Сватбена нощ - съвети за момичета

Брачна нощ в наше време: Съвети за Lady

Сватбена нощ трябва да се процедира в особено уютен, тих и удобна среда. Това е необходимо, за жената, за да се чувстват комфортно, по-уверени и може лесно да се съсредоточи върху действията на партньора. могат да се прехвърлят от специалните условия - пълна самостоятелност, не само в стаята, но също така и в апартамент (хотела) с душ и тоалетна, за предпочитане - отделно. Не трябва да има задължително широк удобно легло, за предпочитане не замърсени твърде лесно (цвят, шарени с модел).Най-щастливите младоженци след сватбата, които могат да стигнат до моя собствен апартамент, където са те, никой няма да се намесва. Най-лошото, ще имат тези, които планират да живеят с родителите си. В този случай, на първата брачна нощ с булката или младоженеца трябва да наемете хотелска стая, или да се преместят цялото семейство на един или два дни на други роднини.

Но където и да не се налага да прекарат нощта на сватбата, като някои от атрибутите, които със сигурност ще дойде по-удобно:

1. постелки
Pink или ярко червена коприна - много шик опция. Но коприната - материалът е много хлъзгав, така че в този случай изберете спално бельо и на други материали, приятна за тялото. Подходящ памук или лен легла. Листове и възглавници може да бъде леко ароматизирани с етерични масла или на вашия любим парфюм.

2. Романтична музика
Ако сте фен на поп-културата, или, обратно, ценител на рок музиката, по-добре сложи предпочитанията си за друг случай. И в първата брачна нощ, за да се създаде приятна атмосфера ще Ви помогне класическа инструментална музика. Не изключвайте музиката силен, защото това е - само на заден план и не ви отвлече един от друг.3. Пийте
Не забравяйте да отнеме няколко бутилки шампанско банкет, или още по-добре ги заведе в апартамента по-рано. Може да вземе вместо шампанско вино, но от по-твърд алкохол трябва да бъде изоставена, както и цялата романтика бързо се изпари.

4. Нещо за ядене
Без борш и кюфтета брачна нощ на баба ми, вие със сигурност ще управлява по някакъв начин. Но леки сандвичи, плодове, бонбони, и дори няколко салати ви много полезни. Нощта е дълга, може би дори се събуди апетита. И най-вероятно, тя ще се събуди доста бързо, тъй като възбуда, гостите и тамада рядко дават на младите възможност да се хранят нормално през деня.

5. Свещи
Какво романтична обстановка може да бъде без свещи? Слабо осветление трептене сенки ...

6. Цветя и балони
Обзавеждане на вашата спалня може да отнеме на младоженеца, или да го повери на приятел. Тук, в удобни всички - балони, романтични надписи и направи сърцето на огледалото, плакати, северно сияние. Не забравяйте да поставите цветята във ваза. Въпреки, че това не може да се направи по-рано - на сватба ви представихме много цветове, просто не забравяйте да ги вземе със себе си на угощението.

7. Магически миризми
Ароматите са в състояние да контролират нашето подсъзнание и да повлияят на еротично привличане. Можете да използвате и aromopalochki aromolampu с масла от жасмин, роза или лавандула, за да допълнят атмосферата на вашата сватба нощ.

8. Секси бельо
Съблазнително бельо, чорапи, жартиери, дантели penyuarchik - всичко това трябва да се въоръжат преди първата брачна нощ. Ако сватбата ви рокля, колко често булки носят бельо с телесен цвят, а след това през нощта можете да се подготвите втори, по-елегантен пакет.

Ако планирате да прекарате първата брачна нощ в хотел, а след това всичко е много по-лесно от гледна точка на организацията и шик в нейния обхват. Не е нужно да се притеснявате за храни и напитки не, спално бельо, както и други подробности. Друго предимство може да бъде наличието в хотелски басейн или джакузи на.

Важно е, че тази нощ се превърна в наистина вълшебна и незабравима нощ на любовта. Бъди внимателен и нежен помежду си, опитайте се да се уверите, че тя е пълна с нежност и романтика.