Татуировка котка татуировка стойност, 36 снимки, скици

В много култури котката се смята за истински мистични животни, които са се покланяли от много народи. Татуировка котка, която даде специално значение на древен Египет, направен дори египтяните, които бяха най-известните фенове на тези домашни любимци.скици на котки
Черно Татуировка Cat

символ котка в древен Египет

Древен Египет - място, където котките били почитани най-много. Тя е това животно беше представител на женственост и символ на плодородието и майчинството, пазителка на Луната. В известния египетски "Книга на мъртвите", котката се счита за победител на злото, а много от египетската богиня пантеон описва частично или напълно във формата на котка, като известния Баст или Бастет. И за убийството на котка в древен Египет, специална наказание - смъртното наказание. Въпреки това, трябва да се отбележи, че котките се поклониха в Египет - те са свещени животни наравно с котки, но че жените са били надарени с мистични сили.

С течение на времето на култа към котката в Египет утихна и беше забранен в продължение на няколко века преди раждането на Исус Христос. Култът никога не се възражда, а сега е време, разбира се, не. Въпреки това, феновете на мистика и истории все още правят стилизирани татуировки с котки, които ни напомнят на древната египетска богиня.

скици на котки
котка татуировка със сини очи

Котките като свещени животни в културата на древния Изток

Разбира се, на изток се поклониха котки като свещени животни. Така например, в Тайланд, сиамски котки са мистични и свещени животни, надарени с магически сили.

Знаете ли, че? Татуировка котка, скица, която може да се направи в ориенталски стил ще донесе на собственика на добър час и дълголетие.

В Китай и Япония, котки, се считат за въплъщение на доброта и любов, и е истински фаворит сред домашните любимци. В древна Индия, котки и котки охранявани будистките храмове.

скици на котки
Котка в слушалки, татуировката

Отношение към котки в средновековна Европа

В Европа, съотношението на тези животни е двусмислена. Така например, в езически Скандинавия в пантеона на боговете съществувала богиня Фрея, покровителката на огнището, богинята на любовта и красотата, чиято колесница е съставен от две котки. В някои страни, обаче, особено по време на преследването на вещици, Инквизицията и католическата църква признава котката като пратеници на зли духове и призова да унищожи тези животни.

В историята има много случаи, в които котки са били изгорени на клада, заедно с техните собственици, те обикновено са обвинени в магьосничество и комуникация с дявола. Смятало се, че демоните на подземния свят могат да вземат формата на животни, и по-специално - на черните котки, които са живели с вещици и са им помогнали на магьосничество и магия.

В редица много страни тя е това животно е било свързано с окултното и е било неподходящо символ. Въпреки това, след сериозна епидемия от чума в Европа, който се разпространява със скоростта на светлината с помощта на плъхове, котки са назад, унищожаване на града от орди от гризачи и подобрява отношението към тях - те са били признати за спасители на смърт.

Моряците котка е смятан за символ на късмет и много са се опитвали да се вземе животното му на борда като важен член на екипажа.

скици на котки
Котка върху стила татуировка на старата школа

Качества, които са приписвани на котки сега

Въпреки всички митове, както добри и лоши, котката се счита за специални животни и причинени на действителното си интерес. Татуировка котка, фото миниатюри, които могат да бъдат намерени в интернет, е символ на елегантност и ловкост, мистерия, животински инстинкти и скорост. Изображение на котки се свързва с независимост, мистерия и мистика, и образа на котки се свързва с женственост, сексапил и еманципация на татуировки на жените.Сега образа на котка е много често в света на татуировките, неговият образ се формира в продължение на векове, сега са любимите татуирани жени.

Винаги съм искал да си направи татуировка стилни котки и избрали за тази опашната кост. За мен това е символ на изкушението, женственост и сексуалност!

скици на котки
Индийски татуировка с котка

Най-добрите места на изображението на тялото за котки

  • Обратно - за образа на диви, големи котки;
  • Belly - идеалното място за малко съблазнителна татуировка котка в областта на корема;
  • На задната страна на предмишницата - за всяка татуировка котка, но ще изглежда много интересно реалистичен образ;
  • Крака, бедрата - са подходящи за всяко изображение Коши;
  • Blades - идеално място за главата или муцуната на котката.

Образът на котки и кучета е любимо оглед на татуировката, не само сред жените, но и сред мъжете: символ на хитър и измама и ексцентричност. Много млади хора да вземат като основа за вашата татуировка образ на героя Mihaila Булгакова "Майстора и Маргарита" котка Behemoth, и често се изобразяват с примус печка и една фраза, че той е кърпене и никой не го докосва.

скици на котки
Котка с модели на хип момиче

Имам татуировка на тялото, изобразяваща Cheshire котка от компютърната игра "Alice: Madness рекламации". Именно тази версия ми харесва най-добре, а не на Дисни или Съветския карикатура. Аз го боядисани в цялата гърда, с известната си усмивка и прободен ухо))

скици на котки
Cat татуировка на крака си в огледалото

Аз съм голям фен на мистика и мистична всичко, аз наистина харесвам Булгаков и всички герои на романа си "Майстора и Маргарита", те са толкова колоритен! Но любимата ми - един Behemoth котка. Имам татуировка, като образа на котката от лошо апартамент, който живее в Москва, Булгаков музей. Мисля, че този характер допринася за живота си с приключения и неотложност)

Скици татуировка котка

скици на котки
скици на котки
скици на котки
скици на котки
скици на котки
скици на котки
скици на котки
скици на котки
скици на котки
скици на котки
скици на котки
скици на котки
скици на котки
скици на котки
скици на котки
скици на котки
скици на котки
скици на котки
скици на котки
скици на котки