отговори

Днес телевизори са разделени на различни видове констатации изображения. Телевизори имат тези екрани: CRT, плазма, LCD. Причината да не се показва, на екрана в зависимост от телевизора. Например, ако сте го един стар телевизор кинескоп ако LCD, а след това най-вероятно пикселите или лампа за осветяване на дисплея.

Защо не покажат цифрова телевизия
По-подробна информация за причината за повреда на телевизора ще даде професионалисти в центъра за услуги след специална диагностика

Популярна игра 100 за 1 предлага 6 заведения, защо да не работим телевизия:

 • Защото той се е разпаднал;
 • Disconnected светлина;
 • Няма сигнал;
 • изгорени;
 • Поради климатичните условия;
 • За неплащане.

Разбира се, всичко това е възможно, но е необходимо да се разбере по-подробно причините, техниката не работи.

Причините? което показва лошо цифрова телевизия

По-сигурен и по-добър от аналоговия сигнал е цифров сигнал, но това също не е имунизиран срещу различни смущения. И ако евентуално влошаване на качеството на изображението, което трябва да разберете причината, поради която това се е случило. Ако телевизионни предавания, лошо и друг шум, проверете антената, антената не можете да зададете или изгубени настройки. Причината за провала на антената може да бъде голяма буца сняг или лед.

Ако експертите, когато са свързани към цифрова телевизия, държани кабел само за апартамента, а останалата част от електрическата инсталация се извършва (маршрута е необходимо, ако имате повече от един телевизор, но няколко, и сте завършили окабеляването с помощта на чай) и картината е с прекъсвания, това е лошо свържете се с чай.

Защо не покажат цифрова телевизия


Причината за лошата картина на телевизионния екран може да бъде счупване на кабела на антената също може да бъде повреден приемник

Повече снимки намеса може да се случи, когато компютърът е включен, а след това на разстояние от него всичко се нормализира.

Вие живеете на последния етаж и слаб сигнал? Може би това окисляване или обгорен ядки разделител или не е конфигурирана правилно оптичен приемник или при повреда оборудване. Тези причини са много, а най-добрият вариант ще бъде предизвикателство да овладеят, тя ще открие истинската причина за което телевизионни предавания и да го оправя.

Лош телевизионни предавания: защо няма картинка

Лош имидж не винаги се казва, че телевизорът е счупен. Това вероятно не е висококачествени услуги, които се предоставят от сателитна и кабелна телевизия. Ако телевизорът не показва, че е необходимо да се уверите, че кабела на антената е подходящ за употреба.

Analog предаване е в състояние да улови дори полски спалня ТВ антена с усилвател. Струва си да се има предвид това, дали използвате правилния антената дори и ако първият канал, който не се показват, любимо игра показва кубчета. Къща-антена в апартамента, тя не винаги е печеливша опция, най-добрият вариант все още ще бъде цифрова телевизия.

Можете също така трябва да се уверите, че вашият телевизор може да приема услуги за сателитна или кабелна телевизия.

Защо не покажат цифрова телевизия
Когато лошо Телевизионно предаване, което трябва да се опитате да промените конфигурацията на каналите, той трябва да се използва менюто на телевизора и изберете функцията Настройки

Ако телевизорът ви е в състояние да ги получи, но все пак не се появи, а след това се уверете, че имате време да плащат за тези услуги. И така, как да изключите кабела за неплащане.

Много често хората се сблъскват с ниско качество на изображението. Причината може да е по вина на кинескопа, пиксела, декодери и други съоръжения или некачествени услуги. Ако сте сигурни, че телевизионните качествените услуги, които се заплащат в срок, както и други такива точки са изключени, причината за проблема е в телевизора.

Ремонт себе си в никакъв случай не си заслужава, особено ако телевизорът все още не е изтекъл гаранция.

Имате една настройка няма да работи. Като цяло, някои проблеми трябва да се решават само майстор, дори и ако антената дома.

Важно е да не забравяме, че ако решите да се поправят щетите, сами по себе си, а след това гаранцията вече не е валидна и ремонт може да доведе до увреждане на здравето си. И това е поради тази причина, че ремонтът трябва да се извършва от страна на капитана.

Телевизионни канали не улавят: какво да правя

Ако са открити автоматична старт на цифрови канали, бяха направени по-вероятно грешки. По някаква причина, телевизорът не е настроен за цифровите канали? Този въпрос е най-често, когато се опитате да се създаде модерен телевизор с много възможности.

Основните причини за антената, а именно:

 • тип антена не е подходящ за вашата среда;
 • Антена дизайн не е правилно извършена, и вектор посока не се развива в посока на центъра на антената, което излъчва.

Ако указанието на тунера не можа да намери отговори на въпросите си, след това се опитайте да направите следните стъпки.

Защо не покажат цифрова телевизия
Ако телевизорът не хване каналите, е възможно да се използват алтернативни методи за свързване на цифров честотен, с помощта на кабелна или сателитна цифрова приставка

 • Максималният брой на улова канали от антената, ако полето съдържа страната, в която да се постави символа "____";
 • Добави честота на ръчното настройване;
 • Изпълнете актуализация на софтуера тунер;
 • За да нулирате настройките на стандарта и да започне процеса на търсене отново;
 • За проверка на антената трябва да го пробвам друга телевизия;
 • За да обновите фърмуера.