За да започнете фирма за продажба на стоки на консигнация

Ако имате желание да направите каквото им скимне, тогава ще трябва да незабавно да приложи идеята си в реалност. Не е нужно да слуша никого и да вярваме, когато хората казват, че бизнес - жестоко и не толерират грешки. В действителност, това не е толкова ужасно ... Освен ако, разбира се, знаете правилата му и да ги приложите на практика.Как да приемате стоки на консигнация
Днес има изобилие от възможности и идеи за започване на бизнес. В коя област? Така например, в областта на търговията. Най-лесният вариант: да вземе стоката на консигнация, за да се намери купувач и продажби, печалба и процент от приходите. Разбира се, че това е добра сделка, трябва първо да се подготви всички необходими документи и разрешителни. В крайна сметка, за да плащат неустойки в случай на (неуспешен за вас) ще трябва да прегледат от органите на собствените си джобове, което е много неприятно.

Нека да разгледаме няколко идеи с конкретни примери.

Търговия с икономическите стоки винаги ще бъде в търсенето. Съгласете се, прахове, сапун, паста за зъби, тоалетна хартия и други битови неща винаги са нужни и обикновено потребителите бързо да бъдат прекратени. Това е идеята! Бъдат ангажирани в продажбата на този вид стоки.

Търговски козметика и бижута

Как да приемате стоки на консигнация
Е, какво красота може да устои на чаровния и компетентен продавача и му продукт, ако тавата украсени козметика и бижута? Между другото, бижута, при изпълнението на ангажиментите, че е по-благоприятна тенденция в търговията от козметика. Козметика тенденция да се влошава, и слънцето, и от излишната влага и падения страхуват. Бижута не развалят нищо (освен ако, разбира се, това не е оставил под дъжда в продължение на няколко дни). И купуват главно млади дами в много големи количества. Така че бъдете сигурни, че вашите стоки на консигнация, които бързо се разпръснат. Особено в пролетния и летния сезон на.Клопките търговия бизнес. Какво трябва да се подготвим

Намери доставчик на продукти и договаряне на взаимно изгодни условия не е трудно. Тези предложения много. И те всички се съгласи да даде на стоките на консигнация, за определен период, а също така ще се завърне в случай на забавените стоки или брак.

Как да приемате стоки на консигнация
Когато е избран доставчикът, е необходимо да се мисли, къде е, за да го продаде всичко добро. В действителност, само три опции (за всички продукти). Първо - това е откриване на магазин. За да направите това, трябва да се вземе решение за мястото, след като отдаване под наем, а също и да получите всички необходими разрешителни.

Ако не искате да харчите пари за наем помещения или сергии, може стоки на консигнация им да препродават на трети лица. Казано по-просто: да се превърне в посредник между доставчика и продавача. В този случай, разбира се, вие губите част от печалбата.

Третият вариант pzavisit на пряко върху способността Ви да продават и да общуват с потенциален купувач. Не е нужно да наемете продажби точка, не е нужно да се търсят продавача. Продавачът ще бъдете себе си. Всичко, което е необходимо от вас е да отидете на организациите, на апартамента и за потенциален купувач изглежда. Трябва да отбележим веднага, че третото търговия вариант - не е съвсем добре, в повечето случаи води до загуба.

Вие решавате да участват или не участват в търговията със стоки, взети на консигнация. Но не забравяйте, че успехът зависи само от вас и вашето желание да имате собствен бизнес.

Как да приемате стоки на консигнация