Защо не го прави на цифровата телевизия

Цифровата телевизия в днешно време вече не е новост, но проблеми с функционирането му - не е рядко явление. Ето защо, много често потребителите възниква въпросът, защо да не работи с цифрови канали.В тази статия ще разгледаме основните причини и възможни средства за защита.

Общата причинява проблеми

Ако устройството работи правилно, не е проблем да се свържете проводници, електрически ток, които се внасят и м. П. Или проблемът, свързан с настройките на префикс или антената.

Ако сте убедени, че конзолата е свързана и имате снимка, но "няма сигнал" ви се дава заглавие, проблемът с антената. Това е или не е свързан или е повреден, или не включване на усилвателя. Така че първото нещо, което трябва да се провери на антената, а след това се повтаря автоматично търсене.Да приемем, че автоматично търсачката откри нищо, но на конзолата може да се види надпис "No Service". Възможно е също така, че вече няма да се показват каналите, и ще бъде подобен на надписа. В такива ситуации, причината е лошото сигнал. Тук, на предаване на сигнала е необходимо ръчно да потърсите честоти. Това се дължи на факта, че в случай на слаб сигнал за автоматично търсене открива нищо, а на потребителя показва, дори слаби сигнали.

Причината за това явление действа на разстояние от кулата или броя на съседните сгради, които са пречка за приемане. Важно е да се отбележи, че когато интензитетът е на ниско ниво, ние трябва да се засили сигнала. В тази ситуация, трябва да закупите власт или сложи антената на улицата или да направи по-горе.

Вие ще бъдете полезни и нашите членове: