Замазки стени под тапетите или боядисване на цена от 90 рубли

шпакловка стени

Ремонт на частна къща. Апартаменти може да бъде направено лично или да се професионалисти. Всичко зависи от предпочитанията на собственика на квадратни метра капацитет. Вътрешни ремонти значително се различава от ремонта на един типичен апартамент в града и изисква много парични разходи, дълго време и наличието на експертиза.За ремонт на къщата не е лесно, особено когато ремоделиране предполага прехвърляне на съобщения. Първото нещо, което да се вземе решение за стила на интериора, за да отговори на въпроса за дизайн. Днес, благодарение на съвременните технологии и материали, които помагат на дизайнерите могат да направят мечтите за прекрасен и комфортно настаняване в реалност.

След като изберете стила на интериора, трябва да се изчисли разходите за закупуване на необходимите материали, които са основани на изчисления. След закупуването на материали, можете да започнете работата по ремонта. Специалистите препоръчват да се започне работа, за - от горе до долу.

След завършване на тавана и стените, е необходимо да се премине към настилката на пода. Интериорът на къщата е важен функционален елемент на вратата, която трябва да се интегрират хармонично със състава и концепция избор за обслужване.
Всяка стая в къщата може да има свой собствен стил на декорация. Напоследък много популярни интериор Прованс. Не по-малко популярни са хай-тек стил и класика.

Ремонт на къщи до ключ. апартаменти, къщи, не може без замазка стени. При тази концепция е процесът на повърхности за подравняване, която се състои в замъгляване, съществуващи нередности, цепнатини специален състав.

В този случай, се подготвят на стената за боядисване или тапети, те дават добър външен вид. В суха среда, neporazhonnom гъбички, благодарение на замазка да бъдат приведени в съответствие, изгладени стена, без да се прибягва към скъпи pereshtukaturivaniyu.

Замазки, по възможност няколко пъти да ремонтирам, и без да се прави компромис с качеството на покритието, доведени до съвършенство чрез премахване на грешка. Шпакловъчни смес принадлежат на ниска цена и лесни за работа материали, и се характеризира с ниска консумация. Третираните повърхности, характеризиращ се с гладкост, те лесно се оцветяват, те съответстват добре на тапет.

Качеството на повърхностния слой на стените на зависи използва клас акрил покритие пълнежи. В момента на продажбата представлява широка гама от материали от различни производители. Много е важно, когато купувате, да направят правилния избор, за да покрие запазва първоначалното си представяне за дълго време. Замазки стени под цената на тапети на м2 струва 90 рубли / m2

Видове и предимства на пълнежи

Купи този материал може да бъде или в завършен вид, или като суха смес. В тази смес се добавя вода в определени пропорции и с помощта на строителните елементи на смесителя се разбърква, докато, докато не бучки и хомогенна консистенция.

В зависимост от състава, замазка е мазилка, полимер (акрил) и цимент. Със среща шпакловка е разделена на начална или изравняване, или декоративно покритие, универсални.

Популярни видове декоративна замазка за ремонт на апартамент с една спалня. Те са следните:
✔ Венецианецът, което създава ефекта на полиран, естествен камък;
✔ шпакловка имитиращи бетон, бетонната плоча;
✔ mramorin - създава ефект на надраскване, отсича мрамор, естествен камък, мрамор, разпада;
✔ травертин - и изглежда като естествен камък травертин;
✔ с перлен ефект коприна;
✔ шпакловка антика.

Декоративното пълнител може да се текстурирани (моделиране), структура.
Това е един вид на довършителни мазилка Rotband смес, която се използва за изравняване на повърхности силно деформирани. Ако вземем това като основа за гипсова смес финала стенни повърхности, може да действа и като декоративно покритие.

Много хора се чудят колко е на шпакловка за рисуване? Цената зависи от вида на материала. Гипсова шпакловка характеризира с евтина цена, перфектно подлежи на изравняване и не се свива. Липса гипс пълнител се състои само в това, че те имат лоша устойчивост на влага.

Предимствата на гипс пълнители са:

✔ висока степен на пластичност и, като следствие, пукнатини резистентност;
✔ пропускливост на водна пара;
✔ лесно нанасяне и полиране;
✔ отсъствие на прекъсвания на повърхността;
✔ високо ниво на якост, устойчивост, твърдост;
✔ широк обхват на приложение. Гипсова шпакловка използва не само за изравняване, но и за запечатване на сухото строителство фуги и пукнатини.Циментова замазка, използвани за довършителни мокри и влажни зони, фасади. За цимент пълнители се характеризират с отлична устойчивост на влага, но има един значителен недостатък - голяма степен на свиване. Смес с база цимент е влага, не се страхува от студ, перфектно запечатва пукнатини, чипс, формирани в производството на тухли, бетонови стени.

Полимерна замазка представени латекс и акрил. Първо той има отлична устойчивост на влага и не се свива. Този тип пълнител скъпо, в сравнение с други от неговия вид. Цената на замазка стена за рисуване - 120 рубли / m2

Преди започване на работа, стените в стаята, трябва внимателно да бъдат изследвани за наличието на тези чипове, пукнатини. Старият покритие - боя, лак, гипс, при откриване на стенни повърхности, господар се отстранява. Ако голяма част от повърхността на пукнатините, експертите определят й найлонова мрежа.

За да скриете пукнатини в стените, се препоръчва да се използва шпакловъчна смес на гипсова. Най-подходящи за еластичните материали satengips, обаче, процесът на втвърдяване по-дълго. Специалистите съветват малко нулата пукнатина да го разгънете, за увеличаване на дълбочината, дебелина.

След повърхността на стената в дома на апартамент готов да пристъпи към неговото грунд. За този процес да се валяк тавана. След прилагане на праймерни покрива тънкият филм стена. Това не само допринася за значително увеличаване силата на стена, но също така осигурява добра адхезия към повърхността на стената различни материали при боядисване стени.

След като се нанася грунда, трябва да му дадете да изсъхне в продължение на четири до пет часа. При изтичането на това време, можете да преминете към замазка повърхност.

Замазки стени, извършвани с помощта на следните инструменти: широка шпатула (тридесет до четиридесет см) и малка (десет до петнадесет см). С помощта на малка мистрия майстор разпространение на материала върху голяма ширина.

Други инструменти, които трябва да се използват специалисти по:
✔ тренировка със специална дюза. С помощта на кит смес се разбърква;
✔ валяци, четки, предназначени за зареждане на повърхността на стената;
✔ алкохол или лазер ниво. Често стените в апартамента, къщи неравномерно, така че преди да започне шпакловка ✔ установят специални майсторски маяци, както и да се провери нивото на употреба;
✔ шкурка;
✔ Manual shkuroter;
✔ контейнер за смесване пълнител. Известно е, че пълнителят е началото и финала. Ако стената е неравномерно и има голям брой от вдлъбнатини и пукнатини, първият слой се нанася изходни пломби.

Веднага след като слой изсъхва изходен пълнежи, ако е необходимо, фиксирана найлоново сито и слой от покритие замазка по този начин, докато мрежата става почти невидим. След като шпакловка изсъхне слой, базовия слой може да бъде приложен. За ремонт на къщата е качество, замазка трябва да се разпределя по цялата повърхност, а не на място.

За да се премахне леко неравности на смес покритие след изсушаване повърхността на стената фина настройка използване на окото песъчинки специално смилане които клетки не трябва да надвишава три милиметра. Можете да мелене на стената с помощта на фина шкурка.

Замазки се продава в магазините под формата на суха смес. Суха смес на база настилки са висококачествени съвременни материали, които се използват за различни видове работа - теракот, зидарски материали, хидроизолация, както и тези, свързани с работа на открито. се прибавя смес вода замазка в определена част, и с помощта на строителни компоненти на миксер се разбърква до тогава, докато не бучки и не създава еднородна консистенция.

Как да се шпакловка и замазка, стените под тапетите? Технологията е много проста. Повърхността на стените трябва да бъдат изравнени чрез прилагане на няколко слоя на шпакловка и замазка. Ако тапет за пръчка здраво, се препоръчва да се прилага по отношение на шпакловка в два слоя. Ако тънък тапети, е желателно да се постави три изравняване слой. Това ще позволи на тапети избегне бръчки и мехурчета. Разходите замазка стени под тапетите - 90 рубли / m2

Декорация на стените с боя апартаменти изискват по-задълбочена подготовка. Дори и при най-добро качество боята ще се види лека повърхностна грапавост на дребни дефекти. Замазки стени в къщата, апартаментът се извършват от боядисване специален набор от инструменти, така че начинаещите трябва да бъдете търпеливи.

При липса на умения такива дейности, които работят най-напред да се движат, ще бъде бавно. Затова е препоръчително да се възложи декорация на стени за боядисване на професионалисти. В този случай, трябва да се приведе в съответствие на стените, на задължителна основа, довършителни замазка.

Необходимо е да се получи голям (петнадесет до двадесет и пет литра) капацитет, строителството смесител, избран шпатула, валяк, четка, инструмент, предназначен за полиране на повърхности.

Технологичните измазани стени за живопис се провежда в пет етапа:

с помощта на шпатула майстор прилага тънко първо изравняване пълнител;
ако има значителни нередности по повърхността, се прилагат два или три слоя;
замазка да изсъхне;
за коригиране на малки дефекти по повърхността, на финала се нанася замазка;
след сушене shpatlovannogo слой стена стрива шкурка на състоянието на идеално гладка повърхност.

Което може да зависи от цените на измазани стени за боядисване:
Ако решите да превърне дома си, можете да поръчате цялостен ремонт. Екип от художници ще извършва всички ремонти, включително и замазка стени в определен от нея, за кратко време. Специалисти ще ви помогнат да изберете еко-приятелски, изключително висококачествени материали, както и на всеки етап от ремонтни работи стриктно ще спазват всички технологии. Цената на ремонта зависи от няколко фактора, включително и степента на сложност на площта на обекта.

Цена работа върху повърхности подреждането при използване гипсови смеси, ще зависи от:

✔ от степента на грапавост;
✔ вида на повърхности, които трябва да замазка;
✔ на вложения труд;
✔ замазка на естеството на работата - картина или тапет. За шпакловка боядисване поставя по-високи изисквания, отколкото да се замазка под тапета. Цената на сместа под тапета е около 30-50 на сто по-ниска.

Трябва също да се има предвид, че шпакловката на стената е много по-лесно, отколкото на таваните. Колкото по-висока надморска височина, толкова по-процес отнема време престава пломби. Поради това цената на тавани пълнител по-висока от стена пълнител (около половината).

Цена на базата настилка работа може да се увеличи, ако има голям размер на смущения, например, радиатори, водни тръби, стъпалната повърхност склонове комплекса. Шпакловка за боядисване цена на м2 е от 90 рубли / m2

Ценоразпис на предлаганите услуги