Защо не може да се пие вода през нощта

Доказателство, че тялото ни се състои предимно от вода, известен на мнозина. Дехидратацията пречи на нормалното функциониране на всички системи, и в крайна сметка води до смърт. През деня, най-доброто за пиене половина до два литра течности, като по хранене съветват човек поддържа баланс. Това не пречи на липсата на влага през нощта? В крайна сметка, повечето от нас са жадни сутрин, и някой се събужда и желанието да се пие. "Ръката се за в бъдеще," пиян в нощта, но дали това ще бъде от полза, или защо не се пие вода през нощта?Защо не мога да се пие много вода през нощта: Медицина казва
Тъй като водата нощ

Колко течност за пиене преди лягане?

Тъй като водата нощ

Кой друг по този въпрос е по-щастлив, спомняйки си индивидуален подход, е възможно да се проведе един малък експеримент и напълно безопасна. Преди да си легнете изпийте половин чаша вода, за предпочитане топло мляко (за приготвяне на чай и кафе отделен разговор), и отивам да спя спокойно. Събуждайки се, ние анализираме подробно предната вечер и тяхното здраве. Всяко отклонение от нормата: чести посещения в тоалетната, изсушаване на лигавицата на устата, оток ( "торбички" под очите) или върху тялото - посещение на лекар, не трябва да бъдат отлагани. Разбира се, можете да се опитате да се откажете от пиенето преди лягане или да направи няколко глътки, защото те взема себе си, приемлив за обема на течността. Но като цяло, трябва да се отбележи, че малко количество вода през нощта в продължение на един здрав човек е абсолютно безвреден. По този начин, на въпроса "защо да не се пие вода преди лягане" не е съвсем вярна.Това все пак не трябва да се пие?

И тук е обещал чай. Вие предпочитате зелен или черен? През деня, че е необходимо да има прилив на жизненост, способността да се перфектно утоли жаждата. По същия начин, тя ще работи, както и ранга не е от значение, в човека, а преди време за почивка.

Защо не мога да изсъхне замазката топлина пистолет. Замазката е т.нар груб етаж, което е основа за завършване на вече наложени лами.

Въпреки че е за него, сега можете да забравя - релаксация няма да дойде скоро. Успокояващ билков чай ​​нервна система, но в същите безопасни суми до 150 мл, най-вероятно най-ефективните средства за здрав сън. Тази напитка рецепта, има много, като лайка и мента, хмел шишарки, валериана корени, смесени в равни количества. Безрадостни новина за хората, кафе. Коя е любимата ви напитка обикновено се препоръчва да не се пие, а не само през нощта, но дори и в следобедните часове. И още повече да го използвате като мощност в ситуация на принудителен будност. Изкуствен стимулация аномалия винаги вреден ефект за здравето на човека.