Защо крава яде зелена трева и да даде бял мляко

Млякото е бяло от зелената трева поради физиологични процеси в организма.

Едно дете е по-лесно да се обясни, разбира се, един пример за освобождаване от собственото си тяло, което имаме за един и същи цвят, независимо от храната и нейния цвят.Или, че кравата яде трева, а в системата на стомаха работи чрез изпомпване на мляко от трева, която носи хранителни вещества от трева и ги свързва с вещества от организма, така че получава цвят.

Крава яде трева

Крава яде трева

модератор избра най-добрият отговор

Крава яде трева

Защото, когато едно дете е пиене на чай, вода или сок, след като написа, той винаги е един и същ цвят. За тази цел ние го дължим на нашите бъбреците, като в същото време обясни, че този важен орган и че той продължава да работи правилно, което трябва да се облича топло.Можете да опитате да обясни на детето, с прости думи в процеса на храносмилането и образуването на мляко. Всичко, разбира се, зависи от това колко деца години.

Тя изглежда много опростена този процес, както следва.

Крава яде трева. Тази билка започва да се разгражда в стомаха и червата на кравите. Тя е разделена на отделни компоненти: протеини, мазнини и въглехидрати. Те се абсорбира в кръвния поток. След това те се разпространява по цялото тяло с кръв. Те осигуряват енергия и градивни елементи за организма. Например, протеини на мускулна маса е изградена, мазнини и въглехидрати осигуряват енергия. говежди млечната жлеза (вимето) кръв филтриране на случи. От това филтрирана вода, мазнини и минерали. По този начин се оказва мляко. Мляко - малки капки мазнина във вода.

мляко бял цвят краве, тъй като се състои от вода и се разтваря в него протеини. И тревата е ял от животни, които не са в състояние да се оцвети млякото в зелено.

Докато някои продукти може слабо да се отрази на цвета на мляко. Ако растат в обикновено лютиче - мляко придобива розов оттенък. Локално животни на големи количества моркови ще се появи оранжево.

Обясни на детето може да бъде под формата на игра. Много малка бебе, бих казал, че калинки в завода на стомаха, който оцветява тревата бяло и произвежда мляко.

Крава яде трева