Тестване на кармични дългове, как да се отървете от в този живот от тях

Karmic дълг предполага установяване на неизпълнение на задължения към Бога или други по-големи правомощия, така че човек започва да се натрупва някакъв дълг. В този случай, човек винаги има право да избира, той може да събере в своя кош повече дълг и по този начин да направи живота труден, или, обратно, да се премахнат изтичане на периода и не допускаме повече такива.Как да се изработи кармата

Признае съществуването на кармична дълг е по-лесно от всякога: например, един човек се опитва да постигне нещо, натискайте прекалено силно, но в крайна сметка остава нищо, това е основният признак на кармата дълг. С други думи може да се каже, че неуспехът, честата поява на болестта, често в противоречие с близки и роднини - всичко това са прояви на кармична дълг.

Как да се изработи кармата

Използвайки основата на кармична дълг е анализ на причините за възникването на дълг, обратно изкупуване, превръщането на хората и отхвърлянето на такива действия в бъдеще. Но за разработване на дълга трябва да се знае дали е налице пряка самия дълг.

Има редица конкретни числа, което показва наличието на кармична дълг, те включват: 13,14,16,19. След от горните изчисления, човек с дата на раждане не е кармични дългове.Как да се изработи кармата

Закриване на дълг

Без съмнение, много хора, които при изчисляване на датата на раждане на vysheoboznachennyh момента се интересуват от това как да се отърве от кармата дълг в съответствие с всяка от числените стойности.

Номер 13 се казва, че в предишния си живот на хората малко време, за да работят и да предпочита да го пренасочат към други рамене. Така че, за да се отървете от този кармичен дълг, трябва да се работи, правят всичко възможно, както и необходимостта да бъде в състояние да получите удоволствие от работата инча

Фигура 14 се характеризира с един вид стагнация, което означава, че лицето не е постигането на напредък, и желанието да промени нищо. Човек, който има много голям капацитет, той не се реализира всички възможности и не разкрива своите таланти. В допълнение, този брой може да се формира в резултат на факта, че едно лице поставя над всички физически нужди.

За да изкупи този дълг е необходимо да си постави за цел и да отида за нея, без значение какво, и да упражнява воля по въпроси, свързани с удовлетворяване на техните нужди.

Как да се изработи кармата

Броят 16, показва наличието на човешки егоцентризъм, типа на хората не обръщат внимание на мненията, желанията и чувствата на хората около себе си, той има само самия себе си, и никой друг. На въпрос "как да плати този дълг", отговорът е много прост: трябва да се интересуват от други хора и да бъдете искрени.

Притежателите на 19 са добри манипулатори, както и способността да се огъват на другите да им влияние, те са все по-често. За да изпълни това задължение, е необходимо за лечение на хора с разбиране, искреност и доброта.