Училище - това е моят живот! Училище № 5 грама

Училище ... За всеки от нас това означава нещо. Някои от тях са учи тук, а други - на работа. Пет, а понякога и шест дни в седмицата се срещаме тук, ние прекарват по-голямата част от деня и живеят в голям и щастливо семейство. Училище - ни обединява! В навечерието на годишнината, ние решихме да разберете: Какво е училището за вас? И това е, което се случи ...Валери Seliverstov, 11 клас ученик:

- Това е важен етап от живота ми. В училище, в допълнение към знания, умения за комуникация, разработени в мен. Това бяха незабравими години на моето детство. Много учители са не само учители, но също така и близки приятели, с които можете да споделяте преживявания, питат за съвет. Аз съм много благодарен на училището за това, което съм, това, което съм!

Нели Mitkina, начален учител в училище:

- Училище за мен. Първото нещо, което идва на ум е шумни промени етажа пълни с познати лица, да чатите с приятели. Училище - това е като глътка свеж въздух, защото в него ние получаваме нова информация, ние се стремим към знание, ни носи, дава опит на подготовка за самостоятелен живот.

Олга Borovinskikh, началник. училище кафене:

- Училището е моя работа, а моята работа е моят втори дом! Ние работим, за да бъдат хранени и хранени вкусни ученици, учители и всички служители от училището. И всеки ден в процеса на готвене, ние поставяме нашите сърца, в противен случай е невъзможно да се подготвят вкусни. И ние сме много доволни да видят и чуят на плодовете на нашия труд: празни чинии, благодаря! И вие искате да работите още по-трудно и да се харесат на посетителите!

Инна Mikheyev, заместник. Училище директор на BP:

- Веднага след края на нормалния училище отидох на работа в училище номер 5. И са били тук повече от 20 години. Това е много важно за мен, тъй като е свързан с всичките ми съзнателен живот. Нашето училище - един от най-добрите училища в града и въпреки че не е най-доброто място, персоналът на учители и ученици силни. Ние можем и да представлява училище номер 5 в града и извън него.

Татяна Рибин, главата. училищна библиотека:

- Училище - втори дом, през целия си живот. Бях в петия училището в продължение на осем години! И тогава, след като завършва колеж учителите, аз се върнах в дома си на училище, за да работят. И тъй като след това, което мога да кажа аз живея в царството на книги и е много щастлив за това! Честно казано, аз не мога да си представя без работа. И щастлив, когато имам много посетители.За всеки един от нас на училището - това е важна стъпка в живота ни.

Тя се изгражда характер, ни учи да се преодолеят трудностите и да не спира дотук. Училище - място, където сме свидетели на радостта от победата и първия опит да се скрие горчивите сълзи на поражение. Много е важно да има редица чувствителни и симпатична учителка, която имах в моята гимназия години. Винаги с трепет спомен за нашето училище къща, нашите учители и съученици.

Училището беше за мен много, и аз съм благодарен за много местни пети училището. На първо място - за твърдата знанието, че повече от един път ми помогна, когато започнах да уча в университет. Аз съм искрено благодарен за това на моите учители и аз винаги ще ги помня с топло чувство. Училището също ме научи да си поставят цели и да преминете към постигането им уверен (това ми помогна много, участва главно в Олимпиадите). И накрая, в гимназията намерих истински приятели, не само сред своите връстници, но и сред учителите.

Юлия Staseva, ученик на клас 9 и:

За мен училище - място, където все познания, опит нещо ново. Също така, това е вторият ми дом, където нашия клас - това е голямо и щастливо семейство с неговата "готина майка".

Иван Bodnaruk, 11 клас ученик:

Училище - наистина нещо уникално. От една страна, това е място, на работа, в която всички ние прекарват много усилия и енергия, а от друга - едно чудесно място за почивка, където, ако не и тук, ние най-много се радвам на среща помежду си, да се отпуснете в разговори с колеги, да се насладите на произведенията на приятели и приятелите си, а често и да се смеят "lyapami" един на друг.

А училището е преди всичко хора уникална професия: защото без значение това, което ние, учениците, така че не се ядосват, като учители "вечен" насоки и изисквания, но, достатъчно странно, нищо не запазваме в трудна ситуация, след като на борда на нашия скъпи мъдри наставници. И това не е лесно за тях понякога е дадено да съчетае строгост и грижа. Това означава, че за мен училището винаги ще бъде нещо специално и незабравимо в живота, защото почти всичко най-добро, което се случва с нас, се случва в рамките на тези стени.

Ние всички трябва да говори с един глас на училище: "Благодарим ви, че ни забавно и безгрижно детство!".

Potasheva Марина, ученик на клас 8 Б:

Училище - нещо много близък и скъп. Това е един уникален свят, благодарение на което можете да култивират себе си, знания и умения. Това беше в училище да намерите много приятели, които винаги подкрепят и да ви помогне в труден момент. Ето защо, ние трябва да сме благодарни на училището за голяма част от това, което тя ни е дал, защото училището - безценен дар.

Маркова Татяна, ученик на клас 10:

Училището за мен? Трудно е с няколко думи да се отговори на този въпрос. Училище - място, където ние имаме огромен запас от знания, къде сме една година пред огромни пътни учения на годината, което ще доведе в един възрастен, независим живот. Това е мястото, където на главната сцена на формирането на личността - тук ние се научат да общуват и да се сприятелят. За мен, училище - е преди всичко приятелски лицата на съучениците си, които в продължение на 10 години на образование са станали толкова скъпи ... Това е нашата проницателен и симпатичен учител, който ежедневно постави в нас част от себе си и опита си с нас първите ни възходи и падения ... Училището - той е неразделна част от живота на всеки човек, който ще остане в паметта му като една прекрасна и незабравима етап от живота си, е оставил в сърцето ми морето докосва спомени и положителни емоции.