Spider-Man Homecoming (2019 филм) гледате онлайн безплатно в добро качество HD 720

Подстригване като Роберта Dauni

Питър Паркър щеше да остане един обикновен момче, но от време на време паяк ухапване го променя завинаги. Hero е все още в училище, приятели, с колеги, които имат същите проблеми като останалите момчета. Понякога проявяват някои особености на характера, но с различен живот човек никой не се досеща, с изключение на един тесен кръг от приятели и приятелката му. Останалата част от жителите на неизвестен защитник идентичност, които винаги спестява на обикновените хора на опасностите. Момчето се твърди недостатъчност, защото дори и той не е в състояние да осигури пълна безопасност на гражданите. Младият мъж все още се справя с тежестта на отговорност.

Промени в герой започва да настъпи на нивото на ген, защото той е бил ухапан от радиоактивен насекомо. Body преминава през впечатляваща трансформация. Човек става истински супергерой, когато ситуацията призова за намесата на Spider-Man. Hooligans, крадци сега се страхуват да излязат на лов, тъй като във всеки един момент може да се сблъскат с Отмъстителите. Някои нападатели също има невероятна способност. Той е трябвало да бъде най-трудната и изтощителна борба с тях. Коварните врагове не престават да се изгради най-зловещите планове, така че винаги трябва да бъдат подготвени за неприятности ...

  • Smurfs: The Lost Village (20.
    Здравейте на всички) харесва карикатурата, вид, хубаво да се погледне), добра музика, добри смърфовете :) много полезни за по-младото поколение.
  • Spider-Man: Завръщане у дома.
    Натискате върху снимката ", за да кликнете, за да гледате онлайн" и има един играч.