Защо инхибира в интернет какво да прави и как да се определи

Във времена на над бързи оптични връзки и безжични мрежи на проблема с бавното интернет за съжаление остава все още в сила. Това е особено остър в места, където според традицията, съвременни технологии достигат до късно. Като правило, това вили, селски или просто "открито поле" (което означава, ненаселена територия). Въпреки това, в големите градове, където привидно Интернет да се развиват и да работят не пречи, понякога скоростта на комуникация е лошо. Така че, защо инхибира в интернет и как да се реши този проблем? По-долу давам пет основни причини за ниската скорост на интернет.Силно потиска интернет какво да правя

Основните причини, поради които пречи на линия

Rocked някога филм торент? Е, най-малко един наведнъж? След това, повече от вероятно, че вашият торент клиент все още разпространява филма в ляво и в дясно. Във всеки торент клиент е функция като скрит автомобил. Ако се възползва от тях най-малко веднъж, тя ще се сега винаги да се изтегли автоматично на компютъра си и да се опитаме да направим разпределението.

Отворете си торент клиент. Двойно проверете настройките й, забранете AutoRun. Изключете файлове за дистрибуция. Ако те не се използват или рядко използват, да изтриете всички (nafig). След това, ако трябва да се обзаложите, отново, това не е от дълго време.онлайн игра

В този случай, онлайн игра обикновено отнема на почти 100% от онлайн канала и да изтеглите нещо, или да видите в сайта, едва ли вече е получил. Така че изберете нещо, което човек.

Wi-Fi рутер

Обща кауза. Няма значение какъв е вашият рутер: скъпи, евтини, обикновено се срещат в кофа за боклук, причината за един и същ: провала на рутера или софтуера. Проверка на рутера. Той я чука или не, също е доста проста.

го изключете за известно време, и да се свържете компютъра директно чрез кабел без да минава през рутер. Ако скоростта стане по-добре, а след това обвиняват рутера. Но имайте предвид, че някои доставчици, когато е свързан раздават безплатни (рекламни) маршрутизатори с зашити данни, за да влизат в мрежата, а след това по линията и не можете да се свържете, можете просто система, за да се признае, и няма да позволи достъп. В този случай, е необходимо да има контакт с доставчика.

Wi-Fi намеса

Ако използвате маршрутизатор, особено в жилищни сгради, където много е на Wi-Fi маршрутизатори, може да бъде година по радиото. И ще бъде силна намеса. Следователно, скоростта на интернет може да падне значително.

Опитайте се да промените честотата на канала и да преминат към по-натоварени вълна. Как да направите това, се отнесете към инструкциите към рутера.

Трите, но наистина! Проверете вашия компютър. Дори и да има "добър" платен лиценз антивирусна все още се провери. Това е, което те пишат вируси, които ще заобикалят всички умело-мъдър защита.

По-долу давам списък с безплатни инструменти за проверка на компютъра

Препоръчително е да се отървете от всички на опашката. Някой, нещо толкова и да намерят. И вируси са много спирачна система. Освен това, както самият интернет и компютъра. Така че проверете:

Силно потиска интернет какво да правя

Вижте също: