Водена Cat на Книгата на рекордите на Гинес е починал от рак в САЩ - РИА Новости

А котка на име Франк и Луи е роден с две глави, две усти, две носове и три сини очи.

София на 6 декември - РИА Новости. В Съединените щати, на възраст от 15 години, е починал на котка с две глави, в Книгата на рекордите на Гинес е в списъка, съобщава The Telegraph.А котка на име Франк и Луи е роден с две глави, две усти, две носове и три сини очи. Котки с такива дефекти се нарича "Янус котка", в чест на римския бог на едно и също име, което има две лица. Въпреки това, Франк и Луи беше единственият "Янус котката", който успя да оцелее след раждането, за които той е бил вписан в Книгата на рекордите на Гинес.

"Аз го хранят през тръба, докато той е бил на три месеца, защото ме беше страх, че няма да бъде в състояние да се изхранва," - каза Стивънс.Както беше съобщено от ветеринарни лекари, причинил смъртта на 15-годишния двуглав котка стана рак.

Двуглав котка

Потребителят се задължава да не нарушава действащото законодателство в България.

Потребителят е длъжен да се отнасят с уважение на другите коментиращите читатели и физически лица, цитирани в материалите.

Писмото трябва да съдържа:

  • Тема - Връщайки
  • потребител Вход
  • Обяснение на действия, които са в нарушение на горепосочените правила и са довели до блок.

Ако модераторите преценят, че е възможно да се възстанови достъпа, това ще бъде направено.

В случай на повторни нарушения на правилата и потребителят достъп повторно заключване не могат да бъдат възстановени, ключалката после е завършена.