Вижте кой е онлайн VKontakte - Като човек - откъде знаеш, когато някой дойде

Невидим. Стелт режим

Как да се види кой в ​​момента са онлайн VKontakte? Как да се скрие присъствието си и да остане невидим?

С VHOD.cc сайт можете да видите кои от вашите приятели в контакта е вече онлайн, без да се налага да отидете на страницата си. Това означава, че сте онлайн, няма да видите и вие ги виждате. Това е много проста - преместване в началната страница и натиснете бутона "Вход" под заглавието "VKontakte":Какво можете да видите в мрежата

Какво можете да видите в мрежата

Свържете се с нас, за да попитам, ако имате достъп до данните ви се отпуска (необходимо е да ни сайт, за да се покаже кои приятели онлайн, както и какво е новото с вас там е):

Какво можете да видите в мрежата


Сега се окажете обратно към началната страница VHOD.cc. Вижте как изглежда сега Touch екран (например):

Какво можете да видите в мрежата

Как да се проследи мъжа VKontakte? Как да разбера, който посети страницата? Кой е онлайн?

Списъкът с приятели в момента или са просто там, се появява, когато мишката върху него насочва към думата "Кой" (или отблъсне, ако сте на таблет).

Най-интересното нещо - толкова дълго, колкото не дойдеш в контакт чрез VHOD.cc, щракнете с мишката върху заглавието на "VKontakte" или който и да е празно пространство вътре в този правоъгълник, ще остане невидим. Кажете на приятелите си да се провери - те просто не виждате онлайн. И можете да ги гледате по всяко време. VHOD.cc актуализиране на страницата (на компютъра си - клавиша F5), ще се види кой е влязъл в контакт с и седи там (или просто да излезе - защото състоянието на "онлайн", продължава няколко минути, дори и ако лицето е затворен на страницата). За да направите това, актуализиране на интернет страницата VHOD.cc, курсора на мишката върху думата "Кой?" И кликнете върху него. Ето една тайна!

Как да се влезе в контакт скоро

Какво можете да видите в мрежата

За да влезете в сайта Vkontakte, или на някой друг популярен сайт с едно кликване, сега можете да отидете на главната страница.

Още по темата