Викайте и мечтая какво сън плаче - мечтата тълкуване в Rambler

Ако сънувате, вик

Научете стойността на Лофа тълкуване на сънища

Ние често плаче в съня си. Плач, като правило, е в отговор на въздействието на човешката фигура в съня изображения или хора. Плач в съня си, не е нужно да плача в истинския смисъл на думата, както в реалността. Вие просто иззети от чувство на състрадание и жал към разгръща пред очите ви се докосват сцена. В този случай, следвайте съня. Емоционално освобождаване има почистващо действие върху психиката, така че се опитват да се възползват от това освобождаване от отговорност при всяка възможност. Въпреки това, трябва да се определи събитието бутам, което доведе до съответната емоция.Кой те накара да плачеш? Ти извика по причина, или това е просто обща заустване на емоционален стрес? Какво се почувствахте, вика: облекчение или тежест?

Имах плаче

Тълкуване Милър тълкуване на сънища

Плач в съня си - предвестник на лоши новини, и разстройство в семеен кръг.

Вижте плаче други - обещава приятен среща след период на нещастните недоразумения.

Една млада жена мечта предвещава скандал с любовник, след което помирението може да бъде постигнато само чрез жертва.

Trader този сън предсказва временен спад в бизнеса и малки неуспехи.

Какви Премахване на сълзи

Тълкуване на Дрийм Тълкуване Цветков

мечтали оплаквания

Тълкуване Милър тълкуване на сънища

Ако сънувате, че сте се тъжно ридание загуба на приятели или на собственост - предвещава много страдания и трудна битка, която беше за вас е източник на радост и благополучие.

Плачи за изгубени роднини - означава болест или разочарование, което след това може да ви доведе до хармония в отношенията с партньорите; тя ще се отвори пред вас светли перспективи за бъдещето.мечтал сълзи

Тълкуване Милър тълкуване на сънища

Ако мечтаете да плачеш - това е така, скоро ще намерите неприятности. Ако мечтаете виждаш хора, които викаха - така, вашата скръб и печал докоснати от другите.

Сънувах, че мъжът й изневерява и видя любовницата си, а след това се карали и извика горчиво обидата, че той ме излъга, и повече, и е виновен. Какво е това? Ден имаше мечта. На Разпети петък.

Sleep означава, че подсъзнателно нямате доверие на съпруга си и ревнив си много буден. Може би връзката е станала рутинна или имате основания за подозрение.

Какво искаш да кажеш, когато плаче в съня си, след като счупен зъб, но не е имало кръв?

Счупен зъб в съня означава, че в действителност вие сте много уморени, че не разполагат с достатъчно енергия. Сълзите означават също и силно емоционално напрежение.

Какво искаш да кажеш, когато плаче в съня си, поради човешкото предателство и несправедливост по отношение на себе си, че е невъзможно да се докаже, че не са виновни?

Потребител: Barantseva Наталия

Това означава, че в действителност вие по някаква причина не позволяват да се разбере сполети беда и дълбоко ранявайки скрий чувствата си, но в съня всичко се появи, и ще ви даде воля на емоциите. Тя трябва да се справят с това, което се случва в реалния живот.

Сънувах, че съм в затвора за шест месеца, а аз изрева от гласа му, без сълзи. В същия затвор Аз съм виждал много бедно облечени децата. Какво е това?

Виж себе си затворник в съня означава, че в действителност вие сте в силови комплекси или страхове, че парализират своите операции. Ако се съди по факта, че е имало много бедно облечени деца, вие също са загрижени за финансовите въпроси. Възможно е, че проблемът се простира от детските си спомени.

Сънувах, че ми работи, и ме беше страх и избяга с новородено бебе в ръцете си. Но детето не е мой, аз трябва да го спаси. Какво е това?

Бягство в съня често означава, че се опитвате да избягате от проблеми и трудности в реалния живот. Ако се съди по факта, че сте спестяване на дете, може да се предположи, че вие ​​сте много страх от отговорност поверена на вас, вие се страхувате от нещо, не се справят реалност.

Какво прави един сън, в който ще видите на мъртвите, както живите, и плачете?

Този сън може да означава, че вие ​​жадувате за мъртвец, ще ми липсва, и сън дава възможност още веднъж да искате да видите. За по-точен превод на нито една част.

Това не се случи, за да заредите статия