Сватбен букет за булката с ръцете си, как да се възползват максимално

Без булчински букет е невъзможно да се игнорира - е също толкова свещена традиция, тъй като обмяната на брачни халки или сложни екипировка герои на случая. Днес двойката да предлагат своите услуги на дизайнери, флористи, по-специално да се научим да се направи невероятни цветен режим. Но ако булката иска да се справи с проблема сами, просто класически булчински букет с ръцете си, за да е лесно, ако знаете как да я достигне.Как да си направим букети за сватба

избор на цветове

Преди да се впусне в производството, трябва да се реши кой стил ще работи да се прояви в бъдеще и какви цветя да се използва в работата. Най-често жените избират рози - и това не е изненадващо. Според легендата, когато Афродита изплува от пяната море в местата, където тя стъпкаха красиви крака растат красиви цветя, които зарадваха боговете даде уникален вкус.

Така рози - символ на богинята на любовта и красотата, и нищо чудно във факта, че най-малко на всеки втори букет на булката, той прави със собствените си ръце и нареди на цветарите. Той е съставен от тези прекрасни цветя. Предимството от тях е фактът, че те са добре поддържани, ако ги създадем добри условия, понасят студ, дъжд и вятър.

Оптималният вариант

Най-прости да се извърши, като в същото време, е и най-популярните: миниатюрна кръгла букет, в основата на която е portbuketnitse - това помага да се запази свежестта и правилна форма на цветя, защото те ще придружава булката по цял ден и част от нощта, но нищо повече жалка, отколкото изсъхнали цветя в света не съществува.

Как да си направим букети за сватба

За да бъде букет за сватба с ръцете си трябва да закупите:

  • • portbuketnitse;
  • • оазис;
  • • усукана кабел или лента;
  • • двойно залепваща лента.

Също така ще трябва да присъства на остър нож, различни продукти декор - блестящи кристали, перли, мъниста и др Вие ще трябва да купят лепило, и най-важното .. Свежи цветя и декоративна растителност.

фази процес

Преди да направи булчински букет, за да украсят portbuketnitse, предварително пълнени парчета справят хигроскопичен материал (останките от оазис или хартиени кърпи) - кога ще формират основната част от водата се изисква да се влиза и да се намокри декор. Най-често дръжката увити с тиксо или усукана връв, с помощта на лепило за сигурно ги поправи.

Когато украса е приключил, това е по-добре обвити с полиетиленово фолио: дизайна на букета можете да случайно петно ​​на вече завършената част, особено ако тя е бяла.

подготовка оазис

Докато portbuketnitse украсени оазис трябва да бъде потопен във вода, така че тя правилно, имам мокри. За да се опита да ускори процеса, не е необходимо, ако налягането на гъбата, то е само деформиран или да се разпадне. Проверете готовността й е много проста: тя потъмнява, otyazheleet и потъва към дъното.


Как да си направим букети за сватба

Готови ли сте да се вмъква в оазис portbuketnitse и сигурно използване на тел и пръти. Принципът е прост: по-надеждни по-добре. От края на съкратеното проводник да бъдат много внимателни: острите ръбове внимателно огънете отвътре да се избегнат наранявания.

Да направим букет бази

Топ portbuketnitse чаршаф зеленина, например, гъста зеленина. Тяхната припокриващи лепило за двустранен лента, която служи като васал. И накрая, можете да си направите булчински букет с ръцете си, за да преминете направо към същността си.

Как да си направим букети за сватба

Как да си направим букети за сватба

Как да си направим букети за сватба

Първи изпълнен т.нар маншет. Той използва див чемшир, чантата месарски или дама. Контрастните цветове са сенчести, толкова по-ефективно ще бъде
да е резултат. Ако самочувствие не е налице, можете да използвате
Специални готови капаци за дръжки - те са изработени от специален плат или конци-мрежи. Но ако ние сериозно се чудя как да се направи булчински букет себе си, трябва да се има предвид, че маншета и portbuketnitse карамфили изглеждат много по-изтънчен.

Сега трябва да се попълнят portbuketnitse цветя. Преди да направите булчински букет, стъблата трябва да бъдат отрязани, оставяйки около 6 см дължина: вкарани в един оазис, те ще останат напълно и няма да си пречат един на друг. Цветя трябва да се включат в кръг може да бъде доста близо един до друг. Ако желаете, можете да оставите между тях пространство, което по-късно, пълна с билки - това ще даде букет от нежност.

Как да си направим букети за сватба

Листата лъщяха, цветарите често използват специален професионален лак, но това означава, че е важно да не се прекалява: попълнено букет губи естественост.

В самия край е украсена с букет:

  • • ленти;
  • • кристали;
  • • камъни;
  • • мъниста;
  • • други декоративни елементи.

В този случай, най-важното нещо - да се спре навреме. Задръстванията орнаменти дава лош вкус.

Преди да се пристъпи към финалната версия, трябва да се практикува. Ясна представа за това как да се направи сватбени букети, ще дойде само с първия опит - така че трябва много търпение и достатъчно време, така че не е твърде нервен преди празника.

сигурност за

Обичаят наваксване букет на булката на сватбата - ярък и колоритен. Несемейните приятелки с удоволствие вземат участие в състезания с надеждата да намери собственото си семейство щастие. Съвременни букети всички добри, с изключение на едно нещо: те са много тежки.

Хвърляне такъв тежък предмет на публично място на главата може да доведе до ненужни наранявания. Находчивите булката измислени, за да се използва булчински букет дубльор: собствените си ръце, за да го направим още по-лесно, отколкото на основната.

Как да си направим букети за сватба

Той използва един и същи вид на цветя и цветове, а portbuketnitse изключено. Стъблата са изрязани в края, а процедурата е следната: да вземе четири цветя - това е средата на букета. Те категорично свързват лента или тиксо. За тази базиран върху окръжност закрепете останалите цветя.

Когато готов букет, стъблата се нарязват до желаната дължина и украсени с въже или лента. "Сблъсък" е готова. До подходящия момент тя трябва да се постави във вода, и ако е възможно, за да го направи на хладно място, и когато му дойде времето - да се вземат и хвърлят, без да рискуват боли посещаемост.

По този начин, въпросът за това как да се направи себе си булчински букет, не е толкова сложно. Това е един чудесен начин да бъдете креативни и да получите изключително украса.